Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.11.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Herec Juraj Šoko Tabaček sa rozvádza s manželkou Klaudiou: Rozbila mu manželstvo práca?!

Správa ako blesk z jasného neba! Herec a zabávač Juraj Šoko Tabaček (39) pôsobí ako bezstarostný človek, ktorý má vždy poruke nejakú vtipnú hlášku.

Hoci jeho mediálna hviezda v posledných mesiacoch stúpa čoraz vyššie, v súkromí sa deje presný opak. U jedného z hlavných predstaviteľov markizáckeho seriálu Horná Dolná sa totiž po sedemnástich rokoch schyľuje k rozvodu s manželkou Klaudiou (39), s ktorou má synčeka Jakubka (7) a dcérku Adelku (3). Informáciu priniesol týždenník Plus sedem dní. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Tabaček je známy z markizáckej Hornej Dolnej, z jojkárskeho Inkognita aj zo šou RTVS Milujem Slovensko. No ruka v ruke so stúpajúcou hladinou popularity dostávalo vážne trhliny jeho manželstvo. Pre ľudí z okolia stále dobre naladeného herca je správa o blížiacom sa rozvode obrovským prekvapením. „Všetci sme v šoku, Juraj bol stále usmiaty, príjemný, vôbec to tak nevyzeralo,“ prezradil zdroj Nového Času z jednej z televízií, pre ktorú Tabaček pracuje. Krachujúce manželstvo však už nedokáže viac tajiť. „Manželka podala žiadosť o rozvod. Toto obdobie nie je najľahšie,“ priznal týždenníku Plus 7 dní herec, ktorý však verí, že i napriek vážnej kríze s manželkou sa im vzťah ešte podarí zachrániť. Už pred pár dňami Juraj naznačil, že s najbližšími netrávi toľko času, koľko by chcel. „S rodinou sa snažím byť čo najviac a čo najčastejšie. Neviem poskytnúť úplne štandardné časy, ale chránim si víkendy, aby som mohol byť s deťmi. Tešia sa a vedia, že keď som doma, bude nejaká aktivita a budem sa im venovať,“ povedal pre časopis Evita.

 

Sama na celú domácnosť

Tabačková žije s deťmi v Žiline, zatiaľ čo hlava rodiny je viac pred televíznymi kamerami v Bratislave než doma. Práve Jurajov dvojitý život, prevažne pracovný, sa mohol stať hlavným kameňom úrazu, ktorý stál za rozpadom dlhoročného vzťahu. „Moja práca sa dosť dotýka rodiny, a to tým, že v nej nie je systém. Jeden deň tak, druhý inak. Nie je to len teraz, keď som viac videný v médiách, aj predtým som bol často mimo domu. Môjmu nepravidelnému pracovnému rytmu podlieha celá rodina a Klaudia sa to snaží manažovať tak, aby sme mali čas na seba,“ pripustil herec pre časopis Mama a ja pred pár mesiacmi.

Zaplneným pracovným diárom sa musela pravidelne zaoberať aj jeho manželka: „Hľadáme voľné dni v jeho kalendári a chceme ich využiť čo najlepšie. Sme zabehnutí, čím sú deti staršie, tým je to lepšie. Samozrejme, pomáha mi rodina, najmä mama a sestra,“ doplnila svojho manžela Klaudia s tým, že sa stará o celú domácnosť, keďže „Ďuro je väčšinu času preč“. „K svojim súkromným záležitostiam sa nebudem vyjadrovať,“ reagovala Tabačkova manželka, keď ju Nový Čas oslovil. Tabaček sa do uzávierky k rozvodu nevyjadril.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ