Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.02.2019 14:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Celebrity po zrušenom koncerte Nicki Minaj zúria: Štipľavé slová Plačkovej to dokonale vystihli

Slovenské a české celebrity svoje rozhorčenie vyjadrili na sociálnej sieti Instagram prostredníctvom drsných slov.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Zuzana Plačková uverejnila svoju fotografiu v outfite, v ktorom sa vybrala na dlhoočakávaný koncert. K nemu pridala štiplavé slová na adresu Nicki Minaj, ktorá nečakane svoj koncert zrušila.

"Mohol to byť super večer, keby aspoň tá americká hviezda či z ktorej ri*i je vystúpila," začala. Ako dodala, chcela splniť sen svojej kamarátke, avšak napokon po 5 hodinách čakania zostali len oči pre plač. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mohol to byt super vecer keby aspon ta americka hviezda ci z ktorej riti je vystulia 🙈Keby viem som mohla doma lezat v posteli a kukat filmy ne vidiet pekne zahrane priam na Oscara divadlo jak ju to velmi mrzi ze nevystupi 🙈🙏Keby brzda chcela aspon daco mohla zahucat do toho mikrofonu nie sa tam falosne lutovat 🙈 Kamoske som chcela splnit sen ze ju konecne uvidi rapovat a namiesto toho jej ostali oci pre plac a myslim si ze nebola jedina ale vsetci ostali sklamani po 5 hodinovom cakani na show ktora ani neprisla! @nickiminaj #trubica #fotkajakzbasy #😂 Dakujem aspon tebe @aangelsecret ze si ma pekne nalicila a nesklamala 💋

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Nela Slováková sa na koncert vybrala tiež, no po niekoľko hodinovom čakaní na koncert už asi ani jej nebolo všetko jedno. Vyzerá to ale tak, že zostala s dobrou náladou a výlet do Bratislavy si užila aj napriek zlyhaniu Nicki Minaj. 

Jedna z najlepších slovenských vizážistiek Lucia Sládečková alis Lucid natočila video, v ktorom opísala situáciu v koncertnej sále. "Ani mi nie je ľúto ze Nicki Minaj nevystúpila, ale je mi ľúto tých dievčat dookola, ktoré strašne plačú a bol to ich sen," povedala.

 

Speváčka Alessia Capparelli postla video, v ktorom má Nicki natočenú úplne zblízka. "Keď už nič, aspoň toto video. Som smutná, tešila som sa ako malá" napísala k nemu. Tiež dodala, že kedysi bola pre ňu speváčka vzorom, avšak v sekunde sa zmenila na niekoho, kým sa nikdy stať nechce.

Svetoznáma speváčka Nicki Minaj mala mať v piatok večer koncert na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Najprv fanúšikom nazúrila tým, že hodiny meškala. Neskôr vyšlo najavo, že celý koncert je zrušený. Nicki Minaj totiž vyšla na pódium a povedala prítomným, že v hale nie je dobrá elektrina a celé sa to musí zrušiť. "Produkcia mi povedala, že budova nemá energiu na to, aby dokázala napájať moje výťahy a svetlá a ďalšie," napísala.

"Šou Nicki Minaj bola zrušená zo strany umelca. Agentúra XL promotion za takmer dvadsať rokov svojej existencie nezrušila ani jeden koncert. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandardy a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj. Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj. Uskutočnili sme množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz, Onerepublic a iné. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky podmienky k uskutočneniu takéhoto typu koncertu," znie v stanovisku organizátora.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mad

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí