Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Luciu († 27) zrazil zápasník na mercedese: Dojemný odkaz manžela Lukáša mŕtvej žene

Ich šťastný život navždy preťala tragická nehoda. Lucia († 27) išla minulý týždeň v pondelok v noci domov, keď do nej podľa polície, pravdepodobne na priechode pre chodcov, vrazil luxusný mercedes, ktorý šoféroval známy zápasník MMA Matúš Mečár.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Lucka svoj boj o život prehrala po troch hodinách v nemocnici, vodič stále nie je obvinený. Manžel mladej ženy Lukáš (30) sa z ťažkej rany osudu nedokáže spamätať.

Mladá žena bola na ceste domov z roboty a školy za svojou láskou, manželom Lukášom (30), keď ju v Nitre zrazil luxusný mercedes. Auto šoféroval zápasník Matúš Mečár, ktorý po­dľa polície a svedkov nehody išiel rýchlo, jeho auto zastalo až 200 metrov po zrážke. Lucka bola už len tri minúty od domu, po 3 hodinách v nitrianskej nemocnici zomrela „Pracovala takmer pol roka ako manažérka v hoteli v Bratislave. Tento rok začala na Komenského Univerzite študovať manažment a po robote bola v škole. Ja som si v ten večer skôr ľahol, lebo som mal ísť na prvú služobnú cestu do Nemecka, tak sme sa dohodli, že keď príde, ma zobudí, aby sme boli aspoň trochu spolu,“ hovorí o osudnej noci Lukáš.

Otvoriť galériu

Dojemný odkaz

 

Svojej lásky sa však nedočkal. „Zobudil som sa o pol druhej a posteľ bola prázdna. Začal som tušiť, že je niečo zle, Lucke som sa nevedel dovolať. Potom mi volala jej mama, že je v kritickom stave a je v nemocnici. Keď som tam prišiel, už mi len oznámili, že Lucka umrela,“ opisuje hrozné okamihy. Mladý pár sa zosobášil len pred rokom a tešili sa z nového bytu, ktorý kúpili. „Veľmi sme sa ľúbili, ona bola neskutočne dobrý človek. Stretli sme sa v Holandsku, aj keď ja pochádzam z Ružomberka a Lucka tam študovala žurnalistiku, mala z nej bakalára,“ cez slzy hovorí Lukáš s tým, že jeho láska bola obetavá žena.

„Každému pomáhala, keď som bol teraz v jej práci po veci, tak jej tam nechal jeden z hostí čokoládu, na ktorej bolo napísané: Lucke, najmilšiemu človeku, akého som kedy stretol,“ vraví Lukáš, ktorý osudným nárazom prišiel o všetky sny. „Chceli sme si založiť rodinu, postaviť domček, začalo sa nám dariť v práci, boli sme šťastní a zrazu jej niet,“ smutno dodal.

Otvoriť galériu

Polícia hľadá svedka

Vodič auta je na slobode, polícia ho ešte neobvinila. Momentálne hľadajú svedka nehody a čakajú na znalecký posudok. „Okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto zrážky sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície. Je vedené trestné stíhanie vo veci usmrtenia,“ povedala Čuháková.

„V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou, ktorá sa stala v pondelok 8. 10. 2018 asi 22.45 hod. v Nitre na Štúrovej ulici, žiadame vodiča tmavého vozidla,  na kamerových záberoch,  o poskytnutie bližších informácií. Vozidlo sa pohybovalo po Štúrovej ulici v smere od kruhovej križovatky na Cintorínsku ulicu,“ dodala.

Športovec sa po tragédii stiahol z oči verejnosti, k udalosti sa nechcel vyjadriť ani po telefóne. „Prepáčte, prepáčte, ja sa nebudem vyjadrovať. Prepáčte, ja nemôžem, prepáčte,“ povedal zlomeným hlasom a zložil. Viac sa k tragédii nevyjadril, rodine sa doteraz neospravedlnil, ani nevyjadril ľútosť.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: roj, Novy Cas, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder