Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2019 09:45 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Petra čakal po boji o rodinu tvrdý úder: Keď sa dočítal o opitej vodičke s deťmi v aute, krvi by sa v ňom nedorezal!

Chýba mu ich objatie! Peter Okruhlica (43) sa v Novom Čase dočítal o žene, ktorá šoférovala pod vplyvom alkoholu so štyrmi malými deťmi v aute. Okamžite v nej spoznal bývalú partnerku Máriu (34), ktorá mu bráni stretávať sa s ich spoločnými ratolesťami Jankom (4) a Marienkou (2).

Peter už mesiace bojuje o to, aby boli deti zverené do jeho starostlivosti. Keď Máriu spoznal, bola ešte vydatá za manžela tyrana a alkoholika, s ktorým vychovávala dve ďalšie deti. „Prežívala veľké utrpenie, čo som sa dozvedel od kolegov a postupne aj od nej. Chcel som jej pomôcť a, samozrejme, ľúbil som ju,“ priznáva smutne. „Už v minulosti chcela požiadať o rozvod. Mala správy podchytené políciou a lekármi o neustálom napádaní, len manžel ju vždy uprosil, že sa zmení,“ dodal Peter. Mária sa nakoniec s tyranom rozviedla.

Otvoriť galériu

Nasledovalo dvojročné obdobie, ktoré si spoločne užívali ako šťastná rodina. „Presťahovala sa ku mne aj s dvomi staršími deťmi, o ktoré som sa tiež staral. Bola rozlietaná, ale bral som ju takú, aká je,“ priznal Peter. Svojej láske sa snažil všemožne pomáhať. Keď bola po nočnej službe, navaril a pomohol jej aj v domácnosti. Máriina rodina ho vrelo prijala, nikdy však celkom nezapadol, keďže s nimi nepopíjal vínko do rána. „Radšej som bol s deťmi,“ pokrčil ramenami Peter.

Ovládla ju náboženská sekta

 

Problémy nastali, keď Mária začala inklinovať k cirkevnej komunite. „Pastier koinonie Jána Krstiteľa jej hovoril, že žije v hriechu a musí odo mňa odísť. To sa dialo aj v čase, keď sme spolu pracovali,“ opísal nešťastný otec. Peter si myslí, že práve cez túto komunitu ju pritiahol späť aj bývalý manžel, lebo sa tam vždy stretli.

„Dôvodom bol zrejme aj fakt, že Márii sa rysovala práca v Rakúsku a on zacítil peniaze,“ pokrčil ramenami zúfalý muž, ktorého násilník dokonca fyzicky napadol. Mária sa napriek predošlej skúsenosti vrátila k bývalému manželovi a vzala so sebou aj spoločné deti. Súdy a kuratela sú zatiaľ na strane matky, hoci žije „kočovným“ životom. Keby nešoférovala pod vplyvom alkoholu, Peter by ani nezistil, že je teraz s deťmi v Nitre. „Vykresľuje ma ako ohrdnutého milenca, ktorý sa chce pomstiť. Naozaj mi ide len o deti, bojujem o ne už druhý rok,“ dodáva smutne.

Na zverenie detí má otec veľkú šancu

Róbert Šegeda, advokát

Podľa nášho názoru neboli v tomto prípade dostatočne preverené skutočnosti a informácie, ktoré o veci poskytol otec. Ak sa prešetria pomery na oboch stranách, čím mám na mysli skutočné preverenie priamo na mieste, a vykoná sa šetrenie na dotknutých orgánoch (Materská škola, ÚPSVaR, Okresný súd Trnava – pre podozrenie, ktoré vyplýva z článku uverejnenom v Novom Čase dňa 26. 2. 2019, či skutočne osoba, ktorá je v tomto článku uvedená, je osoba matky Márie F., psychologické vyšetrenie detí, psychologické vyšetrenie rodičov atď...), tak na základe výsledkov šetrení si dovolím tvrdiť, že otec má veľkú šancu na zverenie detí do osobnej starostlivosti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, gh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí
Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník
Végh si miešaním sa do volieb zavaril.
Attila Végh schytal po voľbách ďalšiu FACKU: Prišiel už o tretí KŠEFT! Košom mu dala TÁTO značka
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
USA tvrdia, že Čína podporuje Rusko vo vojne, minister sa nezdržal: Nepripustíme, aby...
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Konktrovezný zákon Británie o migrácii: Podpíše sa pod také čosi kráľ?
Radoslav Ksiažek (vľavo), Štefan Kuffa a Filip Kuffa (vpravo).
Kauza Kuffovcov o útokoch na farmárov a podvodoch s pôdou: Súdny proces pokračuje
Ana chcela ujsť pred trápením a odísť zo sveta dôstojne.
Ana († 47) bojovala za eutanáziu a vyhrala: Únik z nekončiaceho PEKLA