Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.12.2018 00:00 | PR články

Šetrite nervy aj peňaženku! Kúpte deťom obnovený počítač na Vianoce!

Ak sa nechcete zblázniť vo vianočnom zhone a chcete predísť tomu, aby Vás po sviatkoch naháňal exekútor, neodkladajte rozhodnutie na zajtra, naplánujte si svoje dni a kúpte obnovené PC deťom na Vianoce. Ukážeme, prečo sa Vám to oplatí.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Čo je obnovený počítač?

Obnovené počítače a laptopy sú prémiové produkty, tzv. business class modely najväčších svetových výrobcov (HP, Dell, Lenovo), ktoré boli používané cca. 3 roky. Boli vymenené napriek tomu, že fungovali bezchybne. Po vyčistení, dôkladnom otestovaní boli opäť uvedené na trh. Takto sa stali obnovenými počítačmi.  

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Prečo kúpiť deťom obnovené PC na Vianoce?

1. Cenovo dostupný darček

Počas celého roka najviac peňazí minieme práve na Vianoce. Domnievame sa, že v tomto období si zaslúžime trocha viac a chceme obdarovať aj našich najbližších čím lepšími a hodnotnejšími darčekmi. Práve v týchto chvíľach sa musíme udržať na uzde a dôkladne si to premyslieť.

Jednou z najatraktívnejších vlastností obnoveného počítača je jeho priaznivá cena. Vie toho veľa a napriek tomu nestojí majland. Ak sa rozhodneme preň, dieťa nám nemôže vyčítať, že sme mu kúpili starú šunku i my si ustrážime rodinný rozpočet.

Obnovený počítač si môžeme kúpiť až o 70 percent lacnejšie ako úplne nový komputer, totiž nový počítač v hodnote 1000 eur si kúpime už za 300 eur, ak si zvolíme obnovenú výpočtovú techniku. Pri trocha šťastia si môžeme zrovna zaobstarať hneď dva obnovené počítače za cenu jedného nového. Aspoň sa deti nebudú hádať, kto je na rade pred kompom.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

2. Ide o trvácny, odolný darček, ktorý je zároveň dobrou investíciou.

Obnovený počítač je nepochybne odolný a kvalitný produkt. Bol vyrobený z prvotriednych surovín na intenzívne využívanie (8-24 hodín denne). Bez problémov prežije menšie nehody (spadnutie) a je odolný voči kvapkám. Samozrejme do vane si ho radšej neberme so sebou.

Okrem toho v porovnaní s bežnými laptopmi obnovené notebooky disponujú s mnohými prvkami, ktoré uľahčia ich použitie. Ide napríklad o LED-osvetlenie pod klávesnicou, vďaka čomu môžeme ťukať aj v tme, tlačidlo trackpoint, ktorý uľahčí a zrýchli navigovanie alebo antireflexný LED displej.

Najviac ich charakterizuje jednoduchý a praktický dizajn, ktorý zabezpečí dobrú použiteľnosť i dlhú životnosť. Vďaka kvalitnejším surovinám sú tieto počítače viac robustné, ale zároveň veľmi odolné. Ich vnútro je chránené špeciálnou kovovou konštrukciou (rollcage) a záchranným systémom, ktoré minimalizujú možnosť straty údajov.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

3. Zelený a náučný darček

Ak trváme na tom, aby Vianoce i naďalej boli sviatkom lásky, a nie konzumu v našej rodine, musím ísť príkladom.  Nekúpme len vianočný stromček v kvetináči, ale spravme aj ďalší krok. Tento rok si zaobstarajme aj obnovený počítač. Takto skončí menej výpočtovej techniky na skládke odpadu a stačí vyrobiť menej nových kompov.

Ak si myslíme, že stromček si zaslúži dlhší život, nebuďme nemilosrdní ani k výpočtovej technike. Uvidíme, že dobrý príklad sa šíri rýchlo a časom aj naše deti budú rozmýšľať viac ekologicky. Navyše takto spravíme niečo pre to, aby naša Zem bola čistejším a uvedomelejším miestom.

Kúpte aj Vy obnovený počítač alebo laptop pre deti na Vianoce, aby ste všetci sedeli šťastne a spokojne okolo vianočného stromčeka na Štedrý deň!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky