Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2019 09:45 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Petra čakal po boji o rodinu tvrdý úder: Keď sa dočítal o opitej vodičke s deťmi v aute, krvi by sa v ňom nedorezal!

Chýba mu ich objatie! Peter Okruhlica (43) sa v Novom Čase dočítal o žene, ktorá šoférovala pod vplyvom alkoholu so štyrmi malými deťmi v aute. Okamžite v nej spoznal bývalú partnerku Máriu (34), ktorá mu bráni stretávať sa s ich spoločnými ratolesťami Jankom (4) a Marienkou (2).

Peter už mesiace bojuje o to, aby boli deti zverené do jeho starostlivosti. Keď Máriu spoznal, bola ešte vydatá za manžela tyrana a alkoholika, s ktorým vychovávala dve ďalšie deti. „Prežívala veľké utrpenie, čo som sa dozvedel od kolegov a postupne aj od nej. Chcel som jej pomôcť a, samozrejme, ľúbil som ju,“ priznáva smutne. „Už v minulosti chcela požiadať o rozvod. Mala správy podchytené políciou a lekármi o neustálom napádaní, len manžel ju vždy uprosil, že sa zmení,“ dodal Peter. Mária sa nakoniec s tyranom rozviedla.

Otvoriť galériu

Nasledovalo dvojročné obdobie, ktoré si spoločne užívali ako šťastná rodina. „Presťahovala sa ku mne aj s dvomi staršími deťmi, o ktoré som sa tiež staral. Bola rozlietaná, ale bral som ju takú, aká je,“ priznal Peter. Svojej láske sa snažil všemožne pomáhať. Keď bola po nočnej službe, navaril a pomohol jej aj v domácnosti. Máriina rodina ho vrelo prijala, nikdy však celkom nezapadol, keďže s nimi nepopíjal vínko do rána. „Radšej som bol s deťmi,“ pokrčil ramenami Peter.

Ovládla ju náboženská sekta

 

Problémy nastali, keď Mária začala inklinovať k cirkevnej komunite. „Pastier koinonie Jána Krstiteľa jej hovoril, že žije v hriechu a musí odo mňa odísť. To sa dialo aj v čase, keď sme spolu pracovali,“ opísal nešťastný otec. Peter si myslí, že práve cez túto komunitu ju pritiahol späť aj bývalý manžel, lebo sa tam vždy stretli.

„Dôvodom bol zrejme aj fakt, že Márii sa rysovala práca v Rakúsku a on zacítil peniaze,“ pokrčil ramenami zúfalý muž, ktorého násilník dokonca fyzicky napadol. Mária sa napriek predošlej skúsenosti vrátila k bývalému manželovi a vzala so sebou aj spoločné deti. Súdy a kuratela sú zatiaľ na strane matky, hoci žije „kočovným“ životom. Keby nešoférovala pod vplyvom alkoholu, Peter by ani nezistil, že je teraz s deťmi v Nitre. „Vykresľuje ma ako ohrdnutého milenca, ktorý sa chce pomstiť. Naozaj mi ide len o deti, bojujem o ne už druhý rok,“ dodáva smutne.

Na zverenie detí má otec veľkú šancu

Róbert Šegeda, advokát

Podľa nášho názoru neboli v tomto prípade dostatočne preverené skutočnosti a informácie, ktoré o veci poskytol otec. Ak sa prešetria pomery na oboch stranách, čím mám na mysli skutočné preverenie priamo na mieste, a vykoná sa šetrenie na dotknutých orgánoch (Materská škola, ÚPSVaR, Okresný súd Trnava – pre podozrenie, ktoré vyplýva z článku uverejnenom v Novom Čase dňa 26. 2. 2019, či skutočne osoba, ktorá je v tomto článku uvedená, je osoba matky Márie F., psychologické vyšetrenie detí, psychologické vyšetrenie rodičov atď...), tak na základe výsledkov šetrení si dovolím tvrdiť, že otec má veľkú šancu na zverenie detí do osobnej starostlivosti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, gh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!