Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.10.2018 11:10 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Bičana s manželkou Editou súd rozviedol za 4 hodiny: Hrobové ticho prerušoval krik moderátora

Dusno v miestnosti sa dalo krájať! Tak vyzeralo rozvodové konanie moderátora Andreja Bičana s manželkou Editou, ktoré sa konalo včera v Bratislave. Medzi manželmi bolo neodškriepiteľné napätie a neprehodili medzi sebou ani jediné slovo.

Hrobové ticho v pojednávacej miestnosti prerušoval len občasný krik známeho moderátora. Ten prišiel na súd sám, pretože prítomnosť jeho mladučkej milenky Michaely (23) by zrejme narobila ešte väčší rozruch. Napriek tomu, že mal sudca na Bičanovcov vyhradenú hodinu, rozvod manželov sa pretiahol na trpké štyri hodiny!

Obrovské peklo v rodine Bičanovcov nastalo po tom, čo sa v polovici decembra 2017 prevalil Andrejov románik s mladou Michaelou. Odvtedy si manželia nevedia prísť na meno a inak to nebude ani po včerajšom búrlivom rozvode. Pojednávanie bolo stanovené na 12. hodinu. Na súde v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto sa najskôr objavil Bičan a o pár minút ho nasledovala manželka Edita, s ktorou má moderátor dve dcéry Aničku (12) a Ninku (9).

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Napriek tomu, že na chodbe sedeli len pár metrov od seba, ignorovali sa. Moderátor sa hral s mobilom a jeho manželka komunikovala s právničkou. Po tom, čo sa manželia dostali do pojednávacej miestnosti, nebolo počuť ani hlások. Ako sa nám však podarilo zistiť, sudca riešil predovšetkým ich spoločné deti a to mal byť moment, keď sa Bičan poriadne rozohnil a jeho krik bolo počuť po chodbách súdu.

 

Nadčasovali

Podľa dostupných informácií bolo rozvodové konanie Bičanovcov stanovené na pravé poludnie. Hoci začali načas, pojednávanie sa poriadne natiahlo. Ľudia, ktorí čakali na iné pojednávanie, tak boli poslaní domov a rozvod moderátora s manželkou pokračoval takmer do štvrtej hodiny poobede.

Aj tento fakt, zdá sa, známeho moderátora zdvíhal zo stoličky, keďže sa neustále sťažoval: „Stále sa to len naťahuje a takto to bude trvať ešte ďalšie tri mesiace,“ ozýval sa moderátorov rozhorčený hlas spoza zatvorených dverí.

Padol rozsudok

Po dlhých hodinách nakoniec skončili Bičanovci opäť na chodbe súdu, zatiaľ čo sa rozhodovalo o ich ďalšej budúcnosti. Približne po desiatich minútach boli opäť privolaní do pojednávacej miestnosti, aby si vypočuli záverečný verdikt. Zdá sa však, že pre moderátora bol uspokojivý a v konečnom dôsledku dosiahol to, čo chcel. „Rozviedli nás,“ povedala Novému Času Edita. Bičan žiadal, aby mal s manželkou deti v striedavej starostlivosti, čo nakoniec súd odklepol, ale s rozšírenejšou verziou.

„Nakoniec máme rozšírenú striedavú starostlivosť. Sudkyňa mu nariadila, že mi musí platiť na deti výživné,“ dodala stručne Edita. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na moderátora, no tomu do reči nebolo. „Teší ma váš záujem, ale bez komentára,“ napísal nám Bičan, ktorého prvé kroky po súde viedli do nového domu neďaleko Bratislavy, kde žije so svojou mladou milenkou Michaelou.

Rozvod za necelý rok

6. december 2017

Ženatému Bičanovi robila v Jasnej spoločnosť mladá dievčina, s ktorou si prejavoval dôvernosti. Krátko nato na sociálnej sieti priznal, že je to jeho mladá milenka Michaela.

Február 2018

Bičan prezradil, že s Michaelou aj podniká, na trh spoločne uviedli rum aj bylinný likér.

Marec 2018

Bičanova manželka Edita sa pre Nový Čas prvýkrát otvorene vyjadrila na adresu manželovej milenky, že nie je dobrým príkladom pre jej a Bičanove deti.

Máj 2018

Manželia sa dostavili na súdne pojednávanie, ktoré sprevádzal krik, a manželov musela tíšiť sudkyňa, pojednávanie bolo odročené.

August 2018

Bičan a Michaela sa z bratislavskej Vrakune presťahovali do domu v Čiernej Vode neďaleko hlavného mesta.

23. október 2018

Súd Editu a Andreja Bičanovcov definitívne rozviedol.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke Ústavný súd SR v Košiciach.
Ústavný súd posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte: V čom opozícia vidí rozpor?
View of the City of Nitra, Slovakia as Seen from Nitra Castle
Nitriansky kraj poskytne športovcom dotácie: Dostanú viac ako pol milióna eur
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko spravilo kontroverzný krok: Týka sa to sexuálnych menšín
Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone.
Foto
FOTO Strach, krv a zmätok! Splašené kone spôsobili v Londýne horor: Ľudí museli odviezť do nemocnice
Princezná bojuje s rakovinou.
Kate sa počas boja s rakovinou dozvedela niečo nečakané: O TOMTO ani len nesnívala!
predseda vlády SR Robert Fico
Premiér: Farmári môžu dostať bezúročnú pôžičku 100-tisíc eur
Tunisia. Djerba island. Guellala village
Mrazivý objav: Pri pobreží obľúbenej dovolenkovej krajiny našli mŕtve telá
Peter Pellegrini
Aktualizované
Zmeny vo fungovaní Fondu na podporu umenia: Hlas chce prísť v koalícii s návrhmi
(ilustračná foto)
Počasie sa zbláznilo, bude SNEŽIŤ: V týchto krajoch platí výstraha!
Do Slava na motorke narazilo auto, prežil zázrakom.
FotoVáš Tip
Desivá nehoda na Považí: Slavov prvý výjazd na motorke skončil takmer tragicky! Čo mu zachránilo život?
Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým