Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2019 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Čo tí dvaja spolu majú?! Modelka Kucherenko si neodpustila narážku o Kollárovi, politik reaguje!

Prepych, aký sa len tak nevidí! Silvia Kucherenko (36) si užívala ničím a nikým nerušenú dovolenku na exotickom thajskom ostrove Koh Samui.

Nebolo by na tom nič zvláštne, keby nebola v luxusnej vile multiotecka a politika Borisa Kollára (53). Nie je žiadnym tajomstvom, že dvojica sa pozná dlhé roky a má naozaj nadštandardný vzťah. Najnovšie sa však Nový Čas dostal k záberom, ktoré odhaľujú aj tajné zákutia honosnej haciendy!

Kucherenko si užívala Kollárov luxus vo vile na ostrove Koh Samui. Honosné sídlo s rozlohou 650 štvorcových metrov s rozprávkovým výhľadom bolo pre Silviu pravým orechovým na oddych. Sexica prežíva momentálne náročné obdobie, pretože sa rozvádza s ukrajinským manželom Sergejom, ktorý je už tri roky za mrežami.

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Práve s ním má synčeka Alexandra, ktorý je pre modelku všetkým. „Som na dovolenke so synom, sestrou a s jej mužom. To je všetko, čo vám k tomu poviem,“ povedala nedávno Novému Času Silvia. Už vtedy však bolo jasné, že má sexi Silvia s Kollárom veľmi blízky vzťah, a práve preto jej dovolil zabývať sa v jeho „domčeku“ v exotike. Kráska však nezabudla ani na svojich fanúšikov a aj v ďalekej krajine nakrúcala reláciu Svet podľa Kucherenko.

Otvoriť galériu

 

Práve v nej teraz odhalí tajomné zákutia ostrova aj politikovej vily, ktorú ešte nikto nevidel. Kollár si dal na zariadení domu skutočne záležať. Nábytok dýcha luxusom a na terase je rozľahlý nekonečný bazén s úchvatnou scenériou dokonalých pláží. Je teda isté, že tento špás stál aj nemalý balík peňazí.

„V danej lokalite a s touto rozlohou sa podobné vily pohybujú v sume približne 1 200 000 eur. Závisí to však aj od materiálu, ktorý sa pri stavbe použil, či na vybavení,“ vysvetlil Novému Času realitný maklér Andrej Churý. Kollár má pritom ešte jednu haciendu neďaleko tej, kde sa vyvaľovala Kucherenko. Ako sa nám podarilo zistiť, majetný Kollár ju plánuje speňažiť, no zatiaľ je však vlastníkom stále on.

Iba kamaráti?

Najnovší diel relácie Svet podľa Kucherenko bol naozaj zaujímavý. Silvia totiž opäť prekvapila aj svojimi vyjadreniami na adresu najznámejšieho multiotecka na Slovensku. „Boris, dobre si to vymyslel. Také pomyselné mólo si tu urobil. Ty vieš, čo robíš,“ povedala v úvode Silvia, kráčajúc vedľa bazéna.

Otvoriť galériu
A práve svojmu ostrému a provokatívnemu jazyku nezostala nič dlžná a pokračovala v perlení: „Boris mal stále dobrý vkus. Na všetko,“ nadhodila modelka, na čo sa Silvie jej sestra opýtala: „Aj na ženy?“ Sexica chvíľu premýšľala a pridala naozaj kurióznu odpoveď. „Tak teraz najlepší,“ znie reakcia Kucherenko, ktorá veľavravne žmurkla do kamery. A čo na to samotný Kollár? „Má pravdu,“ reagoval tajomne na margo Silvie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov