Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.01.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Markizáčka Šóošová si vzala dlhoročného priateľa Richarda: Svadbu tajila aj pred kolegami!

Prísne strážené tajomstvo! Markizáčka Lenka Šóošová (42) šokovala na Silvestra nielen svojich fanúšikov na sociálnej sieti, ale aj verných kamarátov zo Záhorskej Bystrice.

Známa moderátorka sa totiž verejne priznala, že už nejaký čas je šťastne vydatá za otca svojich dvoch synčekov Richarda (7) a Ronalda (2), režiséra Richarda Raimana (38).

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Po tom, čo mnohí ľudia v posledný deň roka 2018 bilancovali, Šóošová si pripravila obrovské prekvapenie. Na svojom internetovom profile uverejnila sériu fotografií s komentárom. Zarážajúcim faktom pritom bola informácia o tom, že sa brunetka vydala za priateľa Richarda. „Moju ruku zdobí obrúčka, ktorá len potvrdila, že byť ženou jedného muža je mojím osudom. A som za to vďačná,“ šokovala priznaním Lenka, ktorá sa na instagrame pochválila fotografiou v krásnych svadobných šatách.

Otvoriť galériu

To, že sa markizáčka konečne odhodlala na vážny životný krok, bolo absolútnou novinku pre viacerých kolegov zo Záhorskej Bystrice. Zdá sa, že nikto z markizákov ani len netušil, že ich kolegyňa je už pod čepcom. „Ty si sa vydala? Gratulujem... veľa spoločného šťastia,“ napísala Adriana Poláková, s ktorou sa pravidelne stretáva v rannej relácii Teleráno.

 

Tajnosti sú u nej známe

Podobne ako tajila svadbu, tajila Šóošová aj svoje zásnuby. Richard ju požiadal o ruku v januári 2016. Na verejnosť vyplávala informácia až po štyroch mesiacoch. Vtedy si Lenkin ligotavý zásnubný prsteň všimol jej najväčší parťák z Telerána Roman Juraško. „Máme také desaťročnice. Pred dvomi rokmi sme sa zasnúbili, tak sme si povedali, že o desať rokov sa zoberieme,“ zahmlievala ešte v auguste pre Nový Čas markizáčka.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že „bobríka mlčania“ dotiahla Šóošová do dokonalosti pri svojej tajnej svadbe, o ktorej vedela iba malá hŕstka vyvolených. Patrila medzi nich Barbora Krajčírová, zaslobodna Rakovská. „Milá moja Lenka! Konečne ti môžem oficiálne gratulovať k tomu, aká si bola prekrásna nevesta a hlavne k vašej najzaláskovanejšej svadbe! Pani Raimanová, zvykaj si na nové priezvisko ako ja. Nech ste navždy zdraví, šťastní a zamilovaní,“ zahrnula kamarátku gratuláciami. Nový Čas oslovil aj samotnú moderátorku, tá však do konca uzávierky na naše otázky neodpovedala.

Video: Toto Lenka povedala o svadbe v lete 2018

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!