Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.01.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Moderátorka Vinczeová musí odmietať lukratívne ponuky: Kvôli Viktorovi prichádza o kšefty!

Diera v pracovnom diári! Moderátorka Adela Vinczeová (38) je žiadaná na televíznej obrazovke, ale aj mimo nej. Ponuky na fušku s mikrofónom môže prehadzovať vidlami, ale známu blondínku predsa len čosi brzdí v divokom rozlete.

Hviezdu markizáckej Chart Show či relácie Trochu inak totiž drží za opraty jej manžel a kolega Viktor Vincze (27), ktorého zásadné rozhodnutie robí škrty v rozpočte ostro sledovanej dvojice. Balík peňazí, ktorý by hrdličkám cinkol na účet, by skrátka bez Viktorovho vrtochu mohol byť oveľa tučnejší!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

O Adelu sa trhajú televízie a v moderovaní spravodajstva sa rozhodne nestratí ani jej manžel Viktor. Diabolský nápad spojiť týchto dvoch zaľúbencov a postaviť ich spoločne bok po boku na pódium však veľmi rýchlo stroskotá. „Áno, pár ponúk na spoločné moderovanie sme mali. Odmietli sme. Výnimkou by bolo niečo pre kamarátov alebo nejaká dobročinnosť a charita,“ povedala Novému Času Vinczeová s tým, že za rozhodnutím stojí jej chlap.

„Viktor by so mnou nechcel moderovať a myslím si, že ani ja by som to tak úplne nechcela, pretože on tvrdí, že by bol v strese a ja by som potom bola v strese z neho,“ vysvetlila Adela kroky dvojice, ktoré ju paradoxne oberajú o ďalšie príjmy. Ak by totiž fešák nestrečkoval, mohla by sa ostrieľaná blondínka nabaliť ešte viac. Plesy, podnikové párty či odborné semináre by im mohli vyniesť tisícky eur.

 

Príklad by si mohli brať aj z účinkovania v šou Tvoja tvár znie povedome, kde si obaja nacvičili pohyby Eltona Johna a Kiki Dee a odspievali ich číslo Don‘t Go Breaking My Heart. A zhrabli za to kráľovský honorár! „Prišli si na poriadne peniaze. On mal 3 000 eur a Adela 2 500 eur,“ tvrdil vtedy náš zdroj spomedzi ostatných účinkujúcich. Vinczeová napokon poprela, že Viktor zarobil viac ako ona.

Bráni sa

Ak by už v budúcnosti aj nestáli bok po boku v televízii, tak by mohli ryžovať aspoň na súkromných akciách. Tam sa točí ešte viac peňazí. „Česť výnimkám, ale mne z toho vychádza nejaké útrpno, trápno, čudno, a to najmä vtedy, keď tí dvaja nemajú rovnakú moderátorskú skúsenosť. A Viktor si je tohto nejako vedomý a povedal, že by so mnou nešiel moderovať,“ zamýšľa sa blondínka.

„Tak, ako ja k nemu vzhliadam, keď spolu hráme divadlo, kde je skvelý, tak ja mám možno viac skúseností s moderovaním a on si skrátka povedal, že pozná lepších moderátorských partnerov, ako je on,“ ozrejmila Adela, ktorej profesionálny kumšt oceňujú aj v zahraničí. Dá radu, ako byť jednotkou vo svojom fachu?

„Nemyslím si, že som tá, ktorá by mohla dávať rozumy, pretože moje moderovanie sa nie každému páči a je to vec vkusu. Za seba teda len toľko, že nemať pocit, že moderujem niečo, od čoho závisí ďalší chod tejto planéty. Nesnažiť sa nič kamuflovať a byť úprimný a zaujímať sa o toho človeka, s ktorým sa rozprávam,“ uzavrela.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, Naja

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Foto
Český expert o útokoch medveďa: Keby chcel, zabije vás za 3 sekundy! Čo si myslí o stretoch so šelmou na Slovensku?
Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nedávno porodila druhú dcéru.
Po pôrode krutá rana: Manžel bývalej českej tenistky má rakovinu!
Ilustračné foto
Narušená doprava v Bratislave: Na mieste je polícia aj hasiči! Na auto tam spadol... Sledujte tie FOTO
(ilustračné foto)
Krajinu zasiahlo silné zemetrasenie: Zrútili sa náhrobné kamene, hlásia aj zranených
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
Mimoriadna situácia spustila v Ružomberku ďalšie kroky: Po zosuve pôdy mesto zakročilo
Ilustračné foto
Ministerstvo upozorňuje na tieto TRI krajiny: Turisti sa môžu stať obeťami teroristického útoku!
Izraelskí vojaci riadia tank na hraniciach s pásmom Gazy.
Mučil Izrael zamestnancov OSN? Zarážajúce obvinenia: Toto sa malo diať
Generálna prokuratúra
Kauza Gorila: Prokurátor má rozhodnúť o sťažnostiach proti pôvodnému obvineniu
(ilustračné foto)
Požiar včelárskej dielne: Podpálil ju niekto úmyselne?! Strašné, aká veľká škoda vznikla
Ilustračné foto
Okrem mrazov na Slovensku očakávajte aj NEPRÍJEMNÝ jav! Kde udrie najviac?
Juraj nevynechal ani jeden zápas Montrealu v sezóne.
Foto
Hokejoví fanúšikovia sú vo vytržení: Slafkovský zarobil balík a potvrdil štart na MS! Kto ešte príde?
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Čína a USA sú na nože! Posielajú si drsné odkazy, situácia sa zhoršuje: Čo je za tým?