Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.01.2019 00:05 | Správy | Domáce správy | Bratislava

Otcovi súd zakázal styk s deťmi: Partnerku mal prirovnávať k hovädu, nazval ju dieťaťom Satana

Súd pri Bratislave zakázal otcovi (33) stýkať sa s dvoma deťmi. Matku detí podľa jej slov prirovnával k hovädu, označil ju za dieťa Satana. Mal tiež vianočný stromček označiť ako symbol pohlavného údu. Čítanie nie je vhodné pre citlivé povahy a maloletých čitateľov.

"Otca svojich detí som si brala s vedomím, že je kresťan a slušný človek-  Počas manželstva však jeho správanie a chápanie viery nadobudlo chorobný ráz, ktorým podľa môjho názoru ohrozoval duševné a fyzické zdravie našich detí," uviedla matka Okresnému súdu v Pezinku. Podľa jej názoru sa otec detí správa chorobne.

"Boh mu má vyjavovať, kedy má zdvihnúť telefón, trestať ho za zjedenie väčšieho množstva zmrzliny a podobne. Neustále vykresľuje deťom svet ako nebezpečné miesto, doma aj v spoločnosti, upozorňuje na rozličné symboly okolo seba, ktoré majú byť podľa neho satanistické symboly, upozorňuje na rozličné konšpiračné teórie," tvrdí ďalej matka dvoch detí.

Podľa matky detí jej manžel vianočné stromčeky označuje za symbol pohlavného údu. "Ďalej mal zdôrazňovať, že sa blíži koniec sveta a príchod Ježiša Krista. Mal nabádať k zhromažďovaniu potravín, školský systém považuje za satanský," uviedla súdu matka detí, ktorá tvrdí, že manžel mal na ňu vyvíjať nátlak, aby sa ich deti nezapísali do škôlky.

Otvoriť galériu

"Podľa jeho názoru zem je plochého tvaru a na okrajoch sú ľudia, ktorí slúžia Satanovi a bránia ľudom prísť na tieto okraje, aby nepoznali pravdu o skutočnom tvare zeme," uviedla ďalej súdu matka ich dvoch detí. Podľa jej slov jej manžel tvrdí, že Boh mu radí zaobstarať si strelnú zbraň, čím podľa matky detí v jeho momentálnom duševnom stave ohrozuje aj deti na živote. 

Matka tvrdí, že podľa slov jej partnera žena nie je rovná mužovi, čo sa malo prejavovať jej ponižovaním aj v prítomnosti detí. Matku detí mal prirovnávať k hovädu, označovať ju za dieťa Satanovo. Mal sa jej vyhrážať peklom a šikanovaním.

Sudkyňa Okresného súdu v Pezinku Miroslava Belašičová nedávno zakázala styk otca s deťmi. Manželka sa aj s deťmi odsťahovala do dediny na západnom Slovensku. Čas.sk má k dispozícii viaceré dokumenty spojené so sporom sporu manželov, ich mená a miesto bydliska s ohľadom na deti nebude zverejňovať. Prezradíme len toľko, že partneri pôvodne bývali spoločne v dedine okresu Rožňava. "Dom, v ktorom bývali, predali a odsťahovali sa. Ten dom je dodnes prázdny. Počuli sme o čudných názoroch otca,. Božičku môj" vraví bývalá suseda a rýchlo sa prežehná.

 

Oslovili sme aj otca detí: "Boh si ma našiel a vyvolil,, Považujem sa za kresťana, podporovateľa jednej z jej cirkvi," povedal muž, ktorý je s matkou svojich detí v rozvodovom konaní a nie je ochotný uznať, že vo výchove svojich detí neťahá za správny koniec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Cas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide
ilustračné foto
Vážne varovanie Iránu: Odpoveď bude tvrdá, rozsiahla a BOLESTIVÁ! To sa Izraelu páčiť nebude
Ilustračné foto
Muž trpel neznesiteľnými bolesťami penisu: Okamžitá OPERÁCIA! Neuveríte, čo sa mu stalo
Fero zosmiešnil vo videu Evu Mázikovú.
Váš Tip
Fero Joke si vzal vo videu na paškál Evu Mázikovú: Verejný odkaz komikovi!
Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Foto
Veľký prehľad: Ako sa bude meniť vek odchodu do penzie? Týka sa to aj týchto ročníkov
Ilustračné foto
Kolaps celého ekosystému? Odborníci sú v pozore! Koralové útesy môže postihnúť najhoršia katastrofa v histórii
Len 16-ročný mladík šoféroval cudzie vozidlo bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu.
Foto
16-ročný tínedžer s dvomi promile spôsobil nehodu: Tam to neskončilo! Pokúsil sa o...
(Ilustračná foto)
Zlé správy: Znovu to stúpa! Tento okres má problém, dajte si pozor
Influencerka zomrela po páde z vyhliadkovej plošiny.
Smrť kvôli FOTKE! Známa influencerka († 39) zomrela po páde z vyhliadky: Všetko je na VIDEU
Historickú budovu v Kodani zachvátil požiar
Dánsko plače nad ikonou Kodane: Budova sa mení na popol a nik to nemôže zastaviť
Záplavy v Rusku.
Katastrofa v Rusku, 21 miest je ohrozených: Okamžitá evakuácia!
Ženu s nelegálnym tovarom v dodávke zadržali colníci dvakrát.
Foto
Žena sa po prvom prešľape nepoučila: Colníci ju opäť načapali! Neuveriteľné, čo všetko prevážala