Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.03.2019 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kočiš po rozvode s manželkou Nelou rozpredal všetky nehnuteľnosti: Útek do cudziny s novou láskou?!

Lákajú ho slnko a more! Herec Peter Kočiš (53) je už od vlaňajšieho septembra slobodný muž, keď súd rozviedol jeho dvadsaťštyriročné manželstvo s Nelou (46).

Dvojica sa ešte predtým dohodla a predala luxusný byt, ktorý vlastnila v lukratívnej časti Bratislavy. Tu sa to však neskončilo a podľa informácií Nového Času Kočiš ďalej pokračuje v zbavovaní sa svojho majetku. Napriek tomu, že teraz tvorí pár s kolegyňou z divadla Mirkou, vyjadril sa, že si vie svoj život predstaviť aj ďaleko za hranicami Slovenska, kam by sa rád odsťahoval. Jeho kroky tomu totiž nasvedčujú.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Peter s Nelou všetkých šokovali v novembri 2017, keď priznali, že ich manželstvo, v ktorom sa im narodili dcéry Sára (15) a Tereza (19), sa po dvadsiatich štyroch rokoch skončilo. Prišiel rýchly predaj lukratívneho bytu v Starom Meste a následne rozvod v septembri 2018.

 

Ani to však nie je všetko a Kočiš, ktorý vlastnil aj nebytové priestory pri Divadle Nová scéna či rodičovský byt, na žiadnom z listov vlastníctva ako majiteľ už nefiguruje. Je teda možné, že herec sa po nevydarenom manželstve rozhodol na zásadný krok.

Nie je vylúčené, že jeho trvalým bydliskom sa nakoniec stane domček na pláži v Taliansku. Práve o tom umelec sníva. „Som rád trošku sám, som aj emotívny človek, nedokážem problémy odfiltrovať, lebo ma to trápi. Čo sa týka života, vedel by som si samého seba predstaviť niekde pri mori. Sicília alebo Toskánsko,“ prezradil v rozhovore pre TA3 Kočiš. Jeho sen pritom vôbec nie je nereálny.

Otvoriť galériu

Veď predajom dvoch bytov a nebytových priestorov si Peter mohol nabaliť vrecká pekne mastnou sumou, ktorá by sa podľa výpočtov Nového Času a realitného makléra Andreja Churého mohla vyšplhať na sumu 215 000 eur a vyššie. Čo sa týka pracovného kolotoča, aj naň si herec vymyslel plán, podľa ktorého by chodil domov na Slovensko len sporadicky.

„Ideálne by bolo, keby som si prišiel na Slovensko raz za čas niečo zahrať. Keby som mal tak päť až šesť stálych predstavení za sebou a potom by som zase odišiel. Alebo nejaký seriál či film. Takto by som si to vedel predstaviť, aby som aj troška leňošil,“ priznal umelec, ktorému starosti okolo rozvodu na pohode nepridali. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na samotného Kočiša, no do uzávierky neodpovedal.

Nová partnerka

Peter v súkromí nie je sám a už skoro rok sa stýka s kolegyňou z Novej scény Miroslavou Frankovskou, ktorá v divadle pracuje ako tajomníčka generálnej riaditeľky.

Otvoriť galériu

Napriek tomu, že zo začiatku sa blondínke na verejnosti vyhýbal, dvojica sa už viac neskrýva. Či však herec do veľkých plánov so sťahovaním zahrnul aj svoju terajšiu polovičku, ukáže až čas.

Životný reštart

Kočišova exmanželka Nela po rozvode rovnako nezaháľa. O novom partnerovi zatiaľ nepočuť, ale život si zariaďuje po novom. Dôkazom je nehnuteľnosť, ktorú si matka Petrových dvoch dcér zadovážila.

Podnikateľka si ju kúpila koncom januára a nachádza sa len pár ulíc od bytu, kde Kočišovci kedysi bývali ako rodina. Nejde teda o žiadnu lacnú záležitosť. „Ide o oblasť, kde sa m² pohybuje vo výške okolo 2 000 eur,“ uviedol Churý.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!