Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.01.2019 11:15 | Prominenti | Domáci Prominenti

Spevák Robo Papp drsne naložil Dominike Cibulkovej: Si bezcitná, je mi ťa ľúto!

Dlho nevydržala! Slovenská ženská tenisová jednotka Dominika Cibulková (29) pred mesiacom rozprúdila búrlivú verejnú diskusiu, keď sa na internete hrdila krátkym bielym kožuchom z kozy.

Úspešná športovkyňa, ktorá sa netají tým, že miluje luxus a míňa zaň desaťtisíce eur, opäť stúpila na otlak ochranárom zvierat. Najnovšie sa pochválila huňatým úlovkom, ktorý je podľa informácií Nového Času z líšky. Jej okázalá prezentácia kožušín patrične vytočila speváka Roba Pappa (37), ktorý si Cibulkovú poriadne podal.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Cibulková sa vlani v decembri postarala o obrovský rozruch, keď internet obletela jej fotografia v krátkom bielom kožuchu z kôz. Na tenistku sa za tento počin začala valiť lavína kritiky, drsných odkazov a nadávok od tých, ktorí sú striktne proti utrpeniu zvierat. Športovkyňu, ktorá je povestná svojou vášňou k luxusnej móde, však ani táto ľadová sprcha od ľudí neodradila.

Dominika znova provokuje a na svojom profile tentoraz zverejnila fotografiu v huňatom kožuchu, ktorý už na prvý pohľad nie je pre bežných smrteľníkov. Jej manžel Michal jej podporne ukazuje palce hore, pričom asi už zabudol, že bol počas vysokoškolských štúdií vo Zvolene vedený k ochrane zvierat a životného prostredia.

Otvoriť galériu

 

„Oh, baby, it´s cold outside (Oh, bejby, vonku je zima, pozn. red.),“ napísala pod záber a pridala výraz „furtime“, čo znamená „čas kožušiny“. Podľa informácií Nového Času by malo ísť o exkluzívny taliansky kožuch z líšky.

Vypla komentáre

Dominika, poučená nedávnymi skúsenosťami so zverejňovaním podobných pózovačiek, vypla k svojmu príspevku na sociálnej sieti možnosť komentovať ho. Ani to však nezabránilo iným povedať svoj názor, ktorý sa tenistke určite páčiť nebude. „Čajočka má nový kožuch a ja som si dnes uvedomil, že mi jej je vlastne ľúto, že bola vychovaná k bezcitnosti a bez súcitu ukazuje svetu, že za peniaze môže všetko. Už je len na ostatných, aby si z nej nebrali príklad,“ znel štipľavý odkaz na facebooku od speváka Roba Pappa.

Viac to však rozoberať nechcel. „Nechcem sa v tom rýpať, už nech si to žije vlastným životom, každý sme si strojcom svojho šťastia,“ uviedol muzikant pre Nový Čas.

Otvoriť galériu

Podobný názor má aj moderátorka Jana Hospodárová: „Dominiku obdivujem ako športovkyňu, ale nosenie kožuchov jednoznačne odsudzujem. Za každým kožuchom je šialené utrpenie. Každá žena, ktorá nosí kožuchy, by si mala urobiť exkurziu na kožušinovú farmu. Prípadne si vygoogliť obrázky z týchto hrôzostrašných miest. Myslím, že by dámy chuť nosiť pravé kožuchy okamžite prešla,“ povedala Novému Času markizáčka.

Cibulkovej, ktorá sa za svoje úspechy a odvedenú prácu na kurte rada odmeňuje drahými kúskami, sa v decembri zastal stylista Andrej Kusalík: „Som toho názoru, nech si každá žena nosí, čo chce. Áno, veľké módne domy odmietajú robiť veci z exotických koží či z pravých kožušín. Dominika sa netají tým, že nosí kožuchy z noriek a kôz. Sú z legálnych módnych domov, rovnako aj kabelky. Netreba začínať u samotného klienta, ale možno pri firmách, ktoré kožuchy produkujú.“ Nový Čas Cibulkovú oslovil, do uzávierky nereagovala.

Chce poraziť rivalky

Danica Caisová, psychiatrička

Ak sa žena na sociálnej sieti prezentuje luxusom, pokiaľ je slobodná, hľadá k sebe primeraného muža, ktorý jej tento luxus bude schopný zabezpečiť. Ak je vydatá, hovorí „ja na to mám a ty sa od môjho muža drž ďalej“. Je to túžba poraziť svoje rivalky, aby videli, že ona je na tom oveľa lepšie než ony. Tieto inštinkty chrániť si partnera máme z praveku a súvisia s bojom o prežitie, lebo najviac ohrozená je osamelá žena.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené