Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.02.2019 17:11 | Šport | Futbal

Škrtel sa poďakoval slovenským fanúšikom: Z tohto momentu má zimomriavky ešte dnes

Po tom, čo sa slovenská futbalová verejnosť dozvedela, že v reprezentácii končí trojica opôr Martin Škrtel, Tomáš Hubočan a Adam Nemec, sa prvý menovaný poďakoval za všetky krásne momenty v najcennejšom drese prostredníctvom sociálnej siete.

Hráč Fenerbahce Istanbul odohral v reprezentácii 103 duelov a strelil v nich 6 gólov. S mužstvom sa predstavil aj na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike (2010) a európskom šampionáte, ktorý sa konal vo Francúzsku (2016). Svoje reprezentačné pôsobenie zhodnotil nasledovne.

"Po 15-tich rokoch som sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v reprezentačnom mužstve! Nebolo to ľahké rozhodovanie, zvážil som všetky pre a proti a dospel som k názoru, že prišiel čas na to, aby som prenechal miesto pre iných hráčov!

Bolo pre mňa cťou byť súčasťou mužstva po taký dlhý čas a som hrdý na to, že som mal možnosť byť kapitánom mužstva a viesť ho na takom veľkom podujatí ako sú majstrovstvá Európy!

Chcel by som sa poďakovať všetkým spoluhráčom, trénerom, technickému a lekárskemu štábu. Taktiež by som rád poďakoval našim fanúšikom za ich podporu počas všetkých zápasov. Navždy mi zostane v pamäti hlavne to, keď tisíce našich fanúšikov spievali Macejka na rozcvičke pred zápasom s Anglickom na ME. Ešte teraz mi pri tej spomienke naskakujú zimomriavky!!!

 

Tak isto, ako som za mužstvo bojoval na ihrisku, tak mu budem ďalej držať palce, aby nielen nastávajúca kvalifikácia bola úspešná, ale aj v budúcnosti, aby prinášalo radosť nám, fanúšikom!

Spomienky navždy zostanú v mojom srdci," uviedol Škrtel na instagrame. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

After 15 years in 🇸🇰National team i have decided to retire from international football!it was always a pleasure and honour to wear Slovakian shirt and im extremly proud to captained my country!it was a hard decision to do, because im leaving my second family,but we can not stop the time and at age of 34 its time to leave the space for other players. I would like to thank to all my team mates,coaches and technical staff ive been working with... Also big thanks going to our fans,for their support throughout all years! Im leaving the team but my thoughts will always be with you guys and i will support you with same power ive been fighting for our jersey on the pitch!i wish you good luck for the future! Memories will be in my heart forever❤️ 🇸🇰Po 15tich rokoch som sa rozhodol ukoncit svoje posobenie v reprezentacnom muzstve!nebolo to lahke rozhodovanie,zvazil som vsetky pre a proti a dospel som k nazoru ze prisiel cas na to aby som prenechal miesto pre inych hracov! Bolo pre mna ctou byt sucastou muzstva po taky dlhy cas a som hrdy na to ze som mal moznost byt kapitanom muzstva a viest ho na takom velkom podujati ako su majstrovstva europy! Chcel by som sa podakovat vsetkym spoluhracom,trenerom,technickemu a lekarskemu stabu ❤️ taktiez by som rad podakoval nasim fanusikom za ich podporu pocas vsetkych zapasov.Navzdy mi zostane v pamati hlavne to,ked tisice nasich fanusikov spievali Macejka na rozcvicke pred zapasom s Anglickom na ME..este teraz mi pri tej spomienke naskakuju zimomriavky!!! Tak isto ako som za muzstvo bojoval na ihrisku tak mu budem dalej drzat palce aby nielen nastavajuca kvalifikacia bola uspesna ale aj v buducnosti aby prinasali radost NAM fanusikom! Spomienky navzdy zostanu v mojom srdci ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Skrtel OFFICIAL (@martin37skrtel),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Expla si podali Junior a Marcel.
Foto
Expla si zobrali do parády Junior a Marcel: Chceš byť moderátor Fun rádia? Natri mu chrbátik!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť
Poľský prezident Andrzej Duda sa stretol s Donaldom Trumpom.
Foto
Súkromné stretnutie Trumpa a Dudu: Spoločná večera! O čom išlo?
Volodymyr Zelenskyj.
Slová, ktoré chcel Zelenskyj počuť: Ukrajina má dôvod na radosť! EÚ by im mala poskytnúť urgentnú pomoc
Ilustračné foto
Foto
Úrady vydali najvyššie varovanie: Tisíce ľudí evakuujú! Krajine hrozí NIČIVÝ jav
(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila
Jozef († 61) sa zrútil z manipulačného chodníka na betón.
Foto
Jozef († 61) sa zrútil zo 6 metrov na betón: Po páde ešte komunikoval! Ako k tragédii došlo?
Peter Pellegrini
Foto
Hudobníci z ministerstva vnútra oslavovali vo veľkom štýle: Kto robil garde političkám a budúcemu prezidentovi?!