Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2018 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana Kraváriková zo seriálu Oteckovia o ťažkom dospievaní: S otcom sa nestretávam

Mladá, pekná, usmiata! Taká je Zuzka Kraváriková z Oteckov v skutočnosti, hoci v seriáli hrá „zlé“ dievča.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Na rozhovor prišla s mamou Evou (41) a pre Nový Čas Nedeľa prezradila, aké bolo bozkávanie pred kamerou a ako je to u nich v rodine.

Zuzka študuje hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu a v seriáli Oteckovia hrá sebavedomú, naoko skúsenú a drzú tínedžerku Dorotu. V skutočnosti je to milá vysmiata dievčina, ktorá vie, čo od života chce a za čím si cieľavedome ide. „Určite sa chcem venovať herectvu. Našla som sa v ňom a veľmi ma baví hrať niekoho iného. Chcem sa tým živiť, posúvať sa stále ďalej, hrať v divadle, možno sa dostať aj do zahraničia. Ale bavilo by ma byť popri tom napríklad aj učiteľkou,“ vymenúva svoje priority.

Rivalita funguje

 

Dorotka je Zuzkina prvá väčšia postava, ktorú si zahrala. A treba povedať, že sa jej chopila zodpovedne. „Som toho názoru, že keď už robím to, čo chcem, mám to robiť poriadne a venovať sa tomu naplno,“ tvrdí.

Kto vie, koľko spolužiakov Zuzane závidí, veď kto by nechcel hrať v úspešnom seriáli? „Možno niekedy cítim malú žiarlivosť, ale nestretla som sa s tým, že by mi niekto vyslovene závidel. Je to herecká škola a rivalita funguje aj tam, lebo dostať sa do šoubiznisu nie je ľahké. A tiež čím menej som v škole kvôli nakrúcaniu, tým viac sme si so spolužiakmi vzdialenejší... Ale dá sa povedať, že naša partia funguje. Pred skúškami sme také malé šteniatka, ktoré držia spolu, ale po skúškach už si každý žije svoj život.“

Otvoriť galériu

Hanbila sa

A ako sa teda Zuzka dostala do seriálu? Najskôr sa prihlásila na webovú stránku Markízy a o nejaký čas ju pozvali na konkurz. „Presne sme nevedeli, čo bude zahŕňa práca s profesionálnym štábom, ale išli sme do toho,“ hovorí Zuzkina mama Eva. „Nemali sme predstavu, o akú postavu ide, ale dopadlo to tak, že po troch kolách ju vybrali. A potom už nastal frmol, aby sme všetko zladili so školou aj s krúžkami. Okrem školy chodí sedem rokov na gitaru a čakajú ju absolventské skúšky. Dva roky hrala aj na klavíri, ale ten sme museli nateraz stopnúť,“ vraví pani Kraváriková.

V Oteckoch hrá Zuzka najmä po boku Olivera Osvalda (18), teda Lukyho, seriálového syna Filipa Tůmu a Moniky Hilmerovej. Dnes sú z nich kamaráti ale začiatky neboli najľahšie, pretože sa nevyhli ani scénam, kde sa bozkávali, alebo rozprávali o sexe, panenstve aj kondómoch. „Zo začiatku to bolo stresujúce, pretože takmer prvé zábery boli bozkávanie s Oliverom. Teraz to už neriešime, zvykli sme si,“ tvrdí Zuzka, ktorá má už za sebou aj ozajstný bozk, nielen ten televízny. „Dostala som pusu, bola som veľmi zamilovaná, ale pravú lásku k chlapcovi som ešte nepoznala. Ten pravý na mňa ešte len niekde čaká,“ hovorí s úsmevom dievčina, ktorá verí v ozajstnú lásku a neuznáva krátkodobé známosti kvôli sexu.

Pritom seriálová Dorotka nemá rada poslušných chlapcov a aj Lukyho navádza na všelijaké šibalstvá. „Dorotka je vo svojom vnútri dobrá, len to nedáva najavo, nič nerieši a tvári sa, že je svetaznalá. Je fajn, keď je chlapec milučký, dobručký, ale myslím si, že na dievčatá viac zapôsobia zlí chlapci. Mne by sa páčil chlapec, u ktorého by to bolo také pomiešané, aby nebol príliš úzkostlivý a aby si život vedel užívať, no pritom by som sa naňho mohla spoľahnúť.“

Otvoriť galériu

Otec nechýba

Zuzka v seriáli žije iba s otcom, ktorého hrá Marián Miezga, a s matkou sa stýkať odmieta. A tak sme boli zvedaví, ako to funguje v rodine Kravárikovcov, keďže otcovia zvyknú byť na svoje dcéry pyšní a sú ich miláčikovia. „U nás to takto nie je. Som rozvedená už dlhý čas, respektíve odvtedy, ako prišla Zuzka na svet. A s otcom nie sú v žiadnom kontakte,“ priznáva pani Eva. „Nestretávam sa s otcom a ani mi, myslím, nechýba...“ dopĺňa mamu dcéra. Napriek tomu v rodine je zastúpený mužský element. Zuzka má brata Vladimíra (21), ktorý vyštudoval polygrafiu ako ich mama a v súčasnosti pracuje v obchode s elektronikou.

Môjmu bratovi sa páči, že hrám v seriáli, ale veľmi sa v tom nevyzná. Ale to je na tom pozitívne, keďže nie je priamo do toho zainteresovaný, má aspoň nadhľad.“ A aký majú vzťah s bratom? „Výborný, aj keď sa od malička bijeme,“ smeje sa Zuzka. „Ale čím sme starší, tým je to lepšie. Môžem sa mu zdôveriť aj s takými vecami, ktoré nedokážem povedať ani mamine, hoci sme ako kamarátky. Brat ma nesúdi a nehrozí trest. Mamina ma vo všetkom, čo robím, podporuje, nerozmaznáva ma, je kritická, priamočiara a bez nej by som len ťažko napredovala. Je mi oporou vo všetkom a v rodine zastupuje mamu aj otca.“

Miluje zvieratá

Voľného času Zuzka nazvyš nemá, no ak sa nejaký nájde, tak oddychuje, venuje sa rodine a veľmi rada má svoje rybičky v akváriu aj sučku Sunny. „Myslím si, že ona je človekopes. Vždy sa ku mne schúli, keď hrám na gitare alebo na klavíri. Počúva, ale len čo niečo zahrám zle, odchádza,“ smeje sa Zuzka, ktorá záľubu našla aj v autoškole, vo fotografovaní a dokonca aj v potápaní. V lete si s mamou totiž urobili potápačský kurz.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Prezidentka SR Zuzana Čaputová na rozlúčkovej návšteve Poľska
Čaputová sa stretla s prezidentom Poľska: Posledný rozhovor a rozlúčka!
Bratislavská krajská kriminálka objasnila sofistikovanú krádež pohonných hmôt
Foto
VIDEO zo zásahu mužov zákona: Zločin, aký sa často nevidí! Dostane vás, čo mali dvaja chlapi spáchať
Ilustračné foto
Veľký krok proti AI: Ak niekto vytvorí TOTO, môže skončiť v base
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Šimkovičová o upravenej verzii zákona o STaR: Prezradila, kedy ho chce predložiť vláde!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Dohoda medzi envirorezortom a KDH: Takto sa zmení zákon o odstrele medveďov
Ilustračné foto
V Česku zúri EPIDÉMIA, napáda najmä tínedžerov: Vysoký nárast prípadov!
Na snímke zľava ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching.
Čína prelomila mlčanie: TAKÁTO je pravda o našej podpore Ruska vo vojne!
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
AktualizovanéFoto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!