Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.03.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Váhate pri výbere bytu? Zaos3te tým správnym smerom

Máte pocit, že zorientovať sa v ponukách bytov je ťažšie ako prechod španielskou dedinou bez mapy? Nenechajte sa vyšťaviť zdĺhavým rozhodovacím procesom a pri hľadaní bytu zaostrite správnym smerom. V rýchlo sa rozpredávajúcom bratislavskom projekte Jarabinky nájdete „ten svoj“ jednoducho a rýchlo.

Zistite, čo hľadáte

Dobrú adresu? Pravý domácky komfort? Prvotriedne občianske vybavenie? Po týchto benefitoch sa obzerá snáď každý, kto zvažuje nový byt. Žiadne prekvapenie, že z každých piatich bytov v Jarabinkách sú už štyri predané, čo je jasná známka kvality, no aj pripomienka, že s kúpou sa neoplatí dlho váhať. Ponuka posledných trojizbových bytov poteší milovníkov slobody, priestranných izieb aj luxusu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Stačí si len položiť otázku, čo hľadáte, v Jarabinkách to rýchlo a s prehľadom nájdete. Úchvatné výhľady, hosťovská toaleta či orientácia na dve svetové strany rozširujú ponuku benefitov a potešia všetkých, ktorí majú špecifické požiadavky na bývanie.

Pre slobodné duše

Ak hľadáte byt, ktorý bude zrkadlom vašej nespútanej, po voľnosti bažiacej povahy, s kategóriou „Pre slobodné duše“ ste vyhrali. V kompaktnom trojizbáku sa ľahko udržiava poriadok a v dobre zorganizovanom priestore nebudete nič dlho hľadať, čo iste uvítate pri balení za dobrodružnými výletmi. Výmera 70 až 80 metrov štvorcových je tak akurát pre vás a vaše odvážne životné plány.

Pre milovníkov priestoru

Sobotné dopoludnia pri varení, ktoré sa spontánne menia na tanečnú párty, len čo v rádiu zahrajú „tú vašu“? Prečo nie! V priestranných rodinných trojizbákoch „Pre milovníkov priestoru“ bude mať každý člen domácnosti dosť miesta venovať sa tomu, čo ho baví – či už je to remeselný kútik, alebo originálna zbierka, vyžadujúca značné skladovacie priestory. Pri výmere 80 až 90 metrov štvorcových môže byť váš byt plný rozličných hobby zón, a predsa nestratí nič zo svojej vzdušnosti.

Pre náročných

Kto si potrpí na to najlepšie z najlepšieho, nemá rád limity. A preto ocení, že v Jarabinkách ich nenájde. Extra priestranné 3-izbové byty „Pre náročných“ sa začínajú na štedrých 95 metroch štvorcových a ponúkajú nevídanú voľnosť ako v zariaďovaní, tak i v prerozdeľovaní priestoru.

Adresa, kde sa dejú veci

Jarabinková ulica je súčasťou dynamicky sa rozvíjajúcej lokality Nových Nív, ktorá sa aktuálne mení na jednu z najžiadanejších bratislavských lokalít. Nielenže si budete môcť vychutnať privátny ráz dvoch uzavretých dvorov a vlastnú zábavno-nákupnú zónu priamo v objekte, ale len čo vyjdete z domu, vkročíte priamo do víru mestského života!

Pridajte sa do susedskej komunity „jarabinkárov“ a využite špeciálny jarabinkový bonus na posledné trojizbové byty vo výške až 3 300 eur. Viac na www.jarabinky.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši