Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Luciu († 27) zrazil zápasník na mercedese: Dojemný odkaz manžela Lukáša mŕtvej žene

Ich šťastný život navždy preťala tragická nehoda. Lucia († 27) išla minulý týždeň v pondelok v noci domov, keď do nej podľa polície, pravdepodobne na priechode pre chodcov, vrazil luxusný mercedes, ktorý šoféroval známy zápasník MMA Matúš Mečár.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Lucka svoj boj o život prehrala po troch hodinách v nemocnici, vodič stále nie je obvinený. Manžel mladej ženy Lukáš (30) sa z ťažkej rany osudu nedokáže spamätať.

Mladá žena bola na ceste domov z roboty a školy za svojou láskou, manželom Lukášom (30), keď ju v Nitre zrazil luxusný mercedes. Auto šoféroval zápasník Matúš Mečár, ktorý po­dľa polície a svedkov nehody išiel rýchlo, jeho auto zastalo až 200 metrov po zrážke. Lucka bola už len tri minúty od domu, po 3 hodinách v nitrianskej nemocnici zomrela „Pracovala takmer pol roka ako manažérka v hoteli v Bratislave. Tento rok začala na Komenského Univerzite študovať manažment a po robote bola v škole. Ja som si v ten večer skôr ľahol, lebo som mal ísť na prvú služobnú cestu do Nemecka, tak sme sa dohodli, že keď príde, ma zobudí, aby sme boli aspoň trochu spolu,“ hovorí o osudnej noci Lukáš.

Otvoriť galériu

Dojemný odkaz

 

Svojej lásky sa však nedočkal. „Zobudil som sa o pol druhej a posteľ bola prázdna. Začal som tušiť, že je niečo zle, Lucke som sa nevedel dovolať. Potom mi volala jej mama, že je v kritickom stave a je v nemocnici. Keď som tam prišiel, už mi len oznámili, že Lucka umrela,“ opisuje hrozné okamihy. Mladý pár sa zosobášil len pred rokom a tešili sa z nového bytu, ktorý kúpili. „Veľmi sme sa ľúbili, ona bola neskutočne dobrý človek. Stretli sme sa v Holandsku, aj keď ja pochádzam z Ružomberka a Lucka tam študovala žurnalistiku, mala z nej bakalára,“ cez slzy hovorí Lukáš s tým, že jeho láska bola obetavá žena.

„Každému pomáhala, keď som bol teraz v jej práci po veci, tak jej tam nechal jeden z hostí čokoládu, na ktorej bolo napísané: Lucke, najmilšiemu človeku, akého som kedy stretol,“ vraví Lukáš, ktorý osudným nárazom prišiel o všetky sny. „Chceli sme si založiť rodinu, postaviť domček, začalo sa nám dariť v práci, boli sme šťastní a zrazu jej niet,“ smutno dodal.

Otvoriť galériu

Polícia hľadá svedka

Vodič auta je na slobode, polícia ho ešte neobvinila. Momentálne hľadajú svedka nehody a čakajú na znalecký posudok. „Okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto zrážky sú predmetom vyšetrovania nitrianskej polície. Je vedené trestné stíhanie vo veci usmrtenia,“ povedala Čuháková.

„V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou, ktorá sa stala v pondelok 8. 10. 2018 asi 22.45 hod. v Nitre na Štúrovej ulici, žiadame vodiča tmavého vozidla,  na kamerových záberoch,  o poskytnutie bližších informácií. Vozidlo sa pohybovalo po Štúrovej ulici v smere od kruhovej križovatky na Cintorínsku ulicu,“ dodala.

Športovec sa po tragédii stiahol z oči verejnosti, k udalosti sa nechcel vyjadriť ani po telefóne. „Prepáčte, prepáčte, ja sa nebudem vyjadrovať. Prepáčte, ja nemôžem, prepáčte,“ povedal zlomeným hlasom a zložil. Viac sa k tragédii nevyjadril, rodine sa doteraz neospravedlnil, ani nevyjadril ľútosť.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: roj, Novy Cas, mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Kramár si prišiel po svoju novopečenú dcérku a jej mamičku.
FotoVáš Tip
Dojatý Maroš Kramár s novorodenou dcérkou: Nechcel som si na tomto stavať popularitu
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken a ruský prezident Vladimir Putin
Blinkenov drsný odkaz do Kremľa: Putin sa v tomto MÝLIL!
Prezidentka Zuzana Čaputová
Prezidentka odcestovala na rozlúčkovú návštevu: Zamieri k našim susedom! Dočká sa obrovskej pocty
Na snímke z videa zverejnenej ruským ministerstvom obrany vojenský vrtuľník Ka-52 ruských vzdušných síl vystreľuje rakety na cieľ na Ukrajinu z neznámeho miesta 12. apríla 2024.
Rokovanie o „spravodlivom mieri“ na Ukrajine: Podarí sa docieliť ukončenie vojny?
Filling glass with tap water. Modern faucet and sink in home kitchen. Man pouring fresh drink to cup.
Východoslovenské mesto ostalo bez vody! Dokedy problém potrvá, podarí sa ho odstrániť?
V Rusku čelia prírodnej katastrofe už niekoľko dní.
Katastrofa v Rusku: Pri Urale sa schyľuje k najhoršiemu, stovky ľudí ostali bez domova
Podľa autora videa nejde o žraloka.
V chorvátskom Dubrovníku natočili zvláštneho tvora: Objaví sa len RAZ za pár rokov!
Blesky nad elektrárňou Orot Rabin neďaleko izraelského mesta Hadera.
Nad konfliktom medzi Izraelom a Iránom sa zaťahujú mraky: Svetoví lídri upozorňujú, dôjde k najhoršiemu?
(ilustračné foto)
Prudká zmena počasia dá Slovensku zabrať: Platí výstraha a pozor, v noci to bude ťažké!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Chystá sa hlasovanie, na ktoré čaká celý svet: Dočká sa Ukrajina a Izrael pomoci od Spojených štátov?
Presov, Slovakia - August 13, 2014: People walking on main street in the center of Presov in Slovakia during cloudy day in summer 2014
Prešov sa tento rok poponáhľal: Počasie ho donútilo začať s rozsiahlou činnosťou skôr! Koľko to bude stáť?
Ilustračné foto
Obetiam domáceho násilia svitá na lepšie časy: Hlava štátu podpísala zákon, ktorý násilníkom nič nedaruje