Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2019 15:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

S opatrovateľkou detí Williama a Kate sa neradno zahrávať: Prestížna škola a výcvik hodný Jamesa Bonda!

Zabudnite na naivné študentky z amerických filmov. Opatrovateľka v kráľovskej rodine je žena, s ktorou nezamáva žiadna situácia.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Vďačí za to špeciálnej výchove, ktorú dostala na prestížnej škole, Norland, ktorá školí opatrovateľky pre najbohatšie rodiny sveta. Medzi ich zákazníkmi nechýbajú vplyvné rodiny ruských oligarchov, holywoodske hviezdy či kráľovské rodiny arabského sveta. Od svojho založenia 1892 jej bránami prešlo takmer 10 000 pestúnok. Jednou z jej absolventiek je aj Španielka Maria Borrallo. Tá sa stará o ratolesti princa Wiliama a jeho manželky Kate a žije s nimi v Kensingtonskom paláci. Podľa portálu The Sun je viac členkou rodiny ako obyčajnou služobníčkou.

Otvoriť galériu

Vojvodkyni sa snaží čo najviac uľahčiť jej náročný život, ktorý pozostáva zo spoločenských akcií, podpory charity či zahraničných ciest. Počas toho sa stará o výchovu jej troch ratolestí, princeznej Charlotte a princov Louisa a Georgea. Často ju v ich spoločnosti vidieť v charakteristickej uniforme, ktorú absoventky "pestúnskej akadémie" nosia ako rovnošatu. Odborníčka na spôsob výučby na tejto škole Louise Heren však dodáva, že sa nemáme nechať zmiasť bielymi rukavičkami, ktoré mladá opatrovateľka nosí.

"Väčšinu času trávi s deťmi vonku. Tak ich to učia v škole. Vozia sa na bicykloch hrávajú sa so psíkmi alebo sa priúčajú jednoduchým prácam v záhrade." Maria rovnako počas štúdia musela absolvovať kurzy sebaobrany a rýchlej jazdy v aute či kurž jazdy šmykom. Pri prominentných klientoch sa to môže predsa len zísť. "Režim je striktný a musí sa dodržiavať. Večierka býva o siedmej, každý týždeň sa pripravujú iné jedlá a hrať vonku sa chodí či prší alebo svieti slnko." Maria je pre deti prirodzenou autoritou. Učí ich ako si pobaliť veci, kvôli častým cestám na oficiálne akcie. Kladie dôraz a zubné kefky a pyžamká si deti vždy ukladajú na vrch kufra, aby ich v cieľovej destinácii rýchlo našli a mohli ísť včas spať.
Otvoriť galériu

Mladých členov kráľovskej rodiny učí, ako sa na verejnosti správať. Vysvetľuje im, že sa musia usmievať, mávať ľuďom a držať rodičov za ruku. "Nemali by na oficiálnych prehliadkach plakať či zazerať," povedala o výchove mladých monarchov odborníčka. Učí ich slušnému správaniu. Napriek staromódnej uniforme však vôbec nie je ich vyučovanie zaseknuté v minulosti. Práve naopak. Snažia sa skĺbiť tradíciu s vývojom doby. Deti učí jesť všetky druhy jedla, aby sa z nich nestali príliš rozmaznaní stravníci. "Maličkých sa snaží motivovať. Ukážte rodičom, akí poslušní ste, a potom sa pôjdeme ďalej hrať." Podľa Louise majú s Kate určite blízky vzťah.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: miiv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?