Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.05.2019 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rozvod Haasovej s mužom Martinom, pred svadbou sa poistila: Predmanželská zmluva!

Dáva si pozor?! Herečka Zuzana Kostka Haasová (38) to nemá v živote jednoduché. Jej manželstvo s Martinom Kostkom (38) je v troskách a čaká ich rozvod.

Dvojicu osud vôbec nešetril a pred pár rokmi prišli o dve bábätká. Vyzerá to tak, že práve strata malých anjelikov poznačila ich spoločný život natoľko, že sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Haasová má za sebou už jeden nevydarený zväzok a podľa našich informácií nenechala ani v prípade toho posledného nič na náhodu.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Haasovú čaká zrejme už onedlho rozvod so záchranárom Martinom Kostkom. „Ak ide o rozvod, ja som podal žiadosť a uvidíme, ako to dopadne. Zatiaľ spolu debatujeme,“ povedal herečkin manžel Martin. Dvojica spolu randila takmer jedenásť rokov. Po ôsmich si povedali áno v tichosti v spoločnosti svojich blízkych.

Podľa informácií Nového Času mali už dlhší čas problémy, ktoré vyvrcholili rozhodnutím ísť od seba. Vyzerá to však tak, že Zuzka sa chcela vyhnúť súdnym ťahaniciam a s Martinom sa na určitých veciach dohodli už pred sobášom, ktorý sa konal v júni 2016. „Nebudeme sa hádať o vidličky a nože. Máme predmanželskú zmluvu,“ vysvetlila Novému Času Haasová.

 

Manželia žili v priestrannom päťizbovom dome neďaleko Bratislavy. V roku 2017 si kúpili chalupu v myjavských lesoch, ktorá stála nemalé peniaze. Aj toto bude témou ich rozvodového konania. Herečka však viac ohľadom dohody s manželom prezradiť nechcela. „Je predčasné hovoriť o takýchto veciach. Zuzka ešte nemá v rukách ani rozvodové papiere,“ uviedol zdroj blízky dvojici.

Stratu neuniesli

Haasová a Martin ešte donedávna pôsobili ako ukážkový pár. Za svoju lásku sa nehanbili a bolo to na nich vidieť. Mali totiž za sebou veľké životné skúšky. V roku 2013 prišli o dcérku Karolínku a v roku 2016 zomrel v herečkinom brušku aj vytúžený synček Šimonko. Manželia sa nikdy nevzdávali a verili, že sa raz stanú rodičmi. „Nepoznám vzťah, ktorý uniesol toľko bolesti zo straty detí. My sme sa o to pokúsili. Držali sme sa statočne... Každý ideme svojou cestou...“ priznala Zuzka.

Zlá skúsenosť

Haasová nemala šťastie v láske. V roku 2008 už totiž absolvovala rozvod s muzikantom Romanom Féderom, s ktorým má milovanú dcéru Romanku. Nebolo žiadnym tajomstvom, že kedysi milujúci manželia si nevedeli prísť na meno a viedli takpovediac vojnu. Tá našťastie nakoniec utíchla. Je teda možné, že herečka si už chcela dať pozor aj tentoraz a práve preto pred vstupom do manželstva s Martinom spísala predmanželskú zmluvu.

 

O čo by sa mohli súdiť: 

1. Dom neďaleko Bratislavy:

Otvoriť galériu

 

2. Chalupa v myjavských lesoch:

Otvoriť galériu

*odhad realitného makléra

 

Dohoda u notára

Róbert Bános, advokát

Náš právny poriadok nepozná predmanželskú zmluvu. V bezpodielovom spoluvlastníctve manželov (BSM) je všetko, čo môže byť predmetom vlastníctva a čo nadobudol niektorý z manželov za trvania manželstva, s výnimkou dedičstva alebo daru, ako aj vecí, ktoré mal jeden z manželov vo vlastníctve pred uzavretím manželstva.

BSM sa môže dohodou rozšíriť alebo zúžiť a manželia sa môžu dohodnúť aj o správe spoločného majetku. Ďalšia možnosť je, že môžu vyhradiť vznik BSM ku dňu zániku manželstva. Manželia počas trvania manželstva nadobúdajú majetok každý do svojho výlučného vlastníctva a s týmto každý z nich individuálne disponuje. Tieto dohody vyžadujú formu notárskej zápisnice.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz