Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Exmanželke výživné nestačí, Bičan vytiahol tvrdé obvinenia: Poviem vám, na čo chce Edita peniaze!

Rozvedení! Moderátor Andrej Bičan (44) s manželkou Editou (42) si vlani v októbri vypočuli verdikt súdu, ktorý dvanásťročné manželstvo rozviedol. Už vtedy Edita avizovala, že ešte nie je koniec, a chystala sa podať odvolanie.

Nakoniec sa tak aj stalo a Novému Času pred pár dňami prezradila, že jej rozvod nie je právoplatný. Ako sa však zdá, Bičanová sa mýlila a svetlo do celej veci vniesol až samotný moderátor. Pravda totiž je, že jeho manželstvo s Editou sa skutočne skončilo, no boj pokračuje naďalej. Bičan vytiahol na svoju bývalú ženu tvrdé obvinenia!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Pred niekoľkými dňami nám Bičanova exmanželka prezradila, že sa pustila do nekompromisnej bitky. Krokom do boja bolo odvolanie proti rozhodnutiu súdu, ktorý koncom októbra ukončil jej manželstvo so známym moderátorom. Ako sa však zdá, brunetka sa poriadne prerátala. Jej rozvod totiž platný je a z nej už je slobodná žena. Túto skutočnosť nám ozrejmil samotný Bičan, ktorý po mesiacoch ticha konečne prelomil mlčanie a Novému Času vysvetlil, ako to v skutočnosti je.

„Máte mylné informácie. Ex sa proti rozvodu neodvolala,“ povedal nám Bičan. Keď sme sa na to spýtali brunetky, bola šokovaná a nakoniec priznala svoju chybu. „Odvolala som sa proti niektorým výrokom v rozsudku, ktoré sa týkajú detí. Domnievala som sa, že potom rozvod nenadobudne právoplatnosť. To, že je rozsudok v bode rozvodu platný, mi vlastne vyhovuje, keďže nemám potrebu byť vydatá za človeka, ktorý ma celý čas klamal a podvádzal a ja konám v najlepšom záujme svojich detí,“ vysvetlila nám prvotné mylné informácie Bičanová.

 

„Nemám právnické vzdelanie a mohla som sa zmýliť,“ dodala majiteľka jazykovej školy s tým, že súd bude pokračovať. A s čím teda Edita nesúhlasí? Zabávač nám to povedal jasne: „Odvolala sa, pokiaľ ide o peniaze. Nestačí jej 900 eur na dva týždne, chce 2 500 eur. Pýtate sa, čo na to hovorím? Choré,“ uviedol pre Nový Čas Andrej. Ten si totiž myslí, že brunetka chce peniaze na svoj vlastný prospech.

Od narodenia detí ich finančne zastrešujem ja, a to nielen dievčatá, ale aj syna, a tak to bude aj naďalej. Tie peniaze ex nežiada pre deti, ale pre seba. Nebudem dotovať jej podnikanie, a už vôbec nie plastické operácie,“ uzavrel Bičan.

Rodina mu nestačila?

Otvoriť galériu

Edita má na celú vec iný pohľad. Je jasné, že medzi manželmi to poriadne vrie a cez médiá si naďalej posielajú štipľavé odkazy. „Do nášho vzťahu som prišla finančne zabezpečená a jeho som si brala ako človeka, ktorý nemal prácu, žiadny majetok a odišla od neho žena. Vtedy som ho dostatočne ľutovala a v podstate ho ľutujem aj teraz,“ začala brunetka, ktorá tvrdí, že jej exmanžel nebol schopný starostlivosti o deti a všetko bolo na jej pleciach.

„Navyše, očakávať nadštandardný príjem od matky, ktorá sa stará o domácnosť a deti, je prinajmenšom sebecké,“ uzavrela tému detí a pustila sa aj do samotného zabávača. „Nuž a potom prišli do života milenky. Je to umelec, k svojej práci potrebuje intenzívne zážitky a rodina tým zážitkom podľa všetkého nie je. To však neznamená, že tú rodinu muž môže zahodiť ako špinavú handru,“ smutne sa vyznala Bičanová.

Odvolanie v bodoch

Róbert Bános, advokát

Pokiaľ niektorý z manželov nesúhlasí s rozhodnutím prvostupňového súdu a podá proti nemu v zákonnej lehote odvolanie, toto rozhodnutie nenadobudne právoplatnosť, a teda účastníci budú naďalej manželmi. Odvolací súd rozhodnutie následne buď potvrdí, zmení, alebo zruší a vráti prvostupňovému súdu na nové konanie.

Otvoriť galériu

Pokiaľ by sa odvolanie podalo len proti výroku o striedavej starostlivosti alebo výživnému, ale proti samotnému výroku o rozvode manželstva nie, rozvod by bol právoplatný a súd by neskôr riešil len výživné a starostlivosť o deti.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!