Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.02.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Skrúcaný a Judínyová prehrali boj o dom: Kto by chcel takto bývať?! Hniezdočko lásky v obkľúčení bytoviek

Naozaj sa tam nasťahujú?! Zabávač Štefan Skrúcaný (58) a moderátorka Erika Judínyová (48) už pár rokov snívajú o svojom hniezdočku lásky. Ich luxusný dom v lukratívnej časti Bratislavy už stojí a manželia riešia interiér.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Pri pohľade naň sa však mnohým vynára otázka, či je toto miesto, kde chcú zaľúbenci zostarnúť. Kým na jednej strane je niekoľkoposchodová bytovka, z ktorej sa im budú susedia pozerať priamo do dvora a do „hrncov“, na tej druhej strane vyrástla rovnako veľká ozruta. Párik je tak, tak povediac „obstavaný“ a na súkromie, zdá sa, môže zabudnúť!

Skrúcaný a Judínyová si vysnívali krásnu vilku v lokalite nad bratislavským Horským parkom s úžasným výhľadom, ktorá je plná prominentov. Ich sen sa pomaly, ale isto plnil, no manželom zrejme ani len nenapadlo, že na mieste s krásnym výhľadom raz vyrastú ozrutné bytové komplexy, ktoré ich priam obkľúčia a zbavia akéhokoľvek súkromia.

Problémy sa začali ešte na začiatku roku 2016, keď v tesnej blízkosti ich domu začal istý developer stavať niekoľkoposchodovú bytovku bez platného stavebného povolenia. Manželia vtedy bojovali ako draci a docielili aspoň nejaký kompromis. "Posunuli to o 12 metrov. Mala byť na spodnej strane pozemku úplne pri nás, ale dohodli sme sa, že to posunú smerom k Drotárskej ulici," vysvetlil Skrúcaný. Po rokoch už spomínaná bytovka stojí, rovnako ako aj dom celebritných manželov. Na tom by nebolo nič zlé, ak by obyvatelia bytovky nemali zo svojich balkónov výhľad priamo na Skrúcaného dvor.

Otvoriť galériu

 

Podľa najnovších záberov navyše podobná stavba vyrástla aj na druhej strane ich domu. Súkromie je tak pre Skrúcaného a Judínyovú už len zbožným prianím. „Áno, vyrástli za nami z oboch strán bytovky. Plánujeme tam vysadiť celkom vysoké stromy, takže to nejako ošetríme. Na Slovensku je to tak, že v zóne rodinných domov sa časom prijme nejaké vyhlásenie a začnú sa tam stavať bytovky skoro až typu panelákov. Ale to je len zrkadlový obraz našej spoločnosti a čo všetko tu môžu robiť developeri," neskrýval rozhorčenie známy zabávač.

Sťahovanie

Hoci sa realita, čo sa týka susedov, diametrálne odlišuje od predstáv známeho zabávača, zostáva pozitívny. „Ambícia je smelá, že by sme sa sťahovali možno na Vianoce. Ale začiatkom roku 2020 budeme mať okrúhle narodeniny, tak by som to chcel dať ako krajný termín,“ hovorí herec, no vzápätí priznáva, že v zálohe majú aj niečo iné. „Nás v rámci bývania vyslovene nič netlačí. Nechcem túto tému veľmi rozvádzať, ale je veľa miest, kde by sme v Bratislave mohli bývať,“ dodal Skrúcaný.

Otvoriť galériu

Práce v interiéri

Manželia sa momentálne venujú stavbe naplno a zatiaľ ich nič nebrzdí. „Sme v interiéri. Robíme podlahové kúrenie, nasleduje dlažba. Potom sanita, teda kúpeľne, batérie a zariadenie domu. Sme v štádiu riešenia interiéru. Zistil som, že je to zložité nielen finančne, to by sme ešte zvládli, ale aj v tom, ako sa ľudia dohodnú, kto má aký vkus. Ja mám rád veci, ktoré sú strohé a moderné, a Erika je zasa za štýl glamour, s čím mám ja zasa trochu problém. Ale dohodneme sa,“ vysvetlil manžel Judínyovej.

Nehnuteľnosť stráca na cene

Andrej Churý, realitný maklér

Z dostupných fotografii to vyzerá, ako keby sa chcel niekto niekomu pomstiť. V tomto prípade zabudnime na čaro lokality a hlavne pridanú hodnotu. Akokoľvek architekt projekčne natočí rodinný dom, ste obklopení bytovými domami a súkromie nula bodov. Jedine, že by bol majiteľ exhibicionista a vyslovene to zámerne vyhľadal. Avšak takáto nehnuteľnosť v prípade predaja z reálnej ceny už teraz stráca zhruba 20 až 30 percent. Je ťažšie ponúkateľná i predajná.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia