Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.12.2018 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Šok po krachu manželstva markizáckeho šéfkuchára: Podvod so svadbou? Nevesta bola v deň hostiny vydatá za iného!

Šokujúce odhalenie! Len nedávno sa objavili informácie, že manželstvo známeho šéfkuchára a porotcu z markizáckej šou MasterChef Martina Záhumenského (37) a Zdenky Jakešovej (33) stroskotalo. A to len pol roka po rozprávkovej svadbe plnej celebrít.

Zdá sa však, že toto nie je jediné prekvapenie, ktoré zaskočilo slovenský šoubiznis. Podľa informácií Nového Času Záhumenského manželka už jednu svadbu totiž mala. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Zdenka v deň hostiny so známym šéfkuchárom nebola stále vydatá.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Začiatkom týždňa Martin Záhumenský oznámil všetkým svojim fanúšikom na sociálnej sieti, že mu krachol vzťah so Zdenkou. Párik si svoj manželský zväzok dlho neužíval. Dvojica sa totiž zosobášila len na začiatku júna tohto roku a po pár mesiacoch ich vzťahu zazvonil umieračik. Ich veľký deň bol pritom ako vystrihnutý z rozprávky.

Svadobná róba od návrhára Fera Mikloška, romantické prostredie krásneho kaštieľa a kopa celebrít zo slovenského šoubiznisu. Mladomanželia si totiž pozvali na svadbu moderátora Michala Hudáka, rapera Majka Spirita, Igora Kmeťa ml. či speváka Mira Táslera zo skupiny IMT SMILE.

Otvoriť galériu
Okrem Hudáka bola na obrade prítomná aj oddávajúca.
Zdroj: Instagram/Ivana Butalová photographer

 

Na pozvaných hostí čakala veľkolepá hostina a podľa fotiek, ktorými všetci zásobovali sociálne siete, aj výborná zábava. „Ďakujeme za zvečnenie nášho veľkého dňa, na ktorý budeme naveky spomínať, bol famózny hlavne vďaka vám všetkým, ktorí ste boli jeho súčasťou,“ napísal na svojom profile pár dní po svadbe Záhumenský. Ich rozprávka sa však skončila rozvodom!

Divadielko pre hostí

Na povrch najnovšie vyplávalo šokujúce tajomstvo. Záhumenského manželka Zdenka pred svadbou s majstrom dobrého jedla jednu svadbu už absolvovala. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v deň hostiny nebola stále vydatá. „V čase svadby mala iného právoplatného manžela. Ich rozvod sa nejako naťahoval,“ prezradil zdroj Nového Času. Brunetka sa mala vydať za prvého manžela v októbri 2012.

Otvoriť galériu
Medzi hosťami bol Majk Spirit a Kmeťo ml.
Zdroj: Instagram/Ivana Butalová photographer

Právoplatný rozsudok súdu o rozvode manželov je zo dňa 20. júna 2018. To by teda znamenalo, že sa rozviedla jedenásť dní po svadbe so Záhumenským. „Pokiaľ by mala svadbu v termíne 9. 6. 2018, teda v čase, keď jej manželstvo ešte trvalo, tak by sa táto osoba pravdepodobne dopustila trestného činu dvojmanželstva,“ povedal advokát Róbert Bános.

Novému Času sa však podarilo zistiť, že manželia sa vyhli porušeniu zákona. Úradne si totiž povedali svoje áno až 16. 8. 2018. Sami si totiž zrejme uvedomovali, že boli len krôčik od problémov, ktoré by im narobila skutočná svadba. Ich veľký deň na začiatku júna bol len akýmsi divadielkom pre hostí, ktorí to zrejme ani len netušili. Svojím tajomstvom tak zaskočili nielen ich, ale aj celé Slovensko.

Otvoriť galériu
Martin sa zviditeľnil vďaka šou MasterCher, kde robil porotcu.
Zdroj: Instagram/Ivana Butalová photographer

Čo na to nevesta?

Donedávna Záhumenský a Jakešová žili v Toskánsku, kde si riešili vlastný biznis. Brunetka sa starala o ubytovanie hostí a šéfkuchár zabezpečoval pre klientov „nebíčko v papuľke“. Podľa informácií Nového Času chce Jakešovej exmanžel riešiť aj spomínané podnikanie.

Podľa neho má totiž trhliny. Je teda možné, že sa obaja stretnú na súde. Nový Čas kontaktoval samotnú Jakešovú, k svojej „dvojitej“ svadbe sa vyjadrila svojsky.

„To si môžete zistiť na patričných úradoch, lebo ja si to už nepamätám. To bolo veľmi dávno. Nie som si istá, že je to úplne tak. Pokojne si zavolajte na matriku do Komárna a zistite si to. Určite vám dajú patričné informácie. Dobre?“ reagovala Záhumenského manželka, na ktorú hostina, zdá sa, veľký dojem nezanechala. Nový Čas kontaktoval aj Záhumenského, no ten na otázky do uzávierky nereagoval.

Dopustila sa trestného činu?

Róbert Bános, advokát

Pokiaľ by mala svadbu v termíne 9. 6. 2018, teda v čase, keď jej manželstvo ešte trvalo, tak by sa táto osoba pravdepodobne dopustila trestného činu dvojmanželstva. Za tento trestný čin ukladá zákon trest odňatia slobody do 2 rokov (ak doposiaľ mala čistý register trestov), pravdepodobne by dostala podmienku. A čo je dôležité, rovnako sa potrestá aj ten, kto by s takouto osobou vedome uzatvoril manželstvo, musel by však o tom v čase uzavretia manželstva vedieť.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný: Tvrdí, že rieši aj vlky a rysy
(ilustračné foto)
Školáčky zažili horor: Útočník na ne vytiahol nôž! Pozrite sa, čo im spôsobil
Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.
V Budmericiach sa šíri, že Šimkovičová chce kúpiť kaštieľ: Ministerstvo kultúry reaguje!
Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Veľmoci si povedali dosť: Uvalia rozsiahle sankcie po útoku na Izrael!
Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste HORÍ auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta
Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!