Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Mal ju hodiť levici, teraz došlo k veľkému zvratu: Manželka mafiána Iveta mu na súde vyznala lásku

Love story na trnavskom súde. Lehel Horváth (56) a jeho syn Tibor (24), ktorí podľa obžaloby hodili Lehelovu manželku Ivetu (43) levici Simbe a dali povel, aby ju zožrala, sa opäť postavili pred sudcu.

Obaja čelia obžalobe za obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu formou spolupáchateľstva. Iveta vo štvrtok na súde vypovedala ako svedok. Svojho muža prekvapujúco bránila zubami - nechtami. Urobila zo seba alkoholičku a ženu, ktorá bola závislá od liekov. Manželovi na súde neustále posielala pusinky, pričom v rukách držala ružové srdiečko, ktoré dala kedysi Lehelovi.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Na pojednávanie prišiel Lehel alias Hrobár spolu so synom vo veľmi dobrej nálade. Obaja vysmiati, zrejme vediac, že ich manželka a mama v jednej osobe podporí. Aj sa tak stalo. Takmer dvojhodinová Ivetina výpoveď dostala všetkých na kolená.

„Ja chcem len povedať, že moja výpoveď nebola pravdivá. Všetko bolo úplne ináč, ako bolo po prvý raz povedané v mojej výpovedi. My sme mali také manželstvo, že sme sa dosť často hádali a hádky boli u nás na dennom poriadku,“ povedala Iveta pred súdom s tým, že všetky spory boli najmä kvôli deťom.

 

„Keď som bola v nemocnici, kde spisovali moju výpoveď, policajti ma donútili a stále mi hovorili len to, aby som im pomohla manžela dostať za mreže. Na kolenách ma prosili,“ dodala usmiata Iveta, ktorá si na pojednávaní s Lehelom neustále posielala pusinky. „My sme skúsili žiť aj bez seba, ale nešlo to. Sme na seba naviazaní, tá laska je medzi nami veľká,“ vyznala sa Iveta zo svojich citov k bývalému členovi dunajskostredského podsvetia.

Chľastala a brala antidepresíva

Ako to teda podľa nej vyzeralo v osudný deň, keď sa skutok vlastne stal. „V ten deň som dosť pila. Antidepresíva som zapíjala alkoholom. Hádali sme sa s manželom ako inokedy. Ja som išla dať Simbe jesť mäso, tá na mňa vyskočila a pritlačila ma,“ tvrdila Iveta s tým, že zranenia, ktoré jej spôsobila levica, si vyžiadali aj hospitalizáciu.

Po Ivetinej výpovedi vypovedal aj Kristián Kadár, ktorý sa stal bossom sátorovcov a má na krku aj vraždu. Momentálne sedí vo väzbe a čaká na súd. Práve on vypovedal, že Lehel je psychopat a chcel zabiť svoju prvú ženu a aj druhú. „On je bez citov a emócií, on ich obe chcel zabiť. Viem aj to, ako sa hádali, ako ju bil a nedával jej doma dýchať,“ povedal Kristián, ktorého Lehel hneď atakoval otázkami.

„Hovoríš to, pretože vieš, že budem proti tebe svedčiť a vieš, že ťa dostanem do basy,“ kričal na súde Lehel. Sudca ho dokonca viackrát napomínal. Iveta to všetko sledovala, pričom nespustila oči zo svojho manžela. Neustále si vymieňali pohľady a ukazovali srdiečka. Iveta povedala, že Lehela miluje.

Obžaloba: Hodili ju šelme

V marci 2018 v rodinnom dome Horváthovcov v Dunajskej Strede (časť Jahodná) mal podľa obžaloby Lehel dobiť a dokopať svoju ženu Ivetu. Jeho syn Tibor mu v tom mal pomáhať, pričom sa jej obaja mali vyhrážať zabitím. Následne ju podľa obžaloby hodili levici Simbe, ktorá ju však nenapadla. Keď to obaja muži videli, mali chytiť Ivetu za vlasy a ťahať ju po zemi. Žena utrpela ťažké zranenia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!