Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.01.2019 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Patrik Herman ukázal svoj netradičný byt: Keď sedí na WC, chytá ryby

Sťahoval sa štrnásťkrát a ako sa zdá, konečne našiel adresu, na ktorej vydrží. Moderátor Patrik Herman (44) býva v mezonete na okraji Petržalky a z parádnej terasy sa rád pozerá nielen na naše najľudnatejšie sídlisko, ale aj na rakúske veterné elektrárne.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

V spodnej časti jeho kráľovstva dominuje obývačka spojená s kuchyňou a ako hneď upozorňuje, viac využíva obývačkovú časť, kým kuchyňa plní skôr dekoratívny charakter. „V podstate tu trávim veľmi málo času, neviem totiž variť. Čakám, že príde mama alebo nejaká návšteva, ktorá variť vie, pre ňu je tento priestor,“ konštatuje s úsmevom.

Kozub bez dreva

Pýchou obývačky je kozub, aj keď ide skôr o núdzové riešenie Patrikovho sna. „Chcel som bývať v rodinnom dome, ale o ten by som sa pravdepodobne nestíhal starať. Napriek tomu, že žijem v paneláku, snažil som sa vytvoriť si tu aj trochu príjemnej domácej atmosféry. Veľmi som túžil mať v dome kozub s komínom, na voňavé drevo, ktoré praská. V týchto podmienkach som si však mohol dovoliť len takýto biokozub,“ vysvetľuje a s odstupom času to považuje za super nápad. „Sú to reálne plamene, ktoré pália a keď zhasnete a necháte zapálený len tento kozub, je to úžasné, krásna atmosféra...“ pochvaľuje si.

 

Svietiaci záchod

Z obývačky postupujeme rovno za ďalšou atrakciou tohto bytu. Nachádza sa na WC, za dverami s nápisom: „Skočte na WC k susedom, chytám ryby.“ Vysvetlenie sa nachádza vo vnútri miestnosti. Moderátor má toaletu svietiacu všetkými farbami! „Som zaťažený na to, že všetko mi musí svietiť. Svietiaca toaleta je super, keď prídete v noci, nemusíte rozsvecovať,“ baví sa sám na sebe a pravda je taká, že keď už sedí, naozaj priamo z nej môže rybárčiť. K dispozícii totiž má jazierko s vodou, umelé rybičky a detskú udičku. „Ja viem, je to infantilné, ale život má byť aj o takýchto veciach, nie?“ smeje sa.

Otvoriť galériu
Toaleta žiari všetkými farbami.
Zdroj: Maroš Herc, Nový Čas víkend

Myš a rybičky

Okrem umelých rybičiek a samotného pána domáceho sa v byte predsa len nachádzajú aj ďalšie živé tvory. „Všetci sa mi smejú, že nič živé u mňa nevydrží viac ako dva týždne, aj brat či mama odídu vždy už po týždni. Ale mám tu malú zoologickú záhradu, v nej je myš Patrícia a akváriové rybičky.“

Myš vraj dostal ako darček od jeho táborových vedúcich a detí. „Trošku ma kamaráti podviedli, keď povedali, že mám myš za 99 eur. Keď som jej išiel kúpiť kamarátku, zistil som, že taká myš stojí 99 centov,“ krúti hlavou pri pomyslení na to, že investície do obydlia malej spoločníčky boli stonásobne vyššie než cena samotného darčeka.

Legendárny šatník

V spodnej časti bytu sa nachádza ešte Patrikova pracovňa alias sklad a potom už môžeme po schodisku vystúpať do prvého podlažia. „Na prízemí je to taká moja pracovno-hosťovská časť a hore to už je moje zázemie,“ vysvetľuje, keď vchádzame do legendárneho šatníka. „Áno, moje návštevy chodia aj do šatníka a všetci sa smejú z tých komínikov, ktoré tu mám uložené dokonca aj podľa farebných odtieňov. Prosím vás, toto nie je žiadna úchylka ani psychiatrická diagnóza, ja to tak teraz robím skôr z recesie pre turistov, aby mali nejakú zábavu,“ vysvetľuje.

Otvoriť galériu
Moderátorov šatník sa stal turistickou atrakciou.
Zdroj: Maroš Herc, Nový Čas víkend

Parádna terasa

Ďalším bodom programu je kúpeľňa. „Toto je priestor, ktorý naozaj milujem, hoci v ňom trávim najmenej času. Kúpeľňu som si kompletne prerobil, zbúrali sme jednu priečku a vďaka tomu som získal nielen priestor, ale aj prístup k dennému svetlu,“ rozpráva a my vidíme, že aj tu dostali majstri pokyn pohrať sa s podsvietením. „Mám rád takéto náladové osvetlenie, aj keď možno pre niekoho to vyzerá gýčovo. Je fajn môcť si nastaviť takú farbu, akú práve chcem.“

Nazrieť smieme aj do spálne, kde má Patrik okrem postele už len komodu a na nej televízor. Vzápätí si spomenie na nečakané narušenie jeho súkromia vlastnou mamou. „Keď u mňa raz bola, zamkol som sa, aby ma skoro ráno nevyrušovala. No a zrazu som sa zobudil na to, ako stojí nado mnou. Skoro som zinfarktoval. Našla si cestu a dostala sa do spálne cez kúpeľňu,“ spomína so smiechom pred tým, ako príde na rad vrchol programu. „Toto mi závidí veľmi veľa ľudí,“ komentuje, keď vychádzame na priestrannú terasu.

„Je veľmi príjemné, keď si tu na jar či v lete môžete dať kávu. Petržalku mám ako na dlani a na druhej strane vidím Burgenland so všetkými veternými mlynmi,“ pochvaľuje si a na záver už len skonštatuje, že hoci býva v paneláku, so svojím bytíkom je nadmieru spokojný. „Som šťastný, že som sa na štrnásty raz ocitol práve tu,“ uzatvára.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Narcis Liptáková, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)
Zrazenému cyklistovi letel na pomoc záchranársky vrtuľník (ilustračné foto).
Seniora zrazil v Kútoch autobus: Vážne zranenia! Na pomoc mu letel záchranársky vrtuľník
Domácim
násilím
trpia
častejšie
ženy.
Zažívate domáce násilie a neviete, ako ďalej? Odpoveď môžete nájsť na týchto miestach na Slovensku
Od tragédie prešlo už 10 rokov.
Na lodi zomreli STOVKY detí, kapitán zdrhol medzi prvými: Zobrali im jedinú šancu na prežitie
Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?