Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.10.2018 10:15 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Markizák Jaroslav Zápala prežíva strach: Brutálny útok na syna Matúša!

Ako v zlom sne! Moderátor Jaroslav Zápala (52) prežíval chvíle plné strachu. Mladšieho syna Matúša (19) totiž za bieleho dňa dokaličil priamo na ceste rozzúrený vodič.

Mladík má po incidente viacnásobnú zlomeninu sánky, rozťatú peru a veľké bolesti hlavy. Podľa informácií Nového Času markizákovho syna neminie aj náročná operácia.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času markizákovho syna neminie aj náročná operácia. Na minulý piatok len tak ľahko nezabudne moderátor Jaroslav Zápala so svojou rodinou. Krátko po poludní sa totiž jeho mladší syn Matúš dostal do otvoreného konfliktu s vodičom. Nepríjemná situácia ako vystrihnutá z akčného filmu sa odohrala na ceste v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves.

„Jedno auto šoféroval Matúš a druhé jemu neznámy muž. Došlo medzi nimi k nezhode a Zápalovho syna sa druhý šofér rozhodol prenasledovať,“ tvrdí zdroj Nového Času z okolia známeho markizáka. Vodič Zápalu juniora dohonil a zablokoval mu vozidlo. Incident, ktorý nám potvrdil aj samotný syn Matúš, následne nabral divoký spád. „Ten muž vyšiel von, začal mi búchať a kopať do auta. Bolo to šialené, čo ten pán predvádzal. Spolu s priateľkou, ktorá sedela vedľa mňa, sme sa v aute zamkli a mali sme strach,“ povedal pre Nový Čas mladý Zápala.

 

Ten napokon predsa len vyšiel von zo svojho auta, lenže tým sa na ulici spustilo hotové peklo. Muž Matúša podľa jeho slov fyzicky napadol a spôsobil mu viacnásobnú zlomeninu sánky. Samotný Zápala je z celej situácie v šoku. „Ak by ho aj môj syn v jazde obmedzil, nie je normálne, aby mu za to päsťou rozbil ústa a dolámal spodnú čeľusť,“ povedal otvorene moderátor s tým, že mladíka čakajú ďalšie vyšetrenia a vo vzduchu visí aj vážna operácia.

Incident rieši polícia

Celá vec sa odohrala za bieleho dňa a všimlo si ju niekoľko ľudí, ktorí ihneď zavolali záchranné a bezpečnostné zložky. „Prišla sanitka a policajti boli na mieste do necelých dvoch minút. Na pána, ktorý ublížil môjmu synovi, sme podali trestné oznámenie. Nemôže sa takéto niečo diať v našej spoločnosti,“ povedal Zápala. Po pár dňoch od tohto incidentu sa Zápalovci dočkali ospravedlnenia.

„Pre objektívnosť chcem povedať, že po medializácii tohto útoku sa bol dotyčný ospravedlniť. Neskoro! Áno, ak sa v ňom spamätala štipka ľudskosti, to beriem, ale ak bolo to jeho prepáčte len snahou zbaviť sa problémov, je to pre mňa neakceptovateľné! Nie preto, aby som sa mu chcel za každú cenu mstiť, ale aby si ďalší takíto svalnáči uvedomili, že zdravie človeka má svoju cenu! A ňou nie je slovo prepáčte,“ dodal moderátor.

Čo hrozí páchateľovi?

Advokát Marek Benedik

Za trestný čin ublíženia na zdraví hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky podľa § 156 Trestného zákona. Ak ujma na zdraví poškodeného bude kvalifikovaná ako ťažká ujma na zdraví, hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov podľa § 155 Trestného zákona.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, dv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu