Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2019 13:36 | Prominenti | Domáci Prominenti

Postrach českých celebrít Novotný si nebral servítku: Tvrdý útok na manželku známeho speváka

Ostrý jazyk opäť pustil na špacírku.

Reč je o Pavlovi Novotnom, českom bývalom bulvárnom novinárovi a synovi obľúbeného zabávača Petra Novotého. Kariéru v médiách už zavesil na klinec a je z neho starosta Řeporyjí, mestskej časti Prahy. Štipľavé komentáre na adresu celebrít si však neodpúšťa a tento raz sa pustil do Tamary Klusovej, manželky speváka Tomáša Klusa.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ako si všimol Blesk.cz, Novotný zdieľal článok o známych manželoch s veľavravným komentárom: ,,Ó Bože, ďakujem ti, že nemám doma afektovanú manželku, ktorá sa túži zviditeľniť... A tiež vďaka, že nevydáva na vlastný náklad knihy, ktoré by som jej musel promovať, pretože sú o h*vne, rovnako ako jej ilustrácie, nezaujímavý hlas a Instagram, ó ďakujem ti, že ma nenúti všade ju so sebou vláčiť, podmieňovať jej účasti všeličo a neustále o nej hovoriť, prípadne ju volať na javisko, kde na ňu nikto nebol zvedavý, rovnako ako na jej názory.“

Novotný ďalej napísal, že Klusová má ,,syndróm Gottová“, narážajúc na Ivanu, manželku slávika Karla Gotta. Tá, ako pripomína Blesk.cz, v istom čase poňala presvedčenie, že aj ona sama je speváčka a snažila sa preraziť. Hoci má Novotný Klusa ako speváka rád, otravuje ho práve jeho manželka. ,,Ľudí zaujíma rozhovor s Klusom. V realite prichádza interperet, ktorý vlečie celú rodinu, vlastne prichádza skôr manželka interpreta, ktorá vlečie hviezdu, ktorá vlečie tri deti a miesto aby ona držala svetlo, nosila kávu a starala sa o "faganov", tak svetlo drží obrazne on. A buď jej dáš plnohodnotný priestor, alebo sa na teba môže nabudúce Klus vys*ať,“ opisuje z pozície novinára.

 

Podľa Novotného je Tamara v Klusovej kariére rušivá, čo sa má prejavovať aj na koncertoch. ,,Úplné inferno je potom jeho zvyk behom vystúpenia prísť zrazu s bábätkom (dav šalie), z čoho sa vykľuje roztomilé predstavovanie rodiny (dri detičky na javisku, dav maximálne šalie), po čom príde nazvučená manželka, ktorá miesto aby zamávala a šla s deťmi do p*dele, tak začne duet (dav nevie, ako reagovať, tak čaká, kým skončí zábavná etuda, deti sa túlajú po javisku, do čoho naliehavo spieva sólo matka),“ rozpísal sa bývalý postrach celebrít, ktorého status si vyslúžil 1100 lajkov.

Nemilosrdné slová ženu pesničkára zrejme zasiahli, lebo o pár dní zverejnila depresívny status. ,,Včera som sa zobudila v hroznej depke. Trúfam si povedať, že bola jedna z najväčších v mojom živote. Taký ten stav, keď som spochybnila snáď aj svoju existenciu. Stav, kedy som si behom dňa položila snáď všetky otázky, ktoré som dokázala vymyslieť a ktoré mi čo najviac pomohli prehĺbiť môj stav ešte o desať poschodí nižšie, ako je dno,“ napísala Klusová, no či je to reakcia na Novotného kritiku, nijak nenaznačila. Manželku speváka podporilo povzbudzujúcimi slovami či lajkom 8500 z jej 143-tisíc sledovateľov na Instagrame.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




V okolí obce Košická Belá zaznamenali pohyb medveďa.
Foto
Medveďa spozorovali pri ďalšej obci na Slovensku: Polícia vyzýva obyvateľov! Kde šelmu videli?
ÚS preskúma ústavnosť núdzového stavu, dostal dve podania (ilustračné foto).
Ústavný súd si posvieti na zmeny zákona ešte z minulého roka! O čo ide?
Tehotná žena potrebovala pomoc. (Ilustračné foto)
Váš Tip
Hrozivý pohľad na tehotnú ženu v Bratislave: Okoloidúci museli privolať políciu!
(ilustračné foto)
Poslanec mal udrieť svojho kolegu: Suspendovali ho! Podajú trestné oznámenie?
Manželia vedia, že príde koniec.
Foto
Martina sa stará o smrteľne chorého manžela: Pred eutanáziou zistili, že čakajú bábätko
V Kolároviciach sa prevrátil muž s traktorom
Foto
Mrazivé FOTO nešťastia pri Bytči: Muž sa prevrátil s traktorom a UVIAZOL pod ním! Zasahovať musel vrtuľník
Danko je zamilovaný do blondínky, ktorá je o 23 rokov mladšia.
Danko o zákone o neziskových organizáciách: Verím, že nás Smer aj Hlas v tomto podporia
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč
Takáč o vyplácaní priamych platieb farmárom: Dostanú ich aj po 30. júni
Európsky parlament v Štrasburgu
V Európskom parlamente sa toto stalo historicky prvýkrát: Týka sa to žien
Enviropolícia vedie trestné konanie pre nedovolenú výrobu jadrových materiálov
Enviropolicajti v strehu: Nedovolená výroba jadrových materiálov!
Šéf SNS Andrej Danko.
Andrej Danko: Nech sa v RTVS nehnevajú, ale s tým socializmom sa niečo urobiť musí
Na snímke Ústavný súd SR v Košiciach.
Ústavný súd posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte: V čom opozícia vidí rozpor?