Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.10.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Juraj Loj u divákov zabodoval, no nevyhral: Kto ho v Tvojej tvári potopil?!

Podpásovky z každej strany! Herec Juraj Loj (35) v nedeľu všetkým vyrazil dych, keď sa v šou Tvoja tvár znie povedome predviedol ako americký spevák Justin Timberlake (37).

Slovenský predstaviteľ amerického tanečno-speváckeho tornáda sa pri tomto čísle poriadne zapotil a zožal od porotcov zaslúženú pochvalu i búrlivý potlesk publika. Po ováciách a komplimentoch však prišla nečakaná studená sprcha, a to hneď v niekoľkých vedrách. Hoci sa diváci zhodli, že víťazstvo patrilo Jurajovi, nestalo sa tak. Kto mu podrazil nohy na ceste za prvým miestom?

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Keď sa Loj dozvedel, ktorého speváka bude napodobňovať, zdrevenel. Aby sa stal vernou kópiou Justina Timberlaka, musel poriadne zaťať zuby a tvrdo trénovať jeho tanečný aj spevácky prejav. Po jeho vystúpení však všetkým v miestnosti padla sánka a slovenský Justin Timberlake nestačil prijímať pochvaly, ktoré sa na neho sypali od poroty.

Do poriadneho varu dostal aj divákov a najmä ženskú časť publika, ktorá bola vo vytržení. Keď Markíza na svojom webe vyzvala ľudí, aby hlasovali, ktoré vystúpenie sa im páčilo najviac, na suverénnom prvom mieste sa ocitol práve Juraj. 

 

Poklony a obdivné slová zaplnili aj instagram šou Tvoja tvár znie povedome. „Mal vyhrať Loj,“ zhodla sa drvivá väčšina komentujúcich. „Veľmi super... neskutočný rešpekt. Musí vyhrať dnešné kolo!“ znel jeden z mnohých komplimentov, ktoré zaplavili internet. Kosa však narazila na kameň pri rozhodovaní o víťazovi piateho kola.

Kolegovia ho nepodržali

Porotca Mário Kuly Kollár ohodnotil vernú kópiu amerického speváka iba na päť bodov a v tomto nelichotivom duchu pokračovali aj súťažiaci, ktorí pri konečnom hodnotení zohrávajú veľkú úlohu. Svojich päť bodov dal Jurajovi jedine Martin Nikodým, ktorý celé kolo napokon vyhral. Práve Nikodýmovi sa body sypali ako sneh v decembri.

Otvoriť galériu
Tvoja tvár znie povedome.
Zdroj: TV Markíza
Dostal ich od Zuzany Haasovej, Dáriusa Kočiho či Mira Šmajdu. Hoci pre divákov bol jednoznačným víťazom Loj, Nikodýmovi k víťazstvu mohlo dopomôcť aj spevácke majstrovstvo tenora Miroslava Dvorského, ktorý ho počas vystúpenia sprevádzal.

„Nie, podľa môjho názoru to dopadlo najlepšie a spravodlivo, pretože Maťovi to naozaj vyšlo a bol úžasný!“ reagoval diplomaticky Loj na otázku, či ho nemrzí, že nevyhral a zaslúžené víťazstvo mu vyfúkol slovenský James Brown.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné