Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2018 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dlhým známostiam odzvonilo: Raketové vzťahy slovenského šoubiznisu

Zbohom, sloboda! Raper Rytmus a herec Tomáš Maštalír pred pár dňami šokovali celé Slovensko. Po dlhoročných vzťahoch, ktoré sa im rozpadli, urobili ráznu zmenu. Maštalír sa oženil a Rytmus zasnúbil.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Nie sú to však zďaleka jediné príprady v našom šoubiznise. Prečo sa tak rýchlo ženú do chomúta?

Otvoriť galériu
Dvojica je čerstvo zamilovaná.
Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Zdá sa, že najrýchlejšie do chomúta skočila Mary Bartalos, známa ako Linda zo seriálu Oteckovia. V marci tohto roku priznala známosť s Adrianom Bartalosom (25) a už koncom apríla mali svadbu neďaleko Nového Mesta nad Váhom. „Je to veľmi príjemná zmena. Vytúžený pocit, ktorý pocítite, keď nájdete pravú lásku, keď viete, že toho druhého chcete mať po celý život pri sebe...“ zverila sa herečka.

Herec Tomáš Maštalír (41): Tajnostkár Tomáš

Otvoriť galériu

Herec dlhé roky odolával manželskému chomútu, hoci mal dlhoročné vzťahy. Nakoniec ho predsa len do neho dostala, dnes už vydatá, Kristína (34) Maštalírová. Podľa zistení týždenníka Šarm vyštudovala Fakultu politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a momentálne pracuje na Úrade vlády SR v sekcii operačných programov.

S Tomášom ich začiatkom augusta tohto roka odfotila čitateľka Nového Času, ako si spolu hrkútajú v jednom z barov v talianskom Terste. A práve v lete sa v zahraničí dvojica aj tajne zosobášila. Keďže si Maštalír svoje súkromie dôsledne stráži, nevedno, či sa svadba konala práve v Taliansku a ako dlho dvojica spolu randila.

 

Spevák Patrik Vrbovský (41): Romantický Rytmus

Otvoriť galériu

Zdá sa, že rapera láska k Jasmine Alagič (29) pohltila. Patrik totiž tvoril sedem rokov pár so speváčkou Darou Rolins (45) a nikam sa neposunuli. Koncom marca tohto roku oznámili na sociálnej sieti rozchod. Médiá ho už predtým upodozrievali, že pár tvorí s Jasminou, čo obaja popierali. Priznanie prišlo v máji a už začiatkom novembra Rytmus šokoval celé Slovensko, keď po pár mesiacoch pokľakol pred Jasminou v meste Tuzle v Bosne a požiadal ju o roku.

„Bolo to krásne, emočné a také prirodzené. Na tento moment som čakal po celý život a poviem vám, že pokľaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku je neopísateľne najkrajší pocit, aký som zažil,“ vyznal sa Patrik, ktorý za prsteň mohol podľa klenotníka zaplatiť aj 10 000 eur. Hneď sa začalo špekulovať, či je Jasmina tehotná, keďže v auguste si dvojica kúpila spoločný dom neďaleko Bratislavy a Jasmina pre Nový Čas Nedeľa povedala: „Áno, cítim sa byť zrelá stať sa mamou. Bolo by to super!“

Moderátor Viktor Vincze (27): Nedočkavý Viktor

Otvoriť galériu
Viktor si s Adelou Banášovou (38), dnes pani Vinczeovou, padol do oka v septembri 2016 na svadbe Sajfu a Veroniky Ostrihoňovej. Obaja mali za sebou dlhoročné vzťahy, ktoré však nikto nikam neposunul, a nakoniec sa rozpadli. Viktor však tentoraz neotáľal a do vzťahu s Adelou sa vrhol naplno. Netrvalo dlho a už brázdil cesty na Adelinom aute a vo vrecku mu nechýbali ani kľúče od jej bytu.

Vzťah nabral na obrátkach a o necelých päť mesiacov Vincze v priamom prenose v markizáckom Teleráne pokľakol pred Adelou a požiadal ju o ruku. Súhlasila. „Som človek, ktorý ide do vecí úprimne a naplno,“ vyjadrila sa vtedy ešte Banášová. Špekulácie, že to bola z Viktorovej strany vypočítavosť, nenechali na seba dlho čakať.

„S Adel vieme, ako to skutočne medzi nami je. Na takéto ohováračky neplytvám energiou, pretože s tým nedokážem nič urobiť. Netrápi ma, keby som mal s touto nálepkou žiť aj do konca života. Ja viem, prečo túto ženu milujem,“ tvrdil v rozhovore Viktor pre Nový Čas Nedeľa. Svoje áno si povedali už o štyri mesiace. Najskôr svoju lásku spečatili v tajnosti v kostole vo Sv. Jure, na druhý deň v kaštieli v Tomášove. Spolu sú už viac ako rok a zdá sa, že sú šťastní.

Sexuologička Dana Šedivá: Muž, ktorý miluje, sa ožení

Rozpad dlhodobých vzťahov a následne rýchle zásnuby a svadba s druhým partnerom môže signalizovať to, čo si táto generácia nechce uvedomiť a to - muž, ktorý miluje, sa žení. A dievčatá v dnešnej dobe sa chcú vydávať. Zaznamenávame návrat k sobášom, keďže výhodu majú aj v materiálnom zabezpečení.

Kedysi sa muž ženil, pretože chcel mať sexuálny prístup k partnerke, čo mu spoločnosť umožňovala až po svadbe. Dnes to už neplatí. Máme veľa párov, ktoré žijú spolu aj 10 rokov a o svadbe nehovoria a zrazu prejde niekto okolo a o pol roka sa muž ožení. Novou ženou je natoľko eroticky fascinovaný, že ju chce vlastniť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ost, Novy Cas Nedela

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí