Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Šialenec polial Adrianu († 39) kyselinou: Jej dcéra sa po tragédii zrútila

Obrovská hrôza! Len tak sa dá nazvať brutálny incident, ktorý sa odohral v piatok skoro ráno v Nových Zámkoch. Adriana († 39) išla venčiť psa, keď jej neznámy útočník vylial na tvár kyselinu.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Matka 19-ročnej Lucie si v obrovských bolestiach ešte stihla sama privolať záchranku, ktorá ju previezla do nemocnice. Napriek obrovskej snahe lekárov o pár hodín skonala. Jej jediná dcéra sa po oznámení tejto strašnej správy zrútila. S mamou boli na seba veľmi naviazané a neskutočne ju ľúbila. Po útočníkovi intenzívne pátrajú.

Keď išla Adriana († 39) v piatok ráno pred pol šiestou venčiť svojho yorkshira, jej dcéra Lucia (19) doma spokojne spala. Netušila, že len pár metrov od domu, v ktorom žili, sa odohrávala neopísateľná hrôza. Adrianu pred domom jej matky, ktorá žije neďaleko, neznámy útočník polial kyselinou.

Otvoriť galériu
Hoci si podľa našich informácií sama dokázala privolať záchranku a dokonca aj svoju mamu, ktorá k dcére zakrátko dobehla, pár hodín po útoku skonala v novozámockej nemocnici. „V ranných hodinách prijali do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch pacientku, ktorá bola poliata neznámou žieravinou v tvárovej časti. Spôsobila jej ťažké poranenie s následným zlyhaním životných funkcií vedúcich k úmrtiu,“ potvrdil Ivan Podolský, hovorca Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch. Na dolapení páchateľa už pracujú muži zákona, ktorí sa počas dňa na miesto incidentu vrátili niekoľkokrát a prehľadávali celé okolie vrátane smetných nádob.

 

„Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin zabitia. Na objasnení prípadu intenzívne pracujú policajti z viacerých okresov. K motívu sa však momentálne nebudeme vyjadrovať,“ uviedla Renáta Čuháková, krajská policajná hovorkyňa v Nitre.

Videla útočníka

Novému Času sa podarilo skontaktovať so psičkárkou, ktorá sa len pár minút pred útokom pozerala do očí pravdepodobnému páchateľovi. „Išla som ráno o piatej ako vždy so psom von. Už som sa vracala, ale môj pes štekal a bol nervózny. Vždy si všímam ľudí, zdržuje sa tu veľa bezdomovcov a feťákov, tak som ostražitá. Zbadala som, že oproti paneláku, kde býva Adri, stojí nejaký muž,“ hovorí o tragických ranných udalostiach svedkyňa, ktorá dodáva, že muž mal na sebe tmavú bundu, šiltovku a držal nejakú plechovku.

„Vyzeral úplne ako nejaký bezdomovec, možno narkoman. Aj som chcela na neho zakričať a odohnať ho, neviem, prečo som to neurobila, išla som už domov,“ pokračuje svedkyňa. Z jej ďalších slov mrazí. „Adri práve vychádzala z paneláka, stretli sme sa, telefonovala, tak sme sa len pozdravili. Išla smerom k neďalekému paneláku, kde býva jej mama, a ten muž tiež. Mal na ňu dobrý výhľad, určite na ňu striehol,“ vraví a pripája opis muža, ktorý dala aj polícii: „Mal asi 170 cm, bol chudý, mal tmavú bundu a tmavú šiltovku. Pýtali sa, či to nebol jej bývalý priateľ, ale nebol to on, toho poznám. Myslím si, že si tohto na to najal, mala s ním problémy.“

Adriana žila podľa slov susedov len pre svoju dcéru. „Mali spolu úžasný vzťah, kamarátsky. Bola veľmi krásna a veľmi milá, mali sa dobre. Mala problémy s bývalým priateľom z Komárna, robil jej zle,“ zhodnú sa susedia. Podľa zistení Nového Času aj policajné vyšetrovanie smeruje práve k jej bývalému priateľovi.

Otvoriť galériu
Opis páchateľa podľa svedkyne

Výška: 170 cm

Postava: chudá

Oblečenie: tmavá bunda a tmavá šiltovka, bledé rifle, bledé tenisky

Na mieste zostali jej veci

Po incidente zostalo na mieste činu ležať oblečenie. Podľa informácií Nového Času patrili bunda, tenisky i mikina nebohej žene. Je možné, že po príchode na miesto z nej veci dali dole záchranári, pre prípad, že by mohli byť zasiahnuté žieravinou.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Užitie lieku spustilo strašnú reakciu.
Foto
Užila známy liek a začalo sa PEKLO: Príšerná reakcia! Ide o tabletky, ktoré má doma snáď každý
Military combat drone UAV
Tragické okolnosti ukrajinského útoku: Smutné, kto má byť medzi obeťami
Ján Nezmar v drese Ružomberka.
Bývalý hráč Ružomberka má obrovský problém: Korupčný škandál?!
1994. (Zľava) Samuel L. Jackson, John Travolta, Harvey Keitel, Quentin Tarantino
Foto
Najväčšie hviezdy Pulp Fiction po 30 rokoch! Aha, ako zahviezdili na filmovom festivale
Ilustračné foto
Británia odmietla rokovania s Európskou úniou: Ohrozí to mobilitu mladých ľudí?
Speváčka Jana Kirschner
Foto
Jana Kirschner už do MHD nevkročí: Revízor na mňa KRIČAL a povedal, že som... Uff, silná káva!
Ostrý boj Kralevich a Chrena o nábytok z čiernej stavby!
Foto
Kralevich vs. starosta Ružinova: Ostrý boj o majetok z čiernej stavby! Nadávala mu do ZLODEJOV, čo jej odkázal?
Military surveillance drone flying over rocky deserts.
Ukrajina zasiahla viaceré ciele v Rusku: Medzi nimi aj viaceré elektrické stanice
Na archívnej snímke vľavo Stephane Da Costa (CSKA) a vpravo Tomáš Zigo (Slovan) počas zápasu KHL
Návrat do reprezentácie: Hráč z KHL ide na MS!
Poľský prezident Andrzej Duda podpísal v stredu 16. augusta 2023 zmenu zákona o referende.
Poľsko hovorí o jadrových zbraniach: Hrozby z Ruska silnejú, sme pripravení! Čo sa chystá?
(ilustračná fotografia).
Nečakaný zvrat! Kto môže za výbuchy na základni v Iraku?
Lonely sad woman deep in thoughts sitting daydreaming or waiting for someone  in the living room with a serious expression,  she is pensive and suffering from insomnia sitting on couch
Cítite, že sa s vami niečo deje? 11 príznakov rakoviny, ktoré by ste nemali ignorovať