Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2018 11:10 | Správy | Domáce správy

Partia Filipa Šeba zdemolovala interiér obľúbeného podniku v Tatrách: Ich vyčíňanie zastavila až polícia!

Bývalý úspešný futbalový reprezentant Filip Šebo si v Tatrách urobil zrejme predčasného Silvestra. V centre Starého Smokovca v Kolibe Kamzík sa aj s kamarátmi v piatok večer poriadne odviazal. Ich bujarú zábavu, následky ktorej si odniesol interiér podniku, ale aj symbol Vianoc, musela ukončiť až polícia.

Koliba Kamzík v Starom Smokovci je vyhľadávaný podnik s dobrou povesťou. V týchto sviatočných dňoch si tu na voľné miesto musíte počkať. V piatok večer sem prišiel aj s kamarátmi bývalý futbalový reprezentant Filip Šebo. Pri stole ich čakala ďalšia partia. Po dobrej večeri prišli na rad prípitky a ich zábava prerástla do vyčíňania.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

„Do zariadenia prišiel približne o pol ôsmej večer. Postupne sa z posedenia v slovenskej reštaurácii stala veľmi bujará zábava mladých ľudí, ktorí boli v opitom stave. Trvalo to až do záverečných hodín našej prevádzky,“ potvrdila Novému Času prevádzkarka koliby, ktorá si však neželá byť menovaná. Na nevhodnosť správania partičku opitých kamarátov upozorňovali aj čašníci, ale márne.

„Bohužiaľ, upozornenia personálu nepomáhali. Ich vyčíňanie si odniesli toalety a v priestore reštaurácie bol poškodený vianočný stromček. Práve ten má symbolizovať pokojné a ničím nerušené sviatky. Vzhľadom na vzniknutú nepríjemnú situáciu bola na miesto privolaná policajná hliadka, ktorá následne pána Šeba s partiou odviezla preč,“ krúti hlavou žena, ktorá zo spravania sa celebritného športovca a jeho kamarátov ostala zhrozená.

Otvoriť galériu

 

„O taký druh reklamy naozaj nestojíme. Snažíme sa, aby sme našim zákazníkom vyšli plne v ústrety a problémy sa usilujeme riešiť zmierlivo. Aj táto partia, zrejme po vytriezvení si uvedomila svoje pochybenie a na druhý deň sa prišiel pán Šebo aj s priateľmi ospravedlniť vedeniu prevádzky. Taktiež uhradil vzniknutú škodu, čo predstavovalo 200 €,“ konštatoval Rudolf Matejka, konateľ spoločnosti, ktorá dotknutú kolibu prevádzkuje.

Podľa neho reštaurácia fungovala už na druhý deň bez akýchkoľvek obmedzení. Krajský hovorca polície Daniel Džobaník nám o celom incidente nevedel nič povedať. „Riešilo to obvodné oddelenie v Starom Smokovci a ich vyjadrenie budeme mať až v pondelok,“ uzavrel.

Otvoriť galériu

Či sa takto Filip Šebo a spol. správal aj v iných podnikoch v Tatrách, sme sa nedozvedeli, ale tatranské tamtamy sú rýchle a na nášho futbalistu si tu dajú už pozor. Možno však na silvestrovskej oslave budú voči jeho výstrelkom zhovievavejší. O reakciu sme požiadali aj samotného Filipa Šeba, do uzávierky však nereagoval.

2015 - Hodená stolička, vyhrážky a zásah polície

Na začiatku roka 2015 bol Šebo účastníkom incidentu, v ktorom hral hlavnú úlohu jeho najlepší kamarát Vladimír Weiss ml. Weiss sa v tom čase zabával so skupinkou kamarátov v jednom z bratislavských podnikov. Partia v podniku v povznesenej nálade robila hluk. Jeden z jej členov následne zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu.

Otvoriť galériu

Stolička zasiahla návštevníka podniku, ktorý sedel v dráhe letu. Tridsaťpäťročnému mužovi museli nemocnične ošetriť ľahšie poranenia na hlave. Po príchode policajnej hliadky sa zabávajúca skupina vrátane Šeba a Weissa údajne verbálne vyhrážala poškodenému.

2016 - Ty grécky Pokémon

V júli roku 2016 si Filip Šebo nedával servítku pred ústa. Po hanebnej prehre Slovana Bratislava 0:3 na pôde lotyšskej Jelgavy v odvetnom zápase 2. predkola Európskej ligy vynadal vtedajšiemu trénerovi belasých Nikovi Papavasiliouvi. „Ty grécky Pokémon. Ty už buď ticho, prosím ťa, a kúp si jednosmernú letenku tam, odkiaľ si prišiel,“ napísal v tom čase Šebo na sociálnych sieťach.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Igor Ľudma

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka