Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.11.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Maštalír povedal ÁNO úradníčke po krátkej známosti: Náhla svadba v zahraničí

Prasklo najväčšie tajomstvo v slovenskom šoubiznise! Známy lámač sŕdc Tomáš Maštalír sa pred pár mesiacmi potichu oženil so svojou priateľkou Kristínou.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Herec, ktorý sa prezentoval skôr ako vlk samotár, mal povedať áno úradníčke z Banskej Bystrice po krátkodobej známosti. Zamilovaná dvojica si za miesto romantického aktu mala zvoliť dovolenkovú destináciu v zahraničí. Čitateľka Nového Času pritom hrdličky pristihla v auguste v talianskom letovisku Terst, kde si spokojne hrkútali. Nie je vylúčené, že už vtedy mali v rukách na svoj vzťah aj oficiálny papier!

Herec Maštalír patrí medzi najväčšie slovenské sexsymboly, ktorým pri nohách kľačia davy žien. Tomášovo srdce však patrí už len jednej jedinej, ktorej mal svojím charizmatickým hlasom povedať svoje áno. „Tomáš sa v lete oženil s priateľkou Kristínou, ktorá pracuje v štátnej sfére a pochádza z Banskej Bystrice. On mi to priamo nepovedal, ale od viacerých ľudí som to počula. Prajem mu to,“ povedal Novému Času zdroj blízky hercovi.

Otvoriť galériu

Svadobné zvony mali dvojici biť v cudzine, pričom na mape Maštalírových dovoleniek sa v lete dokázateľne ocitlo Taliansko. Výlet vtedy zdokumentoval Nový Čas. Nie je preto vylúčené, že práve na Apeninskom polostrove došlo k ich romantickému aktu. Nasvedčujú tomu aj informácie týždenníka Šarm, ktorý tvrdí, že sobáš sa uskutočnil práve koncom leta v zahraničí, a to bez rodiny i blízkych mladomanželov.

 

Mohlo teda ísť o spontánnu akciu zamilovanej dvojice, ale vylúčený nie je ani variant, že hrdličky svoj vážny životný krok tutlali pred svetom a všetko mali naplánované do posledného detailu. V prípade herca, ktorý si svoje súkromie stráži ako oko v hlave, by nešlo o nič výnimočné. „On sa ani v divadle s nikým o osobných veciach nebaví. Tomáš je skôr samotár,“ tvrdí náš zdroj.

Láska z Terstu

Radovánky Tomáša a Kristíny odfotila čitateľka Nového Času v talianskom Terste. „Sedeli spolu v bare len oni dvaja pri malom stolíku. Pili miešané drinky a pritom sa stále usmievali. Panovala medzi nimi uvoľnená nálada, stále sa rozprávali a šepkali si do ucha,“ napísala vtedy jedna z návštevníčok reštaurácie.

Otvoriť galériu

„Celé to bolo ako rande, sem-tam nenápadný nežný dotyk a šepkanie,“ dodala žena, ktorá nám potvrdila, že párik sa neskôr v noci vytratil v tmavých uličkách prístavu. Zdá sa, že už vtedy toho obaja skrývali viac a už v tom čase z nich mohli byť pán a pani Maštalírovci. Samotný herec včera na naše otázky nereagoval.

Na konte má niekoľko vzťahov

Herec o ženskú spoločnosť nikdy núdzu nemal. S kolegyňou Táňou Pauhofovou randil osem rokov. V ich prípade sa skloňovalo slovo nevera a to na oboch stranách. Hercovo meno bolo neskôr spájané s jeho študentskou láskou, herečkou Dianou Mórovou. Svoj vzťah nikdy oficiálne nepotvrdili. Rady jeho umeleckých priateliek mala neskôr rozšíriť herečka Kristína Turjanová. Maštalír sa mal stretávať aj s vdovou po hokejistovi Paľovi Demitrovi († 36) Majkou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?