Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.11.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bičanova manželka Edita v smútku: Andrej mal premyslený plán, chce ma pripraviť o deti!

Prišlo k najhoršiemu! Moderátor Andrej Bičan (43) sa so svojou manželkou Editou (42) takmer pred mesiacom postavili pred rozvodový súd.

Ten ich manželstvo nakoniec ukončil a dcéram Aničke (12) a Ninke (9) určil striedavú starostlivosť.

Krátko po rozvode sa však Andrej pustil tvrdo do boja, keď matku svojich dievčat vyhodil z domu v Ivanke pri Dunaji, v ktorom žila aj s ich dcérami. Podľa majiteľky jazykovej školy však išlo o vopred premyslený plán, ktorý ju mal odtrhnúť od milovaných detí. A vojna exmanželov pokračuje! Bičanovci sú na nože už dlhé mesiace a od začiatku sa hádali najmä kvôli dcérkam Aničke a Ninke.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Napriek tomu, že Edita chcela deti u seba, rozvodový súd rozhodol o striedavej starostlivosti s tým, že Andreja zaviazal platiť výživné vo výške 500 eur mesačne na každé z dievčat. Podľa najnovších informácií sa však zdá, že mu to nestačilo a, ako nám Edita prezradila, malo ísť o plán, ktorý viedol k tomu, aby ju od dcér nadobro odtrhol. „Má to premyslené. Pár dní po rozvode mi vymenil zámky na dome, v ktorom som aj s babami bývala, a oznámil mi to len esemeskou. A ešte mal tú drzosť vypýtať si adresu, kde s deťmi budem bývať, aby sme nabehli na striedavú starostlivosť,“ povedala Novému Času Bičanová, ktorá býva u matky.

 

„Odsťahovala som sa do Veľkej Mače v okrese Galanta. To znamená, že deti by som ráno vozila viac ako hodinu do školy a potom rovnaký čas naspäť, čo je náročné nielen pre mňa, ale aj pre ne,“ dodala Edita, ktorá sa snažila o nejaké rozumné riešenie. „Chcela som dievčatá prehlásiť do školy v tomto okrese, na to však potrebujem súhlas druhého rodiča. Keď som sa ho na to spýtala, vysmial ma."

,,Bola som teda nútená k tomu, aby som deti cez týždeň nechala u otca a jeho milenky. Ide o obrovskú dieru v zákone a on ju skvele využil,“ prezradila nám brunetka s tým, že ich máva cez víkend. Zdá sa však, že aj tu chce Bičan rázne zasiahnuť. „Andrejovi sa to nepáči, lebo aj on chce byť s nimi cez víkend. Keby som mu ich však každý druhý nechala, tak by som ich mala štyri dni do mesiaca, čo je pre mňa neprijateľné,“ zverila sa nám Bičanová, ktorá je pripravená bojovať.

Zvažuje odvolanie

Rozvod dvojice sa pritom konal pred štyrmi týždňami a o konci jedenásťročného manželstva sa rozhodovalo štyri hodiny. Nakoniec ich sudkyňa rozviedla, no Bičanová zvažuje, že sa proti rozhodnutiu odvolá, čo by znamenalo, že by neboli právoplatne rozvedení. „Mám na to pätnásť dní od doručenia rozsudku, ktorý sme ešte stále nedostali. Musím sa poradiť s právničkou a uvidím, ako budem postupovať,“ uzavrela pre Nový Čas Edita. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Bičana, no ten do uzávierky nereagoval.

Dohoda alebo súd

Marek Benedik, právnik
Rozhodovanie o bydlisku dieťaťa je spravidla podstatnou vecou súvisiacou s výkonom rodičovských práv a povinností, a to aj v prípade striedavej starostlivosti. Ak chce jeden z rodičov zmeniť bydlisko dieťaťa a odsťahovať sa s ním napríklad na iné vzdialené miesto, musí mať na to súhlas druhého rodiča. Ak sa rodičia o tejto skutočnosti nedohodnú, rozhodne súd. Je tu však aj taká možnosť, že sa dohodnú a obaja rodičia si zabezpečia bydlisko v okrese, v ktorom ich deti chodia do školy.

Bojujú takmer rok

December 2017

Ženatému Bičanovi robila v Jasnej spoločnosť mladá slečna, s ktorou si prejavoval dôvernosti. Krátko nato priznal, že je to jeho mladá milenka Michaela.

Marec 2018

Bičanova manželka Edita sa pre Nový Čas prvýkrát otvorene vyjadrila na adresu manželovej milenky, že nie je dobrým príkladom pre jej a Bičanove deti.

Máj 2018

Manželia sa dostavili na súdne pojednávanie, ktoré sprevádzal krik, a musela ich tíšiť sudkyňa, pojednávanie bolo odročené.

August 2018

Bičan s milenkou sa z bratislavskej Vrakune presťahovali do domu neďaleko hlavného mesta.

September 2018

Andrej vykázal manželku z kancelárskych priestorov v hlavnom meste, kde sa nachádzala jej jazyková škola, ktorú musela presťahovať.

Október 2018

Moderátor prišiel za manželkou do práce a zobral jej auto, ktoré bolo tiež písané na jeho firmu a ktoré dlhé roky ona používala.

Október 2018

Súd Editu a Andreja Bičanovcov rozviedol a deťom pridelil striedavú starostlivosť.

Október 2018

Pár dní po rozvode vymenil zabávač zámky na dome, v ktorom žila Edita aj s dcérkami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to