Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.02.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Petra Vajdová s manželom odhalili detaily tehotenstva: Vieme pohlavie aj meno dieťatka

Sympatická herečka Petra Vajdová (33) sa už o pár mesiacov stane prvýkrát mamou. Vytúžené dieťatko porodí kamionistovi Martinovi Hrnčiříkovi (43), za ktorého sa vydala v úplnej tajnosti vlani v decembri.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Svadba v úzkom rodinnom kruhu sa konala v herečkinej rodnej dedinke neďaleko Bratislavy. Najnovšie Nový Čas zistil, že Petra nosí pod srdcom chlapčeka, ktorý dostane meno po hrdom otcovi!

Vajdová už niekoľko mesiacov žiari šťastím. Minulý rok sa zoznámila s Čechom Martinom, za ktorého sa vlani v polovici decembra vydala. Svadba sa konala v obci Dunajská Lužná, odkiaľ Petra pochádza. Svoj deň D si herečka naplánovala úplne sama, tak ako si to priala len ona. Manželia našli svoje hniezdočko lásky v Petrinom rodisku, kde bývajú v prenajatej luxusnej dvojposchodovej vile. K domu vedie súkromná cesta a párik má k dispozícii dva tenisové kurty a priamo pod oknami aj bazén. K dokonalému šťastiu im už chýba len dieťatko, ktoré umelkyňa nosí pod srdcom.

Otvoriť galériu
Manželia Hrnčiříkovci dokonca už poznajú aj pohlavie bábätka. „Áno, vieme to. Tak, ako mi to vyšlo na facebooku, tak to aj je,“ pochválil sa Novému Času pred pár týždňami budúci otecko, ktorý tak narážal na výsledok hry na sociálnej sieti - tá mu začiatkom januára predpovedala chlapca ako najväčšie prekvapenie roka 2019. Bábätko by Petra mala porodiť ešte pred začiatkom leta. „Termín pôrodu by mal byť koncom mája,“ uviedol Martin s tým, že Vajdová bude rodiť v rodnej krajine. „Pre nás bude pôrod na Slovensku tým najlepším,“ dodal.

 

Meno po otcovi

Manželia Hrnčiříkovci okrem toho, že poznajú pohlavie svojho dieťatka, mu už stihli vybrať aj meno. „Jasné, že vedia, ako sa bude volať. Bude po tatovi - Martinko,“ prezradil zdroj Nového Času. Obaja už príchod nového člena rodiny netrpezlivo očakávajú. „Už sa nevedia dočkať. Petra aj Martin budú prvýkrát rodičmi a na úlohu matky a otca sa veľmi tešia. Prajú si, aby bol ich synček hlavne zdravý. Je to pre nich najväčší poklad,“ doplnil. Je teda zrejmé, že herečka po turbulentnom období opäť prežíva pokojnejšie chvíle, ktoré sú naplnené obrovskou láskou. „Peťa je konečne šťastná, všetci sa z toho tešia,“ uzavrel náš zdroj. 

Sú to bojovníci

Martin má latinský pôvod Martinus a znamená zasvätený bohovi Marsovi, inak povedané aj bojovný. Martinovia sú veselí, majú veľa priateľov a nuda s nimi nehrozí. Všade pchajú nos, ale dokážu udržať tajomstvo. Dokážu sa postarať o seba a svojich blízkych. Sú nepokojní, inteligentní, citliví a miestami napätí. Prospeje im vyvážená životospráva. Dívajú sa na svet s odstupom. Ovplyvňuje ich planéta Saturn. Ich ochranné kamene sú zafír a opál. Šťastné farby sú žltá, čierna a tmavomodrá. Ochranné rastliny kostihoj, štiav.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!