Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2019 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Svetová tenisová jednotka na svadbe v Bratislave až do rána: Takto sa Djokovič odviazal u trénera Vajdu!

Nečakaná a dobre utajená návšteva na Slovensku! Tréner roka na okruhu ATP Marián Vajda (53) v sobotu žiaril šťastím.

Jeho krásna dcéra Nikola (30) sa v Dóme svätého Martina v Bratislave vydala za slovenského daviscupového reprezentanta Jozefa Kovalíka (26). Čerešničkou na torte bola osobná gratulácia svetovej tenisovej jednotky a Vajdovho zverenca Novaka Djokoviča (31). Srbský športovec pricestoval na Slovensko aj s manželkou Jelenou (32)!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Kovalík patrí medzi veľké nádeje slovenského tenisu. S Nikolou sa pozná dlho a pred jedenástimi rokmi si spolu urobili prvú fotografiu. „Je naša prvá spoločná, a to z roku 2008, keď sme ešte ani netušili, že budeme tvoriť pár a čo všetko je pred nami. Odvtedy uplynul krásny čas a všeličo sme si už spolu zažili v dobrom aj v zlom,“ priznala vlani Nikola. O štyri roky mladší Kovalík sa s Nikolou zasnúbil vlani 17. júla.

Prešlo takmer na deň presne sedem mesiacov a na veľkolepom obrade si mladí zaľúbenci povedali svoje áno. Pre chirurgický zákrok, keď mu odstránili kostičku v zápästí, vynechal Australian Open i daviscupový zápas proti Kanade. Mal aspoň dosť času, aby so snúbenicou pripravili doslova kráľovskú svadbu!

 

Gratulácia Noleho

Keďže zväzok Vajdu s Djokovičom nie je len o vzťahu tréner - zverenec, ale po dlhých rokoch sú podľa ich vlastných slov skôr už členovia jednej veľkej rodiny, je jasné, že na svadobnom obrade nemohol chýbať. Rovnako ako pred 4 rokmi Vajda s manželkou na jeho svadbe.

Otvoriť galériu

Nole mladomanželov vystískal už pred katedrálou. Jozef Kovalík s Nikolou sa pred ňu doviezli v historickom červenom kabriolete. Keď Nikola v nádherných svadobných šatách so závojom prisahala Jozefovi večnú lásku, jej rodičom sa zaleskli oči slzami šťastia.

Oslava v kaštieli

Podľa informácií Nového Času sa svadobčania po obrade presunuli autobusom do kaštieľa v Tomášove. Nechýbali medzi nimi olympijský víťaz zo Soulu Miloslav Mečíř, fedcupový kapitán a Kovalíkov švagor - tréner Matej Lipták a tenista Martin Kližan. Kližko sedel úplne vzadu a zabával priateľov mladého páru. Nechýbali tradičné zvyky, ako sú rozbíjanie taniera a zametanie črepov.

Otvoriť galériu

Nasledovala zábava, pri ktorej ukázala svoje tanečné umenie nielen Jelena, ale aj Novak. Ich balkánsky cit pre hudbu pôsobil na ostatných priam magicky. O polnoci prišlo na rad odčepčenie a mladý pár sa prezliekol do ľudových krojov. Oslava trvala do neskorých ranných hodín a hostia sa len postupne vytrácali domov. Medzi poslednými aj Djokovičovci. Novy Čas oslovil aj čerstvo vydatú paniu, tá však do konca uzávierky na otázky neodpovedala.

Hviezdy večera

Mladomanželia 

Otvoriť galériu

- Slovenský tenista Jozef Kovalík (26) požiadal Nikolu Vajdovú (30), dcéru trénera Mariána Vajdu, o ruku vlani v lete.

- Náš daviscupový reprezentant Kovalík je momentálne 107. najlepším hráčom sveta, vlani sa mu však po postupe do semifinále turnaja v Hamburgu podarilo dostať až na 80. priečku, no potom ho zabrzdilo zranenie zápästia.

- Nikola má sestru Natáliu, obe sa odmalička venovali tenisu. Nikola s ním na vrcholnej úrovni skončila na jar 2017. Je neterou známeho herca Jozefa Vajdu, ktorý je bratom jej otca.

Otvoriť galériu

- Slávny srbský tenista Novak Djokovič (14 grandslamových titulov) si zobral Jelenu, zaslobodna Rističovú, v lete 2014. Spoznali sa na strednej škole, chodiť spolu začali v roku 2005 a zasnúbili sa o osem rokov neskôr.

- V októbri 2014 sa im narodil prvý syn Stefan, o tri roky sa tešili z dcérky Tary.

- Pani Djokovičová je aktívna na sociálnych sieťach a je riaditeľkou charitatívnej nadácie, ktorá sa zameriava na zlepšenie vzdelávacieho programu v Srbsku.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mib, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!