Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.02.2019 14:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Celebrity po zrušenom koncerte Nicki Minaj zúria: Štipľavé slová Plačkovej to dokonale vystihli

Slovenské a české celebrity svoje rozhorčenie vyjadrili na sociálnej sieti Instagram prostredníctvom drsných slov.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Zuzana Plačková uverejnila svoju fotografiu v outfite, v ktorom sa vybrala na dlhoočakávaný koncert. K nemu pridala štiplavé slová na adresu Nicki Minaj, ktorá nečakane svoj koncert zrušila.

"Mohol to byť super večer, keby aspoň tá americká hviezda či z ktorej ri*i je vystúpila," začala. Ako dodala, chcela splniť sen svojej kamarátke, avšak napokon po 5 hodinách čakania zostali len oči pre plač. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mohol to byt super vecer keby aspon ta americka hviezda ci z ktorej riti je vystulia 🙈Keby viem som mohla doma lezat v posteli a kukat filmy ne vidiet pekne zahrane priam na Oscara divadlo jak ju to velmi mrzi ze nevystupi 🙈🙏Keby brzda chcela aspon daco mohla zahucat do toho mikrofonu nie sa tam falosne lutovat 🙈 Kamoske som chcela splnit sen ze ju konecne uvidi rapovat a namiesto toho jej ostali oci pre plac a myslim si ze nebola jedina ale vsetci ostali sklamani po 5 hodinovom cakani na show ktora ani neprisla! @nickiminaj #trubica #fotkajakzbasy #😂 Dakujem aspon tebe @aangelsecret ze si ma pekne nalicila a nesklamala 💋

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Nela Slováková sa na koncert vybrala tiež, no po niekoľko hodinovom čakaní na koncert už asi ani jej nebolo všetko jedno. Vyzerá to ale tak, že zostala s dobrou náladou a výlet do Bratislavy si užila aj napriek zlyhaniu Nicki Minaj. 

Jedna z najlepších slovenských vizážistiek Lucia Sládečková alis Lucid natočila video, v ktorom opísala situáciu v koncertnej sále. "Ani mi nie je ľúto ze Nicki Minaj nevystúpila, ale je mi ľúto tých dievčat dookola, ktoré strašne plačú a bol to ich sen," povedala.

 

Speváčka Alessia Capparelli postla video, v ktorom má Nicki natočenú úplne zblízka. "Keď už nič, aspoň toto video. Som smutná, tešila som sa ako malá" napísala k nemu. Tiež dodala, že kedysi bola pre ňu speváčka vzorom, avšak v sekunde sa zmenila na niekoho, kým sa nikdy stať nechce.

Svetoznáma speváčka Nicki Minaj mala mať v piatok večer koncert na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Najprv fanúšikom nazúrila tým, že hodiny meškala. Neskôr vyšlo najavo, že celý koncert je zrušený. Nicki Minaj totiž vyšla na pódium a povedala prítomným, že v hale nie je dobrá elektrina a celé sa to musí zrušiť. "Produkcia mi povedala, že budova nemá energiu na to, aby dokázala napájať moje výťahy a svetlá a ďalšie," napísala.

"Šou Nicki Minaj bola zrušená zo strany umelca. Agentúra XL promotion za takmer dvadsať rokov svojej existencie nezrušila ani jeden koncert. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandardy a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj. Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj. Uskutočnili sme množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz, Onerepublic a iné. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky podmienky k uskutočneniu takéhoto typu koncertu," znie v stanovisku organizátora.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mad

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?