Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.02.2019 14:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Štylistky prezradili pikošky z príprav celebrít na Oscary: Tajomstvá dokonalého vzhľadu hviezd

Štylistky sú pred odovzdávaním filmových Oscarov najväčšími hviezdami, aj keď o ich prítomnosti svedčí len dokonalý vzhľad celebrít kráčajúcu po červenom koberci.

Denník The Sun niektoré z nich oslovil a nechal ich poodhaliť rúško tajomstva nad zmätkami, drámami a trikmi, vďaka ktorým vyzerajú herečky počas najdôležitejšieho večera v Hollywoode dokonale.

Fotogaléria
28
fotiek v galérii

Elizabeth Saltzmanová, ktorá na tento veľký večer obliekala herečky zvučných mien, ako je Gwyneth Paltrow a Uma Thurman, povedala: "Dosť často ich musíme doslova zašiť do šiat, alebo odstrihnúť vlečku, pretože si ju niekde pristúpili. Ale vždy sa to dá nejako napraviť a svet nič nepozná. "

"Keď sa niečo pokazí, nech už je to čokoľvek, musíme to napraviť. Keď vizážistke spadne červený rúž na svetle ružové šaty, máme kvôli tomu jačať? To nepomôže. Proste schytíme detský púder a snažíme sa tak dlho, kým to neprestane byť vidieť. Veci sa stávajú a bez ohľadu na to, ako veľmi je to stresujúce, nikdy to na sebe pred klientkami nenechávam poznať, pretože potom by to bolo ešte desaťkrát horšie. Som tu preto, aby všetko klaplo, "dodala.

 

Hladina stresu herečiek pred veľkým večerom stúpa do nebies a občas im ako správnym divám povolia nervy. Kate Youngová, ktorá bola v minulom roku zvolená najvplyvnejšou štylistkou Hollywoodu a medzi jej klientky patrí napríklad Rachel Weisz a Margot Robbie, si vybavuje jeden z podobných prípadov. "Bývalá klientka kopla krajčírku, ktorá jej špendlila dolný lem šiat - len preto, že mala pocit, že si to môže dovoliť. Prerušila som s ňou spoluprácu," povedala bez toho prezradila meno príslušnej.

Youngová, ktorá začala kariéru ako asistentka šéfredaktorky časopisu Vogue Anny Wintour, považuje za kľúčovú súčasť špičkového oblečenie dobrú spodnú bielizeň. "Rada používam spodnú bielizeň, aby som vybudovala správnu podobu tela - napríklad vypchávky bokov, kvalitné podprsenky, body a ramenné vypchávky," vysvetlila.

Elizabeth Stewartová už ako stylistka pripravovala hviezdy na 18 oscarových ceremónií - vrátane bielych šiat od Toma Forda, do ktorých v roku 2012 obliekla Gwyneth Paltrow, a ktoré sa zapísali do histórie ako jedny z najlepších v dejinách udeľovaní cien.

Otvoriť galériu
Stewartová obliekala tiež Cate Blanchettovou v roku 2007 do šiat z kovovej sieťoviny od Armaniho, ktoré boli oveľa ťažšie, než si štylistka uvedomila. "Deň po Oscaroch mala Cate kožu úplne červenú. Šaty sme potom zvážili a mali 18 kíl! Ale keď ste ju videli, ako ich má na sebe, rozhodne by ste to nepoznali," dodala.
Otvoriť galériu
Pri tohtoročnom, 91. ročníku odovzdávania cien Americkej filmovej akadémie, sa odhaduje celková cena všetkých odevov a štylistických úprav v prepočte na viac ako 62 000 eur.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ČTK

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?