Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tehotná herečka Mária Bartalos skončila na pohotovosti: Kolaps!

Potrebuje oddych! Len nedávno prekvapila všetkých radostná správa, že herečka Mária Bartalos (24) je v očakávaní a už o pár mesiacov porodí svoje prvé bábätko. Hviezdu zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome a seriálu Oteckovia však podľa informácií Nového Času v piatok zradilo zdravie a mala skončiť na pohotovosti.

Piatkové predstavenie v Slovenskom národnom divadle síce s problémami odohrala, no počas víkendu už bolo zrušené. Ako je na tom herečka momentálne?! Tehotná Bartalos sa v piatok objavila v markizáckom Teleráne. A hoci rozdávala úsmevy na všetky strany, už v tom čase sa vôbec necítila dobre, čo si všimli aj ľudia z jej okolia, ktorým to priznala.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

„Už vtedy bola chorá. Tým, že je tehotná, to intenzívnejšie prežíva. Hovorila, že sa necíti dobre, a bála sa, že bude musieť ležať doma,“ povedal Novému Času zdroj blízky sympatickej herečke. Bartalos napriek chorobe nechcela sklamať divákov a predstavenie Zmierenie alebo dobrodružstvo pri obžinkoch v SND dokonca s vypätím síl v piatok večer odohrala. Ako sme sa však dozvedeli, po predstavení bola tehotná herečka totálne vyčerpaná a mala sa náhliť na pohotovosť. Počas víkendu sa mala opäť postaviť na divadelné dosky, no už sa tak nestalo.

 

„Predstavenia zrušili, lebo si chcela oddýchnuť. Nechcela to podceniť hlavne z dôvodu tehotenstva. Necítila sa vôbec dobre, bola slabá a unavená. Našťastie to nebolo až také vážne. Veríme, že sa z toho dostane,“ vysvetlil zdroj. O tom, že má herečka zdravotné problémy, vedeli aj jej kolegovia. „Asi áno, takto to viem aj ja. Viac o tom však neviem,“ uviedol František Kovár, ktorý s herečkou hrá v spomínanom predstavení.

Koniec v Oteckoch

O tom, že pre mladú Bartalos je jej bábätko, ktoré nosí pod srdcom, prvoradé, svedčí aj rozhodnutie odpískať tretiu sériu obľúbeného seriálu Oteckovia. Herečka totiž patrila medzi hlavné hviezdy, no tomu je koniec. „Mária sa rozhodla, že budúci rok už pokračovať nebude. Nechce nakrúcať tehotná,“ prezradil nedávno zdroj z televízie.

Herečka sa tak sústreďuje hlavne na svoje tehotenstvo a nechce sa vystavovať zbytočnému riziku pri nakrúcaní. O Bartalos je známe, že si svoje súkromie úzkostlivo stráži. V apríli zaskočila všetkých, keď si po troch mesiacoch randenia povedala áno s priateľom Adriánom.

Otvoriť galériu

Manželom už o pár mesiacov pribudne do rodinky klbko šťastia, na ktoré sa veľmi tešia. Samotná Bartalos síce telefón Novému Času zdvihla, no pre chorobu jej do reči, pochopiteľne, nebolo. „Viete mi zavolať neskôr alebo mi napíšte esemesku, lebo som chorá,“ reagovala hlasom, z ktorého bolo cítiť vyčerpanie. Na esemesku však už do uzávierky nereagovala.

Vírusová infekcia je nebezpečná

Jozef Španka, gynekológ

Vírusová infekcia, hlavne chrípkový vírus, je obecne do 12. týždňa pre tehotnú ženu pomerne nebezpečná, najmä keď je spojená s vysokými teplotami. Vo vyšších štádiách gravidity vírusová infekcia nepredstavuje také vysoké riziko ako v prvom trimestri.

Pacientke sa odporúča pokojový režim, vitamíny, hlavne vitamín C, a dostatočný príjem tekutín. Ak stúpa teplota k 38 stupňom Celzia, tak antipyretiká - paralen. Chorobu treba vyležať, aby to nemalo následky pre matku ani pre plod.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rekreačné poukazy sú stále výhodným benefitom pre oddych
Aj tento rok možno požiadať o príspevok na oddych: Budú rekreačné poukazy prenosné na rodičov?
Milan Majerský a Richard Raši
Raši sa vidí na soličke šéfa NR SR: Čo si o tom myslí Majerský? Padla reč aj na Danka
Vizualizácia štadióna po dokončení. Moderný stánok by mal hostiť majstrovstvá Európy do 21 rokov.
Foto
Brzdia výstavbu štadióna sudičky?! O rok by mali byť na stavenisku v Prešove majstrovstvá Európy
(ilustračné foto).
Na východe Slovenska došlo k dopravnej nehode: Úseku sa radšej vyhnite
Užitie lieku spustilo strašnú reakciu.
Foto
Užila známy liek a začalo sa PEKLO: Príšerná reakcia! Ide o tabletky, ktoré má doma snáď každý
Military combat drone UAV
Tragické okolnosti ukrajinského útoku: Smutné, kto má byť medzi obeťami
Ján Nezmar v drese Ružomberka.
Bývalý hráč Ružomberka má obrovský problém: Korupčný škandál?!
1994. (Zľava) Samuel L. Jackson, John Travolta, Harvey Keitel, Quentin Tarantino
Foto
Najväčšie hviezdy Pulp Fiction po 30 rokoch! Aha, ako zahviezdili na filmovom festivale
Obľúbené sú aj šmykľavky
Žiakom z Hlohovca môžu ostatní len závidieť: Zábavný park na chodbe školy? Také niečo sa len tak nevidí
Ilustračné foto
Británia odmietla rokovania s Európskou úniou: Ohrozí to mobilitu mladých ľudí?
Military surveillance drone flying over rocky deserts.
Ukrajina zasiahla viaceré ciele v Rusku: Medzi nimi aj viaceré elektrické stanice
Na archívnej snímke vľavo Stephane Da Costa (CSKA) a vpravo Tomáš Zigo (Slovan) počas zápasu KHL
Návrat do reprezentácie: Hráč z KHL ide na MS!