Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2019 04:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Tehotná rosnička Lenka Debnárová ukázala bývanie: V pivnici schováva niečo nečakané

Moderátorka počasia Lenka Debnárová (33) býva spolu s manželom Františkom (37) v dedinke neďaleko Bratislavy. Z pivnice si spravili miestnosť pre priateľov, kde dokonca hrávajú poker. Už onedlho do rodiny pribudne ďalší člen, pretože sympatická markizáčka je tehotná. Majú už preňho pripravenú izbičku?

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Dom, v ktorom Debnárovci žijú 2 roky, má dve podlažia. Zariadenie vyberali manželia spoločne a na všetkom sa zhodli.

„Najhlavnejšou časťou domu je obývačka spojená s kuchyňou. Musím povedať, že kuchyňa je moje kráľovstvo, pretože veľmi rada varím. Pečiem tak pomenej, ale aj to ma baví. Celá rodina sa spolu zdržujeme najviac v obývacej časti, ktorá je celé leto otvorená na terasu, a naše dieťa, ktoré neposedí a najmä vtedy, keď tu má kamarátov, sa tam často hrá a máva tam aj bazénik,“ hovorí domáca pani. Z obývačky sa vychádza priamo do záhradky.

Otvoriť galériu

„Tam naozaj trávime v peknom počasí veľa času. V záhradke sa náš pán záhradník stará o to, aby sme mali čerstvé ovocie, kvetinky a bylinky. Olívia tu má svoju hraciu časť, pieskovisko, šmýkačku, hojdačku a dúfam, že raz vylezie aj na horolezeckú stenu.“ V obývačke, ktorá je na prízemí, má rodina aj kozub. „Využívame ho najmä v zime, nemáme síce potrebu extrémne kúriť, ale má to takú kúzelnú atmosféru najmä počas Vianoc.“

 

V pivnici je pokerový stôl

V dome sa nachádza aj hosťovská izba. „Celú ju zariadil môj manžel, pretože mal vysnívanú knižnicu na celú stenu, a to sa mu aj podarilo. Využívame ju aj ako pracovňu, ale, samozrejme, je to izba, v ktorej prespávajú starí rodičia, keď prídu na návštevu. Máme tu aj taký hudobný kútik, pretože som sa učila 12 rokov hrať na klavíri a muž mal tajný sen sa to tiež naučiť. Zhodli sme sa, že to bude dizajnový, ale aj príjemný kúsok našej domácnosti,“ vysvetľuje markizáčka.

Otvoriť galériu

Po schodoch sa dá zísť do spodnej časti domu, kde je pivnica. „Je to taká mužská izba. Ako hrdá manželka by som rada poukázala na pár kúskov. Stôl sa dá rozobrať a slúži aj na hranie pokeru, má potom špeciálny osemuholníkový tvar. Vyrobil ho tento rok spolu so stolíkom pod televízor môj manžel a som naňho hrdá. Stretávame sa tu spolu s priateľmi, posedíme a pokecáme.“

Zaujímavosťou sú aj dva obrazy, ktoré visia nad kozubom. „Pán a pani domu, ktoré sme si dali ,vydizajnovať‘ v štýle cisárovnej Sissi a Franza Jozefa. No a nesmiem zabudnúť ani na obraz, ktorý máme na WC. Takto si podľa mňa predstavuje muž ideálny záchod a čo všetko sa môže na ňom diať, u nás sa to však určite nedeje,“ hovorí so smiechom Lenka.

Nočná obloha v spálni

Na hornom podlaží dominujú fotografie. „Náš dom zdobia vo veľkom fotky našej rodiny a sme aj vášniví cestovatelia, takže si z ciest prinášame suveníry, ktoré sem tiež vešiam.“ Na poschodí má detskú izbu aj dvaapolročná Olívia.

„Jednoducho tam má všetko, čo deti zbožňujú, aby bolo veľa vecí na kreslenie, hranie a čítanie, a aby som netrpela tým, že má veľa hračiek. Zatiaľ nám to tu nepadá na hlavu, tak som spokojná,“ vysvetľuje. Spálňa sa tiež nachádza hore a dominuje v nej tmavá stena za posteľou, ktorá pripomína nočnú oblohu. „Spálňa je naša oddychová zóna. Je v nej aj moja najobľúbenejšia časť, šatník. Kto by nemal rád tisíc kúskov oblečenia? I keď sa to v posledných rokoch snažím veľmi selektovať. Môjmu mužovi tu patria dva šuplíky a jedna skrinka,“ smeje sa.

Otvoriť galériu

Priestranná horná kúpeľňa má vaňu aj sprchový kút. „Tam sa zmestíme pokojne všetci. Muž sa rýchlo osprchuje a žena si môže dávať dlhé kúpele vo vani. Nikdy sa tu netlačíme, lebo každý má svoje umývadlo. Keď sme zariaďovali dom a chodievali sme do rôznych kúpeľňových štúdií vyberať sanitu, všetci nám dávali malé žlté gumené kačičky, lebo videli našu stále usmiatu dcérku. Tak majú svoje čestné miesto na vani.“

O pár týždňov do rodiny Debnárovcov pribudne ďalší člen. Lenka je totiž tehotná. „V polovici mája by sme mali privítať malého Debnárika, tak­že momentálne sa zaoberáme zariaďovaním novej izbičky. Čakáme na nábytok, takže všetko je v štádiu príprav.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Slováci sa zapojili do zbierky pre Ukrajinu: Silný odkaz vojakov priamo z línie!
Ilustračné foto
Dočkáme sa poklesu cien benzínu? Analytik reaguje: Takto to bude vyzerať najbližšie týždne!
Ilustračné foto
Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!