Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2019 13:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dano Dangl to má s novou šou v Markíze nahnuté: Prestáva sa mu dariť?!

Znova išiel s kožou na trh! Producent Dano Dangl (43) má na svojom konte mnoho úspešných projektov, v ktorých dokázal svoje kvality nielen ako tvorca, ale aj ako moderátor.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Napriek tomu sa zdá, že ho televízia zo Záhorskej Bystrice stále skúša a testuje. S pilotným dielom relácie 2 na 1 vystúpil po boku Adely Vinczeovej (38) ešte vlani vo februári a ďalšie časti televízia už neodvysielala. Ako sa však ukázalo, Markíza sa ostrieľaného Dangla rozhodla len vyskúšať aj v projekte Hypnoshow, ktorého budúcnosť sa zdá tiež nejasná. Prečo musí zlatá baňa menom Dangl prekonávať krst ohňom v Markíze?

Danglovo meno sa vždy spájalo s úspechom a jeho relácie trhali rekordy diváckej sledovanosti. Či už sa pod ne podpísal ako tvorca, alebo si vyskúšal svoje pôsobenie priamo pred kamerami, ihneď si získal mnoho fanúšikov. Nie je preto prekvapením, že televízia Markíza nechce prísť o svoju hviezdu a podsúva jej jeden projekt za druhým.

Otvoriť galériu
2 na 1 - február 2018
Zdroj: TV Markíza

Posledný projekt Hypnoshow však diváci ihneď zavrhli ako brak. Keď sme sa na to spýtali samotného Dangla, ten si s tým ťažkú hlavu nerobil. „Dalo sa čakať, že to takto dopadne. Ide o kontroverzný projekt a my Slováci sme, bohužiaľ, takí, že neveríme veciam, ktoré si nevieme vysvetliť. Rovnako to bolo aj pri Hypnoshow,“ povedal Novému Času Dano. Či však bude šou aj naďalej pokračovať, zatiaľ nevie. „Natočili sme pilotný diel a uvidíme, ako to bude,“ dodal producent, ktorý však formát obhajuje. „Naozaj to bolo celé pravda. Nešlo o žiadne klamstvá. Rovnako komparz, ktorý sa na šou zúčastnil, tomu neveril, až kým ich Martin priamo v štúdiu nezhypnotizoval,“ prezradil.

Napriek všetkému a najmä negatívnemu ohlasu si však starosti nerobí ani televízia. „Pilotná epizóda Hypnoshow svojou sledovanosťou odštartovala ako víťaz večerného vysielania. O jej budúcnosti budeme informovať, keď to bude aktuálne. V súčasnosti nemáme nakrútené ďalšie časti,“ napísala nám PR manažérka Markízy Ľudmila Raceková s tým, že kritiku čakali. „V každej krajine, kde sa program doteraz vysielal, vyvolal veľkú polemiku, preto nás reakcie divákov neprekvapujú a necháme na každom z nich, či hypnóze v šou veria, alebo nie,“ povedala na záver Raceková.

Otvoriť galériu

 

Nejeden úspech

Vyzerá to tak, že kompetentní v Záhorskej Bystrici Dangla neustále testujú a skúšajú, čo bude a nebude fungovať. Podobne to totiž bolo s reláciou 2 na 1, kde vystupoval s Adelou Vinczeovou, s ktorou tvorili nezabudnuteľnú dvojku už v šou Milujem Slovensko. Z projektu RTVS pod taktovkou Martina Nikodýma obaja nakoniec odišli a vrhli sa naplno do práce pre Záhorskú Bystricu, no dočkali sa len pilotného dielu. Televízia však má hneď niekoľko dôkazov o Danových schopnostiach. Ako tvorca sa totiž podpísal pod zábavnú reláciu Kredenc a aj legendárnu Partičku, ktorá sa svojho úspechu dočkala aj v susednom Česku.

Treba vybrať správnych ľudí

Danica Caisová, psychiatrička

V takomto prípade je dôležitý výber ľudí, ktorí sa dajú ľahko zhypnotizovať a sú mimoriadne hypnabilní. Existujú veľmi jednoduché techniky, podľa ktorých sa to dá zistiť.

Dana Šedivá, psychiatrička

To, čo sme videli v programe, je reálne. Hypnotizovať možno kdekoľvek, nie však kohokoľvek. Schopnosť ponoriť sa do hypnózy  je individuálna  vlastnosť. Skúsený hypnotizér nemôže pacientovi uškodiť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh, ivš

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu