Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.05.2019 11:55 | Správy | Domáce správy

Monike († 38) sa stal osudným náraz v zákrute: Smrť po hádke o výlet

Dve malé detičky si po tragickom víkende ich mamička už nikdy viac nepritúli.

Mladá operátorka Monika († 38) z Kendíc (okr. Prešov) zahynula v sobotu po tom, čo autom zišla z cesty a v priekope narazila do obrovského kameňa ukrytého pod trávou. Silný náraz jej nedal šancu na prežitie. Nešťastnej udalosti podľa užialených rodičov ženy predchádzalo nedorozumenie – Moniku manžel prehováral na výlet, jej sa však nechcelo. Napokon sadla do auta a vybrala sa smerom na Košice. Do cieľa však už nikdy neprišla...

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

K tragédii došlo v sobotu popoludní v miernej ľavotočivej zákrute. Monika smerovala od Kendíc (okr. Prešov) na Košice. Na vozovke zostali stopy po brzdnej dráhe Škody Octavia, ktorú riadila. Z nich je zrejmé, že žena náhle zišla z cesty a jej auto sa rútilo ešte niekoľko metrov mimo vozovky, kým zastavilo.

„Pravdepodobne nezvládla riadenie, vozidlo bolo v priekope,“ informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Pomôcť sa jej už však, žiaľ, nedalo. „Vodička osobného motorového vozidla Škoda Octavia zomrela priamo na mieste nehody. Okolnosti nehody preverujeme. Bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie,” uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa, Jana Ligdayová.

 

Zaseknutý tachometer

Na mieste nehody sa boli pozrieť aj zdrvení Monikini rodičia. Na svoju dcéru nedajú dopustiť. „Bola to veľmi dobrá žena. Usilovná, starostlivá. Každý ju mal rád a rád sa s ňou rozprával. Teraz plače celá Nižná Hutka, odkiaľ pochádzame. Aj starostke, s ktorou sme sa rozprávali o nešťastí, hneď vyhŕkli slzy,” vravia nešťastní František (70) a Helena (65). Tragédii podľa ich slov predchádzalo nedorozumenie.

Otvoriť galériu
Zdroj: inforgrafika NČ

„Jej manžel chcel ísť na výlet do Zádielu, ale s jeho kamarátmi. Monike sa to vôbec nepozdávalo a nikam nechcela ísť. Prehováral ju, aby išla, už v piatok. S jeho kamarátmi sa jej však nechcelo. V sobotu to už asi nevydržala, sadla do auta a takto to dopadlo...” zverili sa zúfalí rodičia, ktorí sa na mieste, ktoré im vzalo milovanú dcéru, neubránili slzám.

„Ručička tachometra sa zasekla na 180km/h. Možno smerovala k nám, lebo išla na Košice, ale či to bolo naozaj tak, to sa už nikdy nedozvieme, lebo nám predtým nevolala. Možno sa chcela ozvať, až keď bude v Košiciach. Ja som sa tú krutú správu dozvedel, keď som kosil. Oznámil nám to zať,” smutne skonštatoval Monikin otec.

Mladá žena pracovala v neďalekom priemyselnom parku ako operátorka. „Hrozné to je najmä pre dve malé detičky, ktoré nekonečne milovala - Karolka (7) a Emku (4). Hlavne dcérka bola na svoju mamičku veľmi naviazaná,” uzavrela nešťastná Helena.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR, Peter Novotný, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!