Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.02.2019 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Speváčka Haščáková po šokujúcich statusoch o manželovi: Pravda má byť niekde úplne inde!

Speváčka Barbara Haščáková (39) žije už dlhé obdobie v Amerike. Jej fanúšikovia na Slovensku sa o jej živote dozvedajú len zo sociálnych sietí. V poslednom čase verejnosť vydesilo jej zúfalé volanie o pomoc, ktoré malo smerovať proti jej manželovi Stevenovi.

Po tom, čo Nový Čas v pondelok exkluzívne informoval o jej vyčíňaní a zatknutí políciou v roku 2016, Barbara prišla s ďalšou novinkou. Jej znepokojujúce príspevky na facebooku vraj nemala písať ona!

Haščáková, ktorá v 90. rokoch zahviezdila v speváckom duu s Mc Erikom, odišla za oceán pred mnohými rokmi. O tom, ako si v Amerike žije, sa vie len veľmi málo, pretože nerada poskytuje rozhovory. Hoci má pokoj od zvedavých očí verejnosti, jej fanúšikovia majú o ňu obavy.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Speváčka nedávno šokovala na sociálnej sieti zvláštnym vyjadrením. „Môj manžel je násilník, prosím, pomôžte,“ znelo v statuse Barbary, ktorá ho však po pár hodinách z facebooku stiahla. Ľudia jej okamžite ponúkali pomoc a písali, aby sa ozvala priateľom. Jej odkaz znel o to znepokojujúcejšie, že Barbara ešte v lete 2016 vehementne tvrdila, že manželstvo so Stevenom je priam idylické. Už vtedy však zrejme nehovorila úplnú pravdu, keďže Novému Času sa podarilo získať exkluzívne policajné hlásenie z jej zatknutia v meste Venice 10. augusta toho istého roku. „Obeťou bol muž, na ktorého obvinená (Haščáková, pozn. red.) útočila najprv slovne a neskôr aj fyzicky,“ uviedol v zápise dôstojník Adam Daneman, podľa ktorého mala umelkyňa udrieť Stevena lakťom do brucha a vyzerať „intoxikovaná“.

Najnovšie prišla Haščáková s horúcou novinkou, že jej priaznivci nemajú veriť ničomu, čo čítajú, pretože pravda je údajne niekde úplne inde. „Niekto mi vnikol do fan page. Ľúbim vás a ďakujem,“ napísala na facebook, zbavujúc sa tak zodpovednosti za svoje posledné kontroverzné príspevky. Pozoruhodné pritom je, že strašidelné informácie zo svojho súkromia nezverejňovala len tam, ale aj na twitteri.

 

Nebola vo svojej koži

Barbara navštívila rodnú krajinu vlani v novembri, keď ju pozvali do markizáckej relácie Chart Show. Podľa zdroja zo štábu rozhodne nevyzerala vo svojej koži.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!