Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2018 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Dušan Cinkota po prepustení z basy: Konečne má stálu robotu!

Do práce vhupol rovnými nohami! Herec Dušan Cinkota sa v júli tohto roka dostal na slobodu z väzenia, kde sedel pre drogovú činnosť. Zatiaľ čo mnohí bývalí trestanci majú po nadýchnutí sa slobody problém zamestnať sa, Cinky, ako ho všetci volajú, prijíma jeden kšeft za druhým.

Má už dokonca aj stále zamestnanie - v lokálnej televízii v rodnej Banskej Bystrici sa ujal moderátorského mikrofónu v hudobnej relácii. Novému Času prezradil, ako si po dlhom čase zvyká na staronový život pred televíznymi kamerami a aký honorár za to dostane. Cinkota mnohým vyrazil dych, keď sa sčista-jasna pred pár dňami objavil na obrazovke Stredoslovenskej televízie.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Najprv sa predstavil on sám a v ďalšom diele už spovedal lídra kapely Smola a hrušky. Rozhodne však nešlo o žiadnu „jednorazovku“. Cinky sa zaradil medzi moderátorov relácie Capella, kde sa striedajú rôzni hostia z hudobnej brandže. „Práca sa mi veľmi páči. Stretávam sa tam s muzikantmi, mojimi kamarátmi, čo je fajn. Je tam taká srdečnosť. Už sme vyrobili tri časti, ktoré sa postupne vysielajú. Je super, že sa to natočí vopred, na živé prenosy sa necítim,“ povedal Novému Času Dušan, ktorý ponuku prijal len nedávno.

Otvoriť galériu

Nie je nováčik

 

Hoci ho ľudia poznajú predovšetkým ako herca, v minulosti sa už moderátorským chlebíkom živil. „S moderovaním som začínal ešte v relácii Od Kuka do Kuka, potom som robil reláciu Zahrajte mi takúto, moderoval som VyVolených a všeličo iné,“ vymenúval svoje skúsenosti Cinkota. Aby však získal toto miesto, musel prejsť kamerovými skúškami a až potom si mohol tľapnúť na spoluprácu.

Otvoriť galériu

„Samozrejme, muselo sa to najprv páčiť. Spravili sme jednu úvodnú časť a až potom sa rozhodlo, že budeme pokračovať,“ dodal moderátor, ktorý však naznačil, že táto práca síce bude ďalšou kolónkou v jeho životopise, nie však zlatou baňou. „Honorár je kamarátsky,“ vyjadril sa k otázke peňazí. Možno aj preto neostane len pri jednom zdroji príjmu. „To sa nehovorí dopredu, ale jasné, sú nejaké ponuky a uvažujem o nich,“ dodal na margo ďalších pracovných vyhliadok.

Otvoriť galériu

Aké kšefty už dostal od návratu z basy:

1. Krátko po prepustení z väzenia Cinkota prijal ponuku na dabing filmu This Crazy Heart o chorom chlapcovi, ktorý je v kinách od septembra.

2. Na televíznej obrazovke sa po dlhoročnej pauze objavil začiatkom septembra v jojkárskej relácii Inkognito, kam prišiel ako tajný hosť.

3. Koncom septembra mal pod taktovkou 10. ročník súťaže Miss stredných škôl ako režisér. Spolupracoval vtedy s choreografom Jarom Bekrom a moderátorkou Erikou Barkolovou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?
Cropped shot of an unrecognizable customer making payment in a store
Otrasné, čo mali robiť traja muži v Bratislave: Na tento večer nezabudnú
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia
Rodičom sa okresanie balíčka nepáči.
Vláda sa chystá okresať rodinný balíček, odkaz od rodičov: Neberte peniaze našim deťom!
Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém