Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.10.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Andy Kraus sa po rozvode vzdáva majetku v Rakúsku: Luxusná vila za 1,2 milióna!

Malo to byť prepychové rodinné sídlo, dnes visí na ponuke realitného portálu! Scenárista Andy Kraus (51) sa nedávno dohodol s exmanželkou Danielou (45) na deľbe ich rozsiahleho majetku.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Luxusná vila v rakúskom Prellenkirchene, kde si dvojica pred prevalením záletných chúťok humoristu kreslila rozprávkovú budúcnosť, pripadla Krausovi. Hviezda sitkomu Susedia sa však rozhodla kľúče od domu s telocvičňou, saunou či bazénom so slanou vodou posunúť novému majiteľovi. A pýta si za to hotový majland!

Hacienda v Prellenkirchene nepriniesla Krausovi rodinné šťastie. Scenárista, ktorý sa vlani v novembri rozviedol s manželkou Danielou, sa tak bude snažiť na nej aspoň „zaryžovať“. „Viac ako ,len‘ luxusné bývanie v blízkosti hlavného mesta Bratislavy. Čo na to poviete?“ láka inzerát na realitnom portáli, ktorý záujemcom sľubuje cenu dohodou. Podľa informácií Nového Času sa za tými slovami skrýva mastná suma - 1,2 milióna eur.

Otvoriť galériu
A niet sa čomu čudovať! Tehlová vila s úžitkovou plochou 501 m2 má drevené podlahy, trámové stropy, kozub, kuchynskú linku s doskou z leštenej žuly, štyri spálne, tri toalety a dve kúpeľne. K domu obloženému kameňom patrí aj záhradný domček, herňa, vírivka, posilňovňa, fínska a suchá sauna. Noví majitelia sa budú môcť schladiť v najmodernejšom keramickom bazéne so slanou vodou, ktorý má prvky luxusnej lode.

 

Ak by sa zdalo, že v rozľahlej nehnuteľnosti sa budú obyvatelia hľadať, tak je tu ešte pozemok. Jeho rozloha je 2 504 m2, čo je plocha, na akej operuje známy nemecký hypermarket. Ani takéto výdobytky a vychytávky však Krausovi neumožnili zriadiť si v Rakúsku hniezdočko. Zlákalo ho totiž cudzie krovie...

Otvoriť galériu
Život za hranicami

Andy, ktorý dnes žije s úradníčkou Jankou (33), mal kedysi veľké plány. „Dom v Rakúsku sme si postavili z praktického dôvodu - máme odtiaľ najlepšiu dostupnosť do Bratislavy,“ vyhlásil ešte pred prevalením jeho ľúbostnej aféry. Tvrdil, že je unavený z cestovania, keďže sa denne 45 minút premiestňoval z Pezinka do hlavného mesta. Z Prellenkirchenu bol schopný doviezť deti do školy za 15 minút. Ospevoval aj miestne služby, hoci neskôr priznal, že Slováci sú prajnejší a za hranicami sa cíti ako cudzinec. Zvrat však nastal po tom, ako sa poza chrbát manželky potkol o herečku Natáliu Puklušovú.

Delenie majetku

Rodičia syna Borisa (16) a dcéry Zoje (13) si po krachu sedemnásťročného manželstva a mediálnej prestrelky napokon v tichosti podelili statky. „Dohodli sa, že Daniela dostane dom v Pezinku, kde žijú jej rodičia, ona si kúpila dom v Rakúsku, kde býva aj s deťmi, a Andy má vilu v Prellenkirchene,“ potvrdil nám náš zdroj. Vilu na bratislavskej Kolibe v hodnote približne 550 000 eur predali ešte rok pred rozvodom.

Vila v Rakúsku

- 7 izieb

- veľkosť 501 m² 

- rozloha pozemku 2504 m²

- cena 1,2 milióna eur

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Nový Čas, aď

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Aktualizované
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku