Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.05.2019 08:00 | PR články

Máj, lásky (a sexu) čas! Toto je 5 spôsobov, ako zlepšíte váš sexuálny výkon

Každý muž chce byť skvelým milencom. Čo všetko stojí za perfektným sexuálnym výkonom? Pravidelný pohyb, strava či zdravá prostata?

Zažívať viac vzrušenia a poskytnúť hlboko naplňujúci sexuálny zážitok svojej partnerke dokáže muž neustálym budovaním svojej sexuálnej zručnosti. Tu je 5 tipov, ako na to (a nielen v máji)!

#1 Spoločné cvičenie s partnerom môže zintenzívniť náklonnosť vášho partnera a zlepšiť váš sexuálny výkon

Výskumníci tvrdia, že zúčastňovať sa s partnerom rôznych pohybových aktivít alebo adrenalínových činností pomáha produkovať hormón dopamín. Ten sa spája s príjemnými pocitmi, túžbou a môže výrazne ovplyvniť názor partnerky na výkon partnera v posteli.

Počas stresových situácií sa do krvi uvoľní adrenalín, následne mozog produkuje dopamín ako “odmenu” za prekonanie stresu. Týmto hormónom nás telo zásobí najmä pri príjemných aktivitách. Okrem športu, príjmu potravy a sexu môže byť uvoľnený aj po sledovaní napínavého filmu či jazde na kolotoči.

#2 Tisíce rokov starý (a stále funkčný) trik: afrodiziaká

Jedlo a sex sú primárne ľudské potreby. Od dávnych čias ľudia tieto dve veci kombinujú, aby vďaka nim zažívali väčšie potešenie. Afrodiziaká predstavujú potraviny, ktoré stimulujú chuť na sex a pozitívne pôsobia na libido. Kakao, ženšen, kotvičník zemný, L-arginín, ustrice či maca peruánska môžu priaznivo vplývať na kvalitu sexuálneho života. Podporujú nielen túžbu, ale aj celkový sexuálny výkon.

V súčasnosti existujú prípravky na prírodnej báze, ktoré sa opierajú o tisícročné vedomosti ohľadom afrodiziák. Doplnok výživy s názvom Zerex Klasik predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín (kotvičník zemný, maca peruánska, L-arginín, theobromín - výťažok z kakaa). Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

#3 Dostatočná výdrž aj vďaka predohre

Možno sa vám pri tomto slove ježia chlpy na tele, ale predohra dokáže významne prispieť viac ako uspokojivému výkonu. Mnohí muži podceňujú jej význam, dokáže však zabiť dve muchy jednou ranou:

  • partnerka počas nej prejde prípravnou fázou (zvlhčenie pohlavia, uvoľnenie), keďže ženám trvá príprava na sex dlhšie ako mužom - v priemere 14 minút;
  • muži s problémom predčasného vyvrcholenia predĺžia intímne chvíle, a hoci nedochádza k penetrácii, partnerku môžu už počas predohry plnohodnotne uspokojiť.

Výživový doplnok na prírodnej báze Zerex Extralong má priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku a je určený predovšetkým mužom s rýchlym vyvrcholením. Prispieva k zlepšeniu kvality a dĺžky sexuálneho výkonu.

#4 Rozhovor trochu inak

Rozhovory o sexe sú rovnako dôležité ako rozoberanie svojich sexuálnych fantázií a toho, čo vás baví. Vedieť po čom partner/ka túži, môže byť prínosom pre váš vzťah a milostný život. Vyšším levelom takého rozhovoru je “dirty talk”. Rozprávanie o sexe mierne obscénnym spôsobom môže byť pre partnerov vzrušujúce. Navyše pár neslušných slov v správnej chvíli môže prispieť k poriadne horúcim chvíľam.

# 5 Celkové sexuálne zdravie

Pre skvelé sexuálne výkony je potrebná dôležitá vec - zdravie. Stres, liečba chronických ochorení či nedostatok spánku môže totiž muža pripraviť o erekciu. Samostatnou kapitolou je zdravie prostaty, ktorá ovplyvňuje sexuálne funkcie. Okrem iného je tiež považovaná za mužský bod G a za centrum sexuálneho potešenia muža.

K zdraviu prostaty môže prispieť aj výživový doplnok Prostanax. Pôsobí na správnu funkciu prostaty, pomáha zachovávať reprodukčnú schopnosť a súčasne podporuje rast vlasov. Pôsobí protizápalovo a pozitívne ovplyvňuje vylučovaciu funkciu obličiek ako aj funkciu močového ústrojenstva. Vďaka svojmu zloženiu môže mať vplyv na spomalenie rastu buniek prostaty.

Všetky tipy vedú k zdravému sexuálnemu životu a zlepšeniu sexuálneho výkonu. Buďte otvorení, úprimní voči svojmu partnerovi a neváhajte experimentovať!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok
(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí
Foto
Mladá volejbalistka († 21) spáchala samovraždu: So záchranármi vypila čaj a potom skočila
Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete