Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.04.2019 18:35 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sexi cestovateľka si v honbe za super fotkou poriadne zavarila: Jej čin pobúril stovky ľudí

V dnešnej dobe sú ľudia pre dokonalú fotku z dovolenky urobiť naozaj čokoľvek. Mladá austrálska modelka z Instagramu však svojimi zábermi vyvolala presne opačné reakcie, ako chcela.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii
Cestovateľka Cleo Codrington, ktorá spolu s priateľom práve križuje Nový Zéland, pár fotkami z výletu poštvala proti sebe poriadnu masu miestnych. "Milujem takéto klenoty, nikde naokolo žiadni ľudia, žiadne odpadky, iba príroda a my dvaja," napísala k fotografii. Jej sledovatelia si však všimli, že na záberoch niečo nehrá. Podľa portálu News jej to dali poriadne vyžrať. "Mohla by si rešpektovať zákony a tradície krajín, v ktorých si," hromžil jeden z jej fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A heartfelt letter from me to you ❤️ I don’t feel like I owe anyone an explanation, there’s a whole world of people out there entitled to their own opinions and beliefs (although maybe in a less abusive and more justified manner.) But when lies are published falsifying your character and everything you stand to believe - it can be slightly soul crushing. I am a genuine advocate for sustaining, preserving and enjoying what beautiful natural environments we have remaining. Adventure’s not based off geotags or “getting the shot” and especially not at the expense of the environment. It’s not about promoting big tourist attractions or showcasing spots so they become overrun and abused, (Which unfortunately has happened to places like Blue Springs.) This IS NOT Blue Springs, but a completely unrelated river system and area in NZ, and yes, the locals and owners said we could swim! 💕 New Zealand is an amazing country that should be looked after and appreciated and I will continue to live my simplistic lifestyle and enjoyment of photography as it enriches my soul. There’s a lot of beauty out there in the world, you don’t have to stick to the tourist path to see the best of the best. And also, don’t believe everything you read in the news ❤️ Love to everyone! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Cleo Codrington (@cleocohen),

Narážal tým na fakt, že miesta, v ktorých sa sporo odetá kráska kúpala, veľmi pripomínali posvätné jazierka, ktoré po celé generácie nebolo možné navštíviť bez povolenia. To však nie je všetko. V roku 2016 totiž miestne úrady kúpanie v jazernom systéme Waihou Blue Springs zakázali, práve kvôli nadmernému počtu turistov, ktorí svojou prítomnosťou poškodzovali miestny vzácny ekosystém.

"Naschvál som na nete neoznačila miesto, ktoré som navštívila," začala Cleo v statuse na svoju obranu. "Som veľkou ochrankyňou prírody a nechcela som, aby niečo také nádherné okupovali stovky turistov. Keby som to urobila, všetko by sa mohlo pokaziť." Podľa jej slov vôbec nefotila spomínané jazerá, ale riečny systém v inej časti krajiny. "Pred tým, ako sme sa tam namočili, sme sa miestnych pýtali, či sa môžme okúpať. Povolili to," dodala na záver. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: miiv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka