Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2019 10:45 | PR články

Šefčovič sa nezdá: Beháva s Tóthom, kávičkuje s Arniem!

Jeho volebný profil je nám už celkom známy. O súkromí prezidentského kandidáta Maroša Šefčoviča sa zatiaľ veľa nehovorí. Ale všetci sme zvedaví. Chcete vedieť, kde sa zoznámil s manželkou? Kto z nich vie lepšie tancovať a čo má náš kandidát spoločné s Arnoldom Schwarzeneggerom?

Zbalila ho tanečnica

S manželkou Helenou sa spoznali počas jej jazykovej stáže v Moskve. „Študovala pedagogiku a ruský jazyk v Nitre a dokonca súťažne tancovala spoločenské tance,“ hovorí stále očarený politik. Sexy vzdelaná blondína si získala Marošove srdce a dokonca vraj bola ochotná začať chodiť aj na angličtinu a francúzštinu, aby mohla reprezentovať po jeho boku Slovensko a zároveň pomáhať deťom v škole v každej krajine, kde boli.

Kiskovú doteraz nepoznáme, Marošovu Helenu áno

Manželky prezidentov by mali byť na očiach verejnosti. Kým Martina Kisková je nám doteraz veľmi vzdialená a svojou neochotou reprezentovať robí z nášho prezidenta akéhosi samotára, Helena Šefčovičová v tom má jasno. Ešte nie je ani prvá dáma a už je dobrovoľne na titulkách médií. Šefčovič stavil na to, že sa bude ukazovať pred voličmi vo dvojici. O manželke zdôrazňuje, že by bola skvelá prvá dáma. A my si ju želáme poznať!

Rodina Maroša Šefčoviča je podarená. Tri veľké deti, dve z toho pomenované po rodičoch, aké tradičné a sympatické. Helenka má 28 a pracuje v IT sektore. Je blázon do lyžovania a basketbalu. Keď ste fanúšikom YouTube, môžete ju sledovať, má vlastný YouTube program. Martinka má 26 a tiež je IT-čkárka. Najmladší syn Maroš má 19 rokov. Ešte študuje na vysokej a tatkovi robí určite skvelé profilovky. Venuje sa totiž fotografovaniu. Marošova rodina je veľmi športovo založená a je to na nich aj vidieť. Sám Šefčovič rád beháva, stretáva sa a trénuje so šampiónmi vo svojom obore, ako je atletika. Pekné spomienky má na svetového šprintéra Usaina Bolta, s ktorým konzultoval svoje bežecké maximum alebo na tréning s olympijským víťazom Matejom Tóthom.

Vedeli ste, že ...?

... kávičkuje s Arniem

Po štúdiu na vysokej škole prežil viac rokov v zahraničí. Poznáme ho ako skvelého diplomata už desiatky rokov, sako mu pristane a rovnako aj tvrdá ruka. Aj vďaka štúdiu v Moskve sa naučil tak prospešne obhajovať záujmy štátu, napr. ako zástupca ambasádora v Kanade, šéf misie v Izraeli, alebo ako veľvyslanec pri EÚ. Marián má veľa selfie fotiek s najsilnejšími mužmi sveta, a niektorí z nich sú na svoje svaly aj patrične hrdí. Medzi jeho známych totiž patrí aj obľúbený herec, majster sveta v kulturistike a bývalý guvernér Kalifornie, Arnold Schwarzenegger, s ktorým sa stretol na neformálnej debate.

.. ďakujeme mu za plyn

A hoci má náš kandidát na prezidenta neustále úsmev na tvári, jeho úlohou je riešiť mimoriadne vážne veci. Od roku 2014 až doteraz pôsobí ako podpredseda bruselskej exekutívy zodpovedný za energetickú úniu. Práve jemu môžeme ďakovať za to, že pokračujú na Slovensku dodávky ruského plynu v požadovanom objeme cez ukrajinské územie. Plynulá ruština, angličtina, francúzština? Čokoľvek, čo Maroš pri vyjednávaní použil, znamenalo dovoz tejto suroviny.

Prečítajte si dôvody prečo ho voliť

sefcovic2019.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na nedatovanej snímke amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA) objekt, ktorý v marci 2024 poškodil dom na Floride.
Mužovi na Floride zničil dom čudný predmet z vesmíru: NASA musela vyjsť s pravdou von!
V meste Poprad rozkvitli tulipány.
FotoVáš Tip
Poprad zažil, čo už dávno nie: Táto nádhera prišla o 3 týždne skôr, pozrite si FOTKY!
Joe Biden so ženou Jill.
Bidenovci prezradili, koľko zarábajú: Jill, oplatí sa ti vôbec pracovať?!
A stock photo of a Police Line 'Do Not Cross' caution tape with a defocused police car with sirens flashing red and blue.
Hororové vyčíňanie v Austrálii: Z desivého incidentu je podozrivý aj 15-ročný chlapec
Líder eurokandidátky za PS Ľudovít Ódor naznačil, že Korčok by mal dostať slušnú ponuku.
Foto
Ódor naznačil záujem progresívcov o Korčoka: Nahradí Šimečku alebo si založí stranu?
Najvyššie prístupné miesto ponúka neuveriteľný výhľad.
Pozrite sa s nami na zrekonštruovaný skvost v Bratislave: Čo Michalská veža (ne)ponúka?
Filip Kuffa odmieta, že by porušil zákon.
Foto
Filip Kuffa čelí vážnym obvineniam: Ohrozuje štátny tajomník envirorezortu prírodu v národných parkoch?
Hana má v obľube prechádzky.
Hana Rapantová prezradila trik na bezchybnú kondíciu: TOTO o nej vedia aj kolegovia v rozhlase!
Momenty zo 7. kola Let's Dance.
Foto
Dychberúce momenty v Let's Dance: BOZK, ktorý nikto nečakal! Na Tine mohli všetci oči nechať
Ľudia v Teheráne útok na Izrael oslavovali.
Foto
Svet sa obáva vyostrenia konfliktu na Blízkom východe: Ako to vidí slovenský generál? Znepokojivé slová
2024. Tie isté šaty si po 13 rokoch obliekla na premiéru filmu svojho syna.
Foto
Hollywoodskej sexici ťahá na 60: Objavila prameň mladosti? Pri týchto FOTO nenájdete rozdiel!
Aktivistov zatkli. (ilustračné foto)
Šialenec napádal ľudí na zastávke hlava - nehlava! Zranených ošetrovali lekári: Neuveríte, aký bol dôvod jeho konania