Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.05.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Cool aj v najväčších horúčavách – vďaka kvalitnej klimatizácii

Sezóna horúčav už klope na dvere. Kúpu klimatizácie už rozhodne neodkladajte.

Letá sú každý rok teplejšie a naša potreba sa schladiť je čoraz naliehavejšia. Jednou z najväčších chýb, ktoré teraz môžete spraviť, je nechať si kúpu klimatizácie na poslednú chvíľu. Každý odborník vám poradí, aby ste kúpu klimatizácie začali riešiť ešte pred sezónou. Budete mať čas všetko si dobre premyslieť a klimatizáciu vám stihnú namontovať včas. Určite si nechajte vypracovať aj druhú ponuku, budete sa tak môcť lepšie rozhodnúť. Ideálne je spojiť kúpu klimatizácie so zariaďovaním nového či rekonštrukciou starého bytu. Vtedy si môžete zvoliť ľubovoľné umiestnenie zariadenia a klimatizáciu esteticky zakomponovať do interiéru. Nebojte sa však ani montáže novej klimatizácie v zariadenom byte.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Nenaleťte na „výhodné“ ponuky. Najlepšie riešenie je od odborníkov

Dôležité je zveriť sa hneď od začiatku do rúk profesionálnej servisnej firme. Nespoliehajte sa na odporúčanie suseda, ktorému klimatizáciu namontovali „rýchlo a lacno“. Nejde len o vaše peniaze, ale hlavne o zdravie a komfort. Kľúčovým krokom je úvodná bezplatná obhliadka odborným technikom. Ten vám na základe vašich požiadaviek a priestoru vypočíta potrebný výkon, ako aj počet a optimálne umiestnenie jednotiek, čím si znížite prevádzkové náklady.

Konkrétny vzhľad zariadenia si vyberiete v showroome, kde je k dispozícii veľký počet modelov. Ak hľadáte skutočnú kvalitu, zamerajte sa na značku Daikin. Tento japonský výrobca je špecialistom na chladenie aj kúrenie a je považovaný za priekopníka v tejto oblasti. Zákazníkom ponúka špičkové zariadenia vyrábané v Európe.

Tiché a výkonné modely nabité užitočnými funkcionalitami

Pre technických nadšencov odporúčame klimatizáciu URURU SARARA, ktorá vám nad klímou dá úplnú kontrolu. Toto jedinečné multifunkčné zariadenie podporuje 5 spôsobov úpravy vzduchu – zvlhčovanie, odvlhčovanie, vetranie, čistenie vzduchu a, samozrejme, chladenie.

Otvoriť galériu
Klimatizácie DAIKIN
Zdroj: DAIKIN

Výnimočne štýlovým kúskom v rámci najvyššej triedy klimatizácií je zariadenie DAIKIN STYLISH, ktoré za svoj dizajn získalo niekoľko prestížnych ocenení. Vybrať si môžete z troch farebných variantov: bieleho, strieborného alebo drevodekor.

K najvyhľadávanejším modelom patrí aj DAIKIN EMURA, ktorá je dokonalým spojením prepracovaného dizajnu a inteligentných technológií.

Najnovšie modely Daikin sú vybavené praktickým senzorom pohybu, ktorý zisťuje prítomnosť osôb v miestnosti a prúdenie vzduchu presmeruje mimo nich. Mnohí určite ocenia možnosť online ovládania klimatizácie, ktorá vám umožní regulovať klimatizáciu priamo z mobilu, a vždy prísť do príjemne vychladeného bytu. Nielen mamičky sa potešia protialergickým filtrom, ktoré zachytávajú a odstraňujú prachové častice, alergény, pachy, vírusy, baktérie a udržujú tak v domácnosti čistý a zdravý vzduch.

Ak máte doma malé deti, ľudí s oslabenou imunitou, fajčiarov, alergikov, atopikov alebo žijete v oblasti s častým výskytom smogu, odporúčame zadovážiť si aj čističku vzduchu. Tá pomocou ventilátora nasaje znečistený vzduch, preženie ho cez niekoľkostupňovú filtráciu a vzduch zbavených všetkých nečistôt vráti späť do miestnosti.

Otvoriť galériu

Bezkonkurenčná 5-ročná záruka

Rozhodne nezabúdajte na pravidelný servis. Klimatizáciu je ideálne servisovať po ukončení sezóny, aby sa vyčistila od vzniknutých plesní a bola kedykoľvek pripravená na ďalšiu horúcu sezónu. Navyše klimatizácia je ideálnym spôsobom vykurovania v období temperovania. Bude vám tak dobre slúžiť aj po lete. Ak si vyberiete niektorý z modelov Daikin, získate automaticky v rámci programu Stand By Me predĺženú, až 5-ročnú záruku.

Ekológia vždy na prvom mieste

Spoločnosť Daikin je hrdá na svoj ekologický prístup. Ako prvá prešla na ekologickejšie chladivo R32 a v záujme ochrany životného prostredia poskytla toto patentované riešenie aj konkurencii. V súčasnosti ponúka každému, kto si vymení starú klimatizáciu za novú od Daikin, bonus až 270 eur.

Za účelom ochrany prírody a vášho zdravia je veľmi dôležité, aby ste starú klimatizáciu nedemontovali svojpomocne. Pri neodbornej likvidácii môže dôjsť k úniku starého chladiva, preto vám ju Daikin v rámci programu výmeny ekologicky zlikviduje a bezpečne zrecykluje.

Špičkové tepelné čerpadlá

Daikin okrem klimatizácií vyrába aj špičkové tepelné čerpadlá, ktoré vám zabezpečia vykurovanie domácnosti, ohrev teplej vody a dokonca aj chladenie. Daikin Altherma 3 je novou generáciou obľúbených tepelných čerpadiel s ekologickým chladivom R-32, ktoré má až o 2/3 menší vplyv na globálne otepľovanie. Vďaka najnovším technológiám dosahuje účinnosť až triedy A+++, a tým aj nižšie prevádzkové náklady.

Teraz navyše môžete získať tepelné čerpadlo so štátnou dotáciou až do 3 400 eur, prípadne s Daikin zľavou až 20 % pre bratislavský región.

Klimatizácie a tepelné čerpadlá Daikin ponúkajú obrovské množstvo výhod, od ekonomických až po zdravotné, vďaka ktorým sú pre vašu domácnosť ideálnou voľbou.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia