Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2019 13:36 | Prominenti | Domáci Prominenti

Postrach českých celebrít Novotný si nebral servítku: Tvrdý útok na manželku známeho speváka

Ostrý jazyk opäť pustil na špacírku.

Reč je o Pavlovi Novotnom, českom bývalom bulvárnom novinárovi a synovi obľúbeného zabávača Petra Novotého. Kariéru v médiách už zavesil na klinec a je z neho starosta Řeporyjí, mestskej časti Prahy. Štipľavé komentáre na adresu celebrít si však neodpúšťa a tento raz sa pustil do Tamary Klusovej, manželky speváka Tomáša Klusa.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ako si všimol Blesk.cz, Novotný zdieľal článok o známych manželoch s veľavravným komentárom: ,,Ó Bože, ďakujem ti, že nemám doma afektovanú manželku, ktorá sa túži zviditeľniť... A tiež vďaka, že nevydáva na vlastný náklad knihy, ktoré by som jej musel promovať, pretože sú o h*vne, rovnako ako jej ilustrácie, nezaujímavý hlas a Instagram, ó ďakujem ti, že ma nenúti všade ju so sebou vláčiť, podmieňovať jej účasti všeličo a neustále o nej hovoriť, prípadne ju volať na javisko, kde na ňu nikto nebol zvedavý, rovnako ako na jej názory.“

Novotný ďalej napísal, že Klusová má ,,syndróm Gottová“, narážajúc na Ivanu, manželku slávika Karla Gotta. Tá, ako pripomína Blesk.cz, v istom čase poňala presvedčenie, že aj ona sama je speváčka a snažila sa preraziť. Hoci má Novotný Klusa ako speváka rád, otravuje ho práve jeho manželka. ,,Ľudí zaujíma rozhovor s Klusom. V realite prichádza interperet, ktorý vlečie celú rodinu, vlastne prichádza skôr manželka interpreta, ktorá vlečie hviezdu, ktorá vlečie tri deti a miesto aby ona držala svetlo, nosila kávu a starala sa o "faganov", tak svetlo drží obrazne on. A buď jej dáš plnohodnotný priestor, alebo sa na teba môže nabudúce Klus vys*ať,“ opisuje z pozície novinára.

 

Podľa Novotného je Tamara v Klusovej kariére rušivá, čo sa má prejavovať aj na koncertoch. ,,Úplné inferno je potom jeho zvyk behom vystúpenia prísť zrazu s bábätkom (dav šalie), z čoho sa vykľuje roztomilé predstavovanie rodiny (dri detičky na javisku, dav maximálne šalie), po čom príde nazvučená manželka, ktorá miesto aby zamávala a šla s deťmi do p*dele, tak začne duet (dav nevie, ako reagovať, tak čaká, kým skončí zábavná etuda, deti sa túlajú po javisku, do čoho naliehavo spieva sólo matka),“ rozpísal sa bývalý postrach celebrít, ktorého status si vyslúžil 1100 lajkov.

Nemilosrdné slová ženu pesničkára zrejme zasiahli, lebo o pár dní zverejnila depresívny status. ,,Včera som sa zobudila v hroznej depke. Trúfam si povedať, že bola jedna z najväčších v mojom živote. Taký ten stav, keď som spochybnila snáď aj svoju existenciu. Stav, kedy som si behom dňa položila snáď všetky otázky, ktoré som dokázala vymyslieť a ktoré mi čo najviac pomohli prehĺbiť môj stav ešte o desať poschodí nižšie, ako je dno,“ napísala Klusová, no či je to reakcia na Novotného kritiku, nijak nenaznačila. Manželku speváka podporilo povzbudzujúcimi slovami či lajkom 8500 z jej 143-tisíc sledovateľov na Instagrame.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár tvrdí, že vojna nie je riešením k dosiahnutiu mieru: Pomôžu podľa neho rokovania
Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenila loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať