Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2018 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Víťazka ČSMT Nikoletka odpovedala čitateľom: Čo urobí s výhrou 50 000 eur!

Veľkolepá šou spoznala v sobotu večer víťaza!

Z výhry siedmej série Česko Slovensko má talent a sumy 50-tisíc eur sa teší nadaná bubeníčka Nikoleta Šurinová. O jej víťazstve rozhodli diváci svojimi SMS hlasmi, keď po ich sčítaní tesne porazila repera Bokiho.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
10:13 Janko123 Aké máš vzťahy s rodičmi. Vôbec si ich nepozdravila. Iba sestru, starých rodičov, spolužiakov. A kde sú rodičia??
Mám najlepší vzťah s rodičmi a nepozdravovala som ich preto, že tam boli so mnou,
10:19 Andinko Co urobis s vyhrou
Kúpim si svietiace paličky a lepšiu techniku, aby som mohla robiť lepšie videá na YT kanál
10:20 KozaRoza Kolko si nacvicovala finalove vystupenie?
Týždeň, ale napríklad Metallicu už hrávam dlhšie :)
10:21 Dada Nikoletka velmi gratulujem, bola si moja jednotka of zaciatku! Vela stastna zela Dada
Veľmi pekne ďakujem.
10:24 Márika Ahoj. V prvom rade srdečne blahoželám: Si mladučká a veľmi talentovaná. Zaujima ma, či popri bubnovani máš čas aj na školu a ktorý predmet máš najradšej. Čo stíhaš okrem toho? Športuješ.
Viac sa venujem škole ako bubnovaniu. Mama je v tomto prísna. Rada kreslím, modelujem. Najradšej mám výtvarnú :)
10:24 stevo bolo to super prajem vela uspechov v tom co robis
Ďakujem veľmi pekne :)
10:26 Anka Gratulujem nech sa ti splnia vsetky sny a velka vdaka patri tvojim rodicom si uzastny cloviecik z velkym srdieckom ostan taka navzdy
Ďakujem. Rodičia tu sedia so mnou a tiež ďakujú.
10:26 Mini24 Ahojte! Gratulujem vám ,že ste splnilo na bubeníčka a mladnička a plné penazí do Buducnosti si užívajte naplno dučkami... Ahojte ... <3 <3
Ďakujem pekne :)
10:28 lolo preco bubny preco nie gi tara ale mas vinimocny talent taku dceru by som si prial
Lebo bicie sú silný a energický nástroj a môžem pri tom trepať všetkými končatinami :)
10:30 Milena Tomasová Ahojte! Gratulujem vám ,že sa splnilo na bubeníka a mladuška ,že nebolía vám ruky .To ide Talent ...
Ďakujem, ruky ma sem tam bolia, keď hrám dlhšie.
10:32 walki ahoj pozeral som videa na youtube mas tam metalove ..paci sa ti metal?
Metal aj rock všetko čo má energiu :)
10:35 Brano z Dolnych Lefantoviec Velmi skvele sa pozerat a vnimat to co sa okolo toho deje ked sedis za bicimi.Moj typ na vitazstvo vo finale mi vysiel - gratulujem. Ja ako vysluzily hudobnik ocenujem cit pre rytmus. Moja otazka je snad len zo zvedavosti: kedy si prvykrat sadla za bicie? Zelam hodne uspechov a hudobnickej radosti.
Veľmi pekne ďakujem a som rada, že som nesklamala svojim výkonom. Za bicie som prvý krát sadla v lete 2016
10:36 panda12hy Myslela si si že by si mohla vyhrať keď si prišla na casting?
Vôbec nie, fakt som to nečakala
10:39 Lehotská Alena Nikoleta,moja,čítam,že máš aj neprajníkov na FB,ktorí si myslia,že všetko bolo zmanipulované...
Myslím, že to zvládnem mám pri sebe rodinu a priateľov. Ja si neprajníkov nevšímam. Ďakujem za podporu :)
10:42 Ada Nikoletka,gratulujem k zasluzenej vyhre!Si sikovne mlade dievca s uzasnym talentom,ktore zije tym,co ma rado a chce tuto radost odovzdavat aj ostatnym.Verim,ze mas pred sebou skvelu buducnost,tak chod aj nadalej za tym,co ta naplna,co ta robi stastnou,s takou uprimnostou,zapalenim a radostou,s akou si to predviedla aj na parkete!Mas este cely zivot pred sebou,co znamena,ze mozes na sebe stale pracovat a stale viac sa zdokonalovat v hrani na bubny,co je super :) Sice ta osobne nepoznam Nikolka,ale som presvedcena,ze s tak velkym talentom,aky mas ty,to v bubenickej kariere dotiahnes este velmi vysoko a tato vyhra,ktoru si si tvrdou pracou a trenovanim pravom zasluzila,ti v tom urcite scasti aj pomoze.Nech sa ti dari,budem ti drzat palce!Si sikulka :) P.S. S kritikou od niektorych fanusikov si nerob ziadne starosti-ber to jednym uchom dnu a druhym von.Zavidia,lebo ten talent nemaju oni,lebo vyhru neziskal ten,ktory podla nich mal vyhrat.A tak su skodoradostni,nahnevani a urazeni.A hlavne nevedia prijat to,ze take mlade dievca ako si ty,ma taky talent a ze si dokazala porazit vsetkych sutaziacich.Tak si nenechaj ich recami pokazit naladu ;)Pamataj len na jedno:to,ze si to uz teraz dotiahla tak vysoko len v 11tich rokoch,je obdiv a je za tym vela prace na sebe a hodiny a hodiny stravenych pri bubnoch a mnohym dospelym ludom a umelcom sa toto v ich kariere za tak kratku dobu veru nepodari.Verim,ze o tebe budem v hudobnom svete este vela pocut!Len tak dalej!Nenechaj sa nikym a nicim zastavit :) Tvoja obdivovatelka Ada ;)
Ďakujem veľmi pekne za milé slová. Nedám sa zastaviť pokiaľ ma to bude baviť. Krásny deň želám.
10:46 Oli Milá Nikolka, gratulujem, veľmi si zaslúžiš tú výhru :D Čítala som v článkoch, že budeš hrať aj v Rockin 1000??? Veľmi rada ich počúcam, a teší ma, že aj Ty tam budeš! Dúfam, že budeme o Tebe počuť aj naďalej, želám veeeeľa úspechov, a využi dobre túto šancu! (a keďže som mama, tak taká mamičkovská rada: nezanedbaj školu,máš veľmi šikovné ruky, ale ani to nie je zanedbateľné, čo sa naučíš v škole :D ) Drž sa, si úžasná <3
Ďakujem, v Rockin'1000 som už hrala toto leto vo Florencii. Na svojom YT kanále Nikoleta drummer mám videá z tejto akcie. Moja mama dohliada, aby som školu nezanedbávala.
10:50 andrea gratulujem, bola si moja favoritka od zaciatku :) chcela by si niekedy hrat v kapele alebo budes dalej hravat solo? . pekny den :)
Ďakujem, kapelu už mám. Takže určite nezostanem pri sólo hraní :) Aj ja želám pekný deň.
10:54 Eva Milá Nikoletka, som veľmi rada, že si to vyhrala práve Ty, si veľmi milá, múdra. Je veľké šťastie pre rodičov, ak sa im narodí zdravé, šikovné a ešte k tomu krásne dieťa. Mrzí ma, že sa s neprajníkmi stretávaš už v takomto veľmi mladom veku. Žiaľ najviac vykrikujú tí, čo v živote nič nedosiahli a skrývajú sa za písmenká. Všetko dobré celej rodinke
Veľmi pekne ďakujem. S neprajníkmi sa nestretávam. Moji rodičia sa starajú o to, aké informácie sa ku mne dostanú :)
10:57 Ada Si velmi sikovna mlada dievcina,chod si za tym,co mas tak rada,s takou uprimnostou,zanietenim a radostou tak,ako si to predviedla aj na parkete a nech sa deje cokolvek,nenechaj sa od toho odradit.Verim,ze to v hudobnej sfere dotiahnes daleko a ze o tebe este budeme pocut!Len tak dalej :) Vitazstvo ti patri pravom!Mal velmi velky talent,pracujes na nom a aj ta to bavi a naplna.A toto nema len tak hocikto :) Gratulujem Nikolka! P.S. Co ta doviedlo prave k bubnom? :)
Ďakujem pekne. K bubnovaniu ma priviedlo to, že som videla hrať môjho otca na bicie a chcela som to skúsiť aj ja a nejak sme ja a bicie zapadli do seba. Ako puzzle :)
11:02 Viktória V dnešnej relácii TV JOJ si málo rozprávala, väčší priestor mali Tvoji rodičia. Očakávala som, že v prvom rade poďakuješ divákom, ktorí Ti zaslali hlasy. To všetko sa naučíš, hlavne ostaň taká milá, srdečná a húževnatá. Ďakujem.
Ja viem, nevedela som koľko mám času a nestihlo sa to. Teraz budem zas vo vysielaní o 12.00 a verím, že budem mať na to priestor. Ďakujem za podporu, ktorú si veľmi vážim.
11:02 Bugatti Boy Ahoj Nikolka som tvoj fanušik z Anglicka
Ďakujem pozdravujem do Anglicka
11:07 ANNA Ahoj Nikoletka.Vysielanie som pozerala zo svojim 10 ročnym synom,lebo sme boli zvedavy kto vyhra.On chodi na gitaru,ale velmi sa mu nechce,tak som mu povedala,že ak bude cvičit viac ako doteraz tak možno sa aj jemu niečo podari raz vyhrat.že aj ty si musela vela cvičit,aby si to dotiahla tam kde si dnes,tak potom už neprotestoval a dufam,že mu budeš prikladom.Odkedy si začala chodit na bubny?Prajem Ti aby si v živote mala same vyhry.Pekny den.S pozdravom ANNA
Ďakujem, som veľmi rada, že som stala inšpiráciou a príkladom pre iných, ale tiež musím ešte veľa cvičiť a ďalej sa zlepšovať. Pozdravujem syna, nech vydrží.
11:16 Kate Nikoletka, si proste super. Tak veľmi som ti držala palce a moje prianie sa splnilo. Čo si prežívala, keď si počula svoje meno?
Ďakujem veľmi pekne. Nemohla sa tomu uveriť, keď som počula svoje meno, takmer som skamenela :))) Splnil sa mi môj sen vystupovať v takejto šou a som nesmierne šťastná. Žiaľ, času bolo málo a nedostala som sa ku všetkým otázkam. Chcem vám na záver všetkým poďakovať za vašu podporu, zaslané smsky, a že ste mi držali palce až do poslednej chvíle. :)) Vaša Nikoleta !!!
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich
Na snímke predseda Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak (SNS).
Fajčenie v kancelárii parlamentu? SaS podá návrh na odvolanie Huliaka
Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?
Cropped shot of an unrecognizable customer making payment in a store
Otrasné, čo mali robiť traja muži v Bratislave: Na tento večer nezabudnú
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia
Rodičom sa okresanie balíčka nepáči.
Vláda sa chystá okresať rodinný balíček, odkaz od rodičov: Neberte peniaze našim deťom!
Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné