Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.01.2019 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Známe tváre o svojich novoročných zlyhaniach: Predsavzatia posúvame z roka na rok!

Nový rok, nové výzvy! S nimi prichádzajú aj nové predsavzatia, ktoré neobchádzajú ani celebrity. Aké sú a darí sa im ich plniť?

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Herečka Jana Hubinská (54):

Vyleziem na tatranskú Ihlu!

 

Známa herečka si namiesto predsavzatí plní to, po čom túži. „Mávam vianočné sny a tie si v novom roku plním. Dúfam teda, že sa mi tento rok v januári podarí vyliezť na tatranskú Ihlu Patria, lebo zatiaľ mi vždy do toho niečo prišlo,“ priznáva Hubinská.

V naplnenie svojho sna verí tento rok až na 99 %, pretože v zime sa po snehu na Ihlu vraj kráča ľahšie ako v lete. „Záležať bude už len na tom, aby sme si s parťákmi zladili termín, pretože čas je môj úhlavný nepriateľ. Tak ako každý rok ho chcem zmysluplne využiť pre seba aj pre druhých. A to sa mi zatiaľ darí. Som celoživotný duelant s časom a vždy je to výzva,“ zamýšľa sa Hubinská.

Otvoriť galériu

(Ne)schudnem!

Predsavzatia nie sú Andrásyho silnou stránkou, keďže už dopredu vie, že pre neho bude problémom splniť ich. „Väčšinou smerovali k chudnutiu, pretože manželka mi stále píli uši, aby som už konečne schudol,“ priznáva.

„V iných častiach života som so sebou viac-menej spokojný až na to, že mám vyššiu hmotnosť, ale obávam sa, že s tým už veľa nenarobím,“ hovorí zabávač, ktorý si nesplnené predsavzatie zdôvodňuje tým, že keď niekto veľmi schudne, nevyzerá dobre. „Stačilo by, keby som schudol na 99 kg, prípadne na 100 kíl... A aká je moja hmotnosť? Tak to netuší ani moja manželka a myslím si, že ani ja,“ dodáva so smiechom.

Otvoriť galériu

Vydám nový album!

Superstárista predsavzatia nikdy nejako špeciálne neriešil. „Nikdy som si nedával predsavzatia, aby som nemal výčitky, ak by som ich nedodržal. Nedávam im totiž veľkú šancu. Tento rok by som si síce jedno mohol dať, a to, že urobím nový album, keďže si ho sľubujem už tri roky. Ale to by malo byť pre muzikanta asi samozrejmé.“

Otvoriť galériu

Budem mať tehličky!

Tak ako každý rok, aj tento si dala svoje obľúbené novoročné predsavzatie. „Začať cvičiť a učiť sa angličtinu! Už roky mi to nevychádza, ale dám sa prekvapiť. Raz možno motyka vystrelí a ja budem parádne hovoriť po anglicky a na bruchu budem mať ešte aj tehličky,“ nádeja sa herečka.

Otvoriť galériu

Prerazím v politike!

„Okrem zdravia, šťastia, Božieho požehnania pre celú moju rodinu a vnukov mám ešte jedno želanie do nového roka. A to, aby moja politická strana oslovila voličov, aby mala úspech, aby vošla do politického života Slovenskej republiky a pomohla poraziť bláznov, ktorí túto krajinu teraz riadia. Moja strana je natruc nášmu parlamentu, ktorý namiesto toho, aby riešil podstatné veci, zvyšuje ľuďom príjmy o tri-štyri eurá a sebe o 1 500 €,“ rozohňuje sa herec, ktorý dnes stojí na čele strany Korektúra - Andrej Hryc.

Otvoriť galériu

Zlepším sa v lyžovaní!

Moderátorka RTVS si po minulé roky občas síce dávala novoročné predsavzatia, ale už s tým prestala. „Zistila som, že ani tak to s plnením nefungovalo. Takže už sa nesnažím... Skôr ako predsavzatie som si dala dlhodobejší cieľ, a to zlepšiť sa v lyžovaní. Začala som už minulý rok, aby som stíhala svojim deťom na svahu. Verím, že tento rok to dokážem a môj cieľ sa naplní,“ prezrádza Majeská.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dohliadať na bezpečnosť bude aj polícia.
Trnavu čaká rizikový futbalový zápas: Polícia aj mesto varuje! Pripravte sa na obmedzenia
ilustračné foto
Tretia svetová vojna?! Ukrajinský premiér varuje: Ak ich krajina nebude chránená, tak...
Čo robiť, keď vás uštipne hmyz?
Nebezpečný komár je na Slovensku: V tomto meste ho potvrdili PRVÝKRÁT!
Český spevák Tomáš Hajíček havaroval na motorke.
Spevák známej českej kapely HAVAROVAL na motorke: Je vo vážnom stave
Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Ilustračné foto
Krádež na železničnej stanici v Humennom: Skupina mužov podliezla plot a začali rabovať!
Voda siahala do takej výšky, že takmer úplne zaplavila vozidlá, ktoré boli na cestách.
Foto
Katastrofálne záplavy v Dubaji: Sú za tým lietadlá rozprašujúce chemikálie?! Šokujúce zistenia
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie Beňa.
Aktualizované
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie bývalého námestníka riaditeľa SIS Beňa: Čoho sa mal dopustiť?
ÚVZ SR upozorňuje na viacero nebezpečných kozmetických výrobkov, nachádzajú sa medzi nimi aj známe značky.
Foto
ÚVZ varuje pred nebezpečnou kozmetikou: Ide aj o obľúbené značky! Ak ich máte doma, vyhoďte ich
Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!
Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Čo všetko čaká dnes poslancov? Schôdzu začali návrhom na zmeny v zložení parlamentných výborov